Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Φέτος θα κάνω την πρώτη μου αγορά apple watch παίρνοντας το 6 και είμαι περίεργος αν θα έπρεπε να πάρω προστατευτικό τζαμάκι ή κάποια θήκη όπως πχ στα κινητά. Εσείς τα έχετε γυμνά η τους φοράτε κάτι; :P 

Δημοσ.

Έχω το Watch Series 4 Nike. Από την 1η ημέρα, γυμνό. Έχει φάει χτυπήματα / γδαρσίματα σε ότι επιφάνεια μπορείς να φανταστείς. Μέχρι στιγμής μάλλον είμαι τυχερός και δεν έχει σπάσει. Έχω 2 σχετικά εμφανή σημάδια στην οθόνη αλλά δεν θα τρελαθώ κιόλας. Το πήρα να το χαρώ, όχι να το έχω σε "ναφθαλίνη"...

• Like 3
  • Thanks 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, SaFiS είπε

Έχω το Watch Series 4 Nike. Από την 1η ημέρα, γυμνό. Έχει φάει χτυπήματα / γδαρσίματα σε ότι επιφάνεια μπορείς να φανταστείς. Μέχρι στιγμής μάλλον είμαι τυχερός και δεν έχει σπάσει. Έχω 2 σχετικά εμφανή σημάδια στην οθόνη αλλά δεν θα τρελαθώ κιόλας. Το πήρα να το χαρώ, όχι να το έχω σε "ναφθαλίνη"...

κάπως παρόμοια σκέφτομαι να το έχω και εγώ! ευχαριστώ!

6 ώρες πριν, gRim είπε

Χρησιμοποιώ αυτή την μεμβράνη https://mediadevil.com/products/apple-watch-44mm-series-4-screen-protector-clear-magicscreen 

Είναι λίγο δύσκολη η εφαρμογή της και εάν δεν προσέχεις με τη χρήση ξεκολλάει/χαλάει στις άκρες αλλά γενικά είμαι ευχαριστημένος

θα τσεκάρω! σε ευχαριστώ

Δημοσ.

μεβρανη σε ρολοι? ...ε, νομιζω υπερβολικο...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
23 minutes ago, Antilogos1975 said:

μεβρανη σε ρολοι? ...ε, νομιζω υπερβολικο...

Δεν φαίνεται καθόλου εάν μπει σωστά η συγκεκριμένη που αναφέρω. Ο λόγος που την έβαλα είναι ότι κατάφερα και χάραξα την οθόνη την 1η βδομάδα που το αγόρασα (ευτυχώς όχι πολύ) και δεν ήθελα να γίνει χειρότερο. Και στο σασί έχω κάνει σημάδια αλλά θήκη δεν μπορώ να βάλω με τίποτα.

Εννοείτε σε θέματα προστασίας ο κανένας κάνει ότι θέλει. Δεν υπάρχει πρέπει και δεν πρέπει.

Επεξ/σία από gRim

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...