simplemaths Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2020 Φέτος θα κάνω την πρώτη μου αγορά apple watch παίρνοντας το 6 και είμαι περίεργος αν θα έπρεπε να πάρω προστατευτικό τζαμάκι ή κάποια θήκη όπως πχ στα κινητά. Εσείς τα έχετε γυμνά η τους φοράτε κάτι;
gRim Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2020 Χρησιμοποιώ αυτή την μεμβράνη https://mediadevil.com/products/apple-watch-44mm-series-4-screen-protector-clear-magicscreen Είναι λίγο δύσκολη η εφαρμογή της και εάν δεν προσέχεις με τη χρήση ξεκολλάει/χαλάει στις άκρες αλλά γενικά είμαι ευχαριστημένος
SaFiS Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2020 Έχω το Watch Series 4 Nike. Από την 1η ημέρα, γυμνό. Έχει φάει χτυπήματα / γδαρσίματα σε ότι επιφάνεια μπορείς να φανταστείς. Μέχρι στιγμής μάλλον είμαι τυχερός και δεν έχει σπάσει. Έχω 2 σχετικά εμφανή σημάδια στην οθόνη αλλά δεν θα τρελαθώ κιόλας. Το πήρα να το χαρώ, όχι να το έχω σε "ναφθαλίνη"... 3 1
simplemaths Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2020 2 ώρες πριν, SaFiS είπε Έχω το Watch Series 4 Nike. Από την 1η ημέρα, γυμνό. Έχει φάει χτυπήματα / γδαρσίματα σε ότι επιφάνεια μπορείς να φανταστείς. Μέχρι στιγμής μάλλον είμαι τυχερός και δεν έχει σπάσει. Έχω 2 σχετικά εμφανή σημάδια στην οθόνη αλλά δεν θα τρελαθώ κιόλας. Το πήρα να το χαρώ, όχι να το έχω σε "ναφθαλίνη"... κάπως παρόμοια σκέφτομαι να το έχω και εγώ! ευχαριστώ! 6 ώρες πριν, gRim είπε Χρησιμοποιώ αυτή την μεμβράνη https://mediadevil.com/products/apple-watch-44mm-series-4-screen-protector-clear-magicscreen Είναι λίγο δύσκολη η εφαρμογή της και εάν δεν προσέχεις με τη χρήση ξεκολλάει/χαλάει στις άκρες αλλά γενικά είμαι ευχαριστημένος θα τσεκάρω! σε ευχαριστώ
Επισκέπτης Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2020 μεβρανη σε ρολοι? ...ε, νομιζω υπερβολικο...
Ukforthemoment Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2020 5 λεπτά πριν, Antilogos1975 είπε μεβρανη σε ρολοι? ...ε, νομιζω υπερβολικο... Τοτε η θήκη που λέει στο πρωτο ποστ τι είναι;
gRim Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 23 minutes ago, Antilogos1975 said: μεβρανη σε ρολοι? ...ε, νομιζω υπερβολικο... Δεν φαίνεται καθόλου εάν μπει σωστά η συγκεκριμένη που αναφέρω. Ο λόγος που την έβαλα είναι ότι κατάφερα και χάραξα την οθόνη την 1η βδομάδα που το αγόρασα (ευτυχώς όχι πολύ) και δεν ήθελα να γίνει χειρότερο. Και στο σασί έχω κάνει σημάδια αλλά θήκη δεν μπορώ να βάλω με τίποτα. Εννοείτε σε θέματα προστασίας ο κανένας κάνει ότι θέλει. Δεν υπάρχει πρέπει και δεν πρέπει. Επεξ/σία 22 Σεπτεμβρίου 2020 από gRim
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα