peterinio Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2020 Καλησπέρα Φίλοι Insomniacs! Είμαι προς αναζήτηση μεταχειρισμένου αυτοκινήτου τελευταία, και είπα να ρωτήσω εδώ αν έχετε να προτείνετε κάτι. Διευκρινήσεις - Τιμή έως 2500EUR (βαριά 3000EUR) 1) Κατανάλωση - όσο πιο χαμηλή γίνεται. Για την εργασία κάνω περίπου 60χλμ την ημέρα. Ο δρόμος είναι κυρίως λεωφ. Αθηνών και το αμάξι δεν θα χρησιμοποιηθεί για ιδιαίτερα μακρινά ταξίδια. 2) Καύσιμο - κατά προτίμηση πετρέλαιο 3) Κυβισμός/Ιπποδύναμη - όχι ιδιαίτερα σημαντικό. Με ενδιαφέρει τα κυβικά να είναι χαμηλά (κατά προτίμηση μέχρι 1600) για να γλιτώσουμε όσο μπορούμε τέλη κυκλοφορίας + έξοδα μεταβίβασης 4) Μέγεθος/Χώροι - δεν έχω θέμα, καθώς διαθέτουμε ήδη ένα αμάξι που καλύπτει τις ανάγκες σε χώρους (i20) οπότε αν το νέο αμάξι είναι μικρό, δεν έχω πρόβλημα. Έχω δει ένα αυτόματο diesel Lupo 2002 με 300.000 χλμ στα 2500EUR, Και ένα Fiesta diesel manual 2007 με περίπου 175.000 χλμ στα 2000EUR. https://www.car.gr/classifieds/cars/view/29983056-volkswagen-lupo https://www.car.gr/30846058-ford-fiesta Είμαι ανοικτός σε οποιαδήποτε πρόταση αυτοκινήτου έχετε, ή σε γενικές συμβουλές του τι να προσέξω, καθώς είναι η πρώτη φορά που θα αγοράσω μεταχειρισμένο. Ευχαριστώ!
Επισκέπτης Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2020 Οτι και να πάρεις , άμα έχεις μηχανικό να στο συντηρήσει και δεν βγάλει ζημιές , θα κάνει την δουλειά του. Εγώ θα ανοίξω άλλη πλευρά , είσαι στην Αττική , υπάρχει το ενδεχόμενο απαγόρευσης κυκλοφορίας για μοντέλα προ του euro5 , οπότε να σου μείνει άχρηστο μετά από λίγο.
LabrakisG1992 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2020 https://www.car.gr/25283205-citroen-c3-exclusive
Dinos1973 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2020 Δεν υπαρχει περιπτωση σε αυτα τα χρηματα!!!!! θέλεις τα διπλα για και αξιοπιστο......οπως αναφερεις τα ημερησια χλμ και ο αστικος κύκλος προδιαγραφουν συχνές επισκεψεις σε συνεργεια λογο βλαβων, και επισεις αυξημενα μελοντικα τέλη (απο το 20210) με τα οποια η κυβερνηση θέλει να βαλει φρένο (και καλα θα κανει διότι έχουμε γεμίσει σαβουρες) στην χρήση παλιων ρυπογονων οχημάτων. 1 λεπτό πριν, LabrakisG1992 είπε https://www.car.gr/25283205-citroen-c3-exclusive Σαπακι ευρο4 απο Βουλγαρια, σιγουρα τα χλμ ειναι διπλασια!!!! 1
LabrakisG1992 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2020 2 λεπτά πριν, Dinos1973 είπε Δεν υπαρχει περιπτωση σε αυτα τα χρηματα!!!!! θέλεις τα διπλα για και αξιοπιστο......οπως αναφερεις τα ημερησια χλμ και ο αστικος κύκλος προδιαγραφουν συχνές επισκεψεις σε συνεργεια λογο βλαβων, και επισεις αυξημενα μελοντικα τέλη (απο το 20210) με τα οποια η κυβερνηση θέλει να βαλει φρένο (και καλα θα κανει διότι έχουμε γεμίσει σαβουρες) στην χρήση παλιων ρυπογονων οχημάτων. Σαπακι ευρο4 απο Βουλγαρια, σιγουρα τα χλμ ειναι διπλασια!!!! Πιθανόν αλλά προφανώς θα το ελέγξει πρώτα
peterinio Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2020 18 λεπτά πριν, SchinasN είπε Εγώ θα ανοίξω άλλη πλευρά , είσαι στην Αττική , υπάρχει το ενδεχόμενο απαγόρευσης κυκλοφορίας για μοντέλα προ του euro5 , οπότε να σου μείνει άχρηστο μετά από λίγο. Ας ελπίσω τότε στην αέναη ανάγκη της εκάστοτε κυβέρνησης να εξυπηρετεί τους ψηφοφόρους της (ειδικά ας πούμε τους οδηγούς ταξί όπου 85% του στόλου είναι προ-euro5), μη προχωρόντας το συγκεκριμένο μέτρο 7 λεπτά πριν, Dinos1973 είπε Δεν υπαρχει περιπτωση σε αυτα τα χρηματα!!!!! θέλεις τα διπλα για και αξιοπιστο Γνωρίζω πως το budget είναι πολύ χαμηλό, αλλά δυστυχώς αυτή είναι η ευχέρεια μου τη δεδομένη χρονική στιγμή, δεδομένου ότι πρέπει να έχω το αμάξι μέχρι τον Οκτώβριο. Δεν ζήταω θαύματα, απλά θέλω το μέγιστο δυνατό (όσο χαμηλό και αν είναι αυτό) value για τα χρήματα που μπορώ να διαθέσω... Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας
filarhos Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2020 Πετρελαιοκίνητο που να κινείται νόμιμα εντός Αττικής δεν υπάρχει σε αυτά τα χρήματα. Και αν βρεις θα έχει μισό εκατομμύριο χλμ και θα θέλει άλλα τόσα για να το φτιάξεις... Θέλεις άλλες δύο χιλιάδες ευρώ για να ξεκινήσεις να ψάχνεις. Με τα χρήματα αυτά μπορείς να βρεις ένα μετά το 2000, κατηγορία fiesta, corsa, punto κτλ και ίσως αν είσαι σίγουρος ότι θα το κρατήσεις χρόνια να κοιτάξεις για υγραέριο. 2
paylidis Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2020 Ta diesel που παιρνεις με το budget σου ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΝΤΑΙ ΡΗΤΑ ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ. Δες κατι σε βενζινη και κανε μετρατροπη σε υγραέριο 6
peterinio Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2020 13 λεπτά πριν, filarhos είπε Πετρελαιοκίνητο που να κινείται νόμιμα εντός Αττικής δεν υπάρχει σε αυτά τα χρήματα. Και αν βρεις θα έχει μισό εκατομμύριο χλμ και θα θέλει άλλα τόσα για να το φτιάξεις... Θέλεις άλλες δύο χιλιάδες ευρώ για να ξεκινήσεις να ψάχνεις. Με τα χρήματα αυτά μπορείς να βρεις ένα μετά το 2000, κατηγορία fiesta, corsa, punto κτλ και ίσως αν είσαι σίγουρος ότι θα το κρατήσεις χρόνια να κοιτάξεις για υγραέριο. 2 λεπτά πριν, paylidis είπε Ta diesel που παιρνεις με το budget σου ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΝΤΑΙ ΡΗΤΑ ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ. Δες κατι σε βενζινη και κανε μετρατροπη σε υγραέριο Σας ευχαριστώ και τους 2 για τις διευκρινήσεις. Μάλλον παρασύρθηκα καθώς τα βλέπω στον δρόμο κάθε μέρα. Προφανώς δεν σημαίνει οτι κινούνται και νόμιμα βέβαια! Filarhos, επειδή είμαι λίγο (μάλλον εντελώς) άσχετος με το θέμα υγραερίου - εννοείς LPG, ετσι? Επίσης, Paylidis, θα προτιμούσα να πάρω κάποιο που να έχει κάνει ήδη τη μετατροπή, αν προχωρήσω προς υγραέριο, για να γλιτώσω το κόστος. Είναι καλή ιδέα πιστεύεις, ή καλύτερα να κάνω εγώ τη μετατροπή για θέμα αξιοπιστίας? 1
jgeorgiou Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, peterinio είπε Σας ευχαριστώ και τους 2 για τις διευκρινήσεις. Μάλλον παρασύρθηκα καθώς τα βλέπω στον δρόμο κάθε μέρα. Προφανώς δεν σημαίνει οτι κινούνται και νόμιμα βέβαια! Filarhos, επειδή είμαι λίγο (μάλλον εντελώς) άσχετος με το θέμα υγραερίου - εννοείς LPG, ετσι? Επίσης, Paylidis, θα προτιμούσα να πάρω κάποιο που να έχει κάνει ήδη τη μετατροπή, αν προχωρήσω προς υγραέριο, για να γλιτώσω το κόστος. Είναι καλή ιδέα πιστεύεις, ή καλύτερα να κάνω εγώ τη μετατροπή για θέμα αξιοπιστίας? Σίγουρα δεν μπορείς να πάρεις ένα 1000αρι καινούριο με βασικό εξοπλισμό με 10Κ? https://www.insider.gr/epiheiriseis/aytokinito/128210/ta-ftinotera-aytokinita-tis-ellinikis-agoras Το φθηνό μεταχειρισμένο αν δεν έχεις καλό κονέ με μηχανικό να στο ελέγξει και να στο συντηρεί είναι πολύ πιθανό να το μετανιώσεις. Επεξ/σία 22 Σεπτεμβρίου 2020 από jgeorgiou
peterinio Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2020 14 λεπτά πριν, jgeorgiou είπε Σίγουρα δεν μπορείς να πάρεις ένα 1000αρι καινούριο με βασικό εξοπλισμό με 10Κ? https://www.insider.gr/epiheiriseis/aytokinito/128210/ta-ftinotera-aytokinita-tis-ellinikis-agoras Το φθηνό μεταχειρισμένο αν δεν έχεις καλό κονέ με μηχανικό να στο ελέγξει και να στο συντηρεί είναι πολύ πιθανό να το μετανιώσεις. Σε ευχαριστώ, Jgeorgiou, για το άρθρο! Η αλήθεια είναι ότι αν είχα το budget ενοείται θα πήγαινα σε καινούριο. Δυστυχώς, ακόμα και τα 10.000, που είναι λίγα χρήματα για καινούριο αμάξι, αυτή τη στιγμή είναι απλησίαστα. Ισχύει το θέμα με τον μηχανικό, αλλά, αν και δεν είναι δικός μου άνθρωπος, έχω έναν μηχανικό που είναι καθ'όλα επαγγελματίας και σωστός στη δουλειά του.
ProponitisTouKanape Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2020 29 λεπτά πριν, jgeorgiou είπε Σίγουρα δεν μπορείς να πάρεις ένα 1000αρι καινούριο με βασικό εξοπλισμό με 10Κ? https://www.insider.gr/epiheiriseis/aytokinito/128210/ta-ftinotera-aytokinita-tis-ellinikis-agoras Το φθηνό μεταχειρισμένο αν δεν έχεις καλό κονέ με μηχανικό να στο ελέγξει και να στο συντηρεί είναι πολύ πιθανό να το μετανιώσεις. Το περίμενα αυτό το πόστ. Έχεις μπάτζετ 3,000; Ανέβασε το 200% και πάρε καινούριο. 6
paylidis Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2020 1 ώρα πριν, peterinio είπε Επίσης, Paylidis, θα προτιμούσα να πάρω κάποιο που να έχει κάνει ήδη τη μετατροπή, αν προχωρήσω προς υγραέριο, για να γλιτώσω το κόστος. Είναι καλή ιδέα πιστεύεις, ή καλύτερα να κάνω εγώ τη μετατροπή για θέμα αξιοπιστίας? Καλυτερα να την κανεις εσυ τη μετατροπη, πλεον εχει απο 500€ επωνυμα συστηματα με τοποθετηση. Στο ετοιμο δε ξερεις τι ζημια μπορει να εχει βγάλει
terry308 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2020 Fiat Punto / Panda cng ( Φυσικό αέριο)
PLACEBO_89 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2020 2 ώρες πριν, peterinio είπε Καλησπέρα Φίλοι Insomniacs! Είμαι προς αναζήτηση μεταχειρισμένου αυτοκινήτου τελευταία, και είπα να ρωτήσω εδώ αν έχετε να προτείνετε κάτι. Διευκρινήσεις - Τιμή έως 2500EUR (βαριά 3000EUR) 1) Κατανάλωση - όσο πιο χαμηλή γίνεται. Για την εργασία κάνω περίπου 60χλμ την ημέρα. Ο δρόμος είναι κυρίως λεωφ. Αθηνών και το αμάξι δεν θα χρησιμοποιηθεί για ιδιαίτερα μακρινά ταξίδια. 2) Καύσιμο - κατά προτίμηση πετρέλαιο 3) Κυβισμός/Ιπποδύναμη - όχι ιδιαίτερα σημαντικό. Με ενδιαφέρει τα κυβικά να είναι χαμηλά (κατά προτίμηση μέχρι 1600) για να γλιτώσουμε όσο μπορούμε τέλη κυκλοφορίας + έξοδα μεταβίβασης 4) Μέγεθος/Χώροι - δεν έχω θέμα, καθώς διαθέτουμε ήδη ένα αμάξι που καλύπτει τις ανάγκες σε χώρους (i20) οπότε αν το νέο αμάξι είναι μικρό, δεν έχω πρόβλημα. Έχω δει ένα αυτόματο diesel Lupo 2002 με 300.000 χλμ στα 2500EUR, Και ένα Fiesta diesel manual 2007 με περίπου 175.000 χλμ στα 2000EUR. https://www.car.gr/classifieds/cars/view/29983056-volkswagen-lupo https://www.car.gr/30846058-ford-fiesta Είμαι ανοικτός σε οποιαδήποτε πρόταση αυτοκινήτου έχετε, ή σε γενικές συμβουλές του τι να προσέξω, καθώς είναι η πρώτη φορά που θα αγοράσω μεταχειρισμένο. Ευχαριστώ! Σε αυτα τα χρηματα παιρνεις παλιο αυτοκινητο(μηχανικες φθορες) με οτι αυτο συνεπαγεται.. Οποτε το επομενο βημα ειναι να παρεις κατι αξιοπιστο με φθηνα ανταλλακτικα.. οικονομικο στην καταναλωση και αφου η χρηση θα ειναι για μεσα στην πολη να ειναι και νευρικο-ελαστικος κινητηρας! Σε αυτα τα χρηματα το diesel το ξεχνας! Τι βαζεις προτεραιότητα: 1)Οικονομια? 2)Οδικη συμπεριφορα? 3)Έμφανιση και οδικη συμπεριφορα? 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα