Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, LabrakisG1992 είπε

Ότι λέει ο τίτλος!Θα κανονιστεί κανένα meeting/καφές/βόλτα?Υπάρχει κάτι στο πρόγραμμα?

Αν γίνει, θέλω ταμπελάκια "ενοικιαστής/ιδιοκτήτης" , "iOS User /Android User" και "Console Peasant / PC Master Race" και συνάντηση σε πίστα Paintball για να μείνει ο ένας που θα κυριαρχήσει, αλλιώς δε κουνάω πόδι.

• Like 1
Δημοσ.

Θεωρώ ότι καλύτερη ιδέα θα ήταν ένας καθαρισμός παραλίας η μία δεντροφύτευση. Στην καλύτερη περίπτωση μια αιμοδοσία μιας και οι φιάλες είναι υπό εξαφάνιση.

Θα μπορούσαμε να γνωριστούμε κάνοντας ταυτόχρονα κάτι καλό :)

• Like 7
  • Thanks 1
  • Sad 1
Δημοσ.
10 λεπτά πριν, papp0us είπε

Αν γίνει, θέλω ταμπελάκια "ενοικιαστής/ιδιοκτήτης" , "iOS User /Android User" και "Console Peasant / PC Master Race" και συνάντηση σε πίστα Paintball για να μείνει ο ένας που θα κυριαρχήσει, αλλιώς δε κουνάω πόδι.

Με έπαθλο μια θέση moderator 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Συμφωνώ με παππου .Να βάλουμε όμως και soundtrack να έχει πιο πολυ φάση . 

Επεξ/σία από mp123
  • Like 3
Δημοσ.
48 λεπτά πριν, papp0us είπε

Και ένα trio fight "AMD / Nvidia / Intel".

Το κακό είναι ότι ξέρω σε όλα σε ποιο στρατόπεδο θα είμαι, I have to get a life

Δημοσ.
1 ώρα πριν, papp0us είπε

Αν γίνει, 

Αν γίνει, αδρεναλίνη κανένας δεν θα μείνει...

Τα κυτεί αίμα αδέρφια!

Δηλώστε συμμετοχή

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, papp0us είπε

+ αγορά καινούριου αυτοκινήτου + πόσα χρειάζεσαι για να ζεις στην Αθήνα + κάψουλες ή μηχανή εσπρέσσο + μετανάστευση στο εξωτερικό

Δημοσ.

και ειδικο badge για τους σταρλετακηδες/μικρακηδες 😄 (ξερετε αυτους που ψαχνει ο αλλος αμαξι εως 10000 και του προτεινουν σταρλετ, for reasons)

• Like 2
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, leoroni92 είπε

+ αγορά καινούριου αυτοκινήτου + πόσα χρειάζεσαι για να ζεις στην Αθήνα + κάψουλες ή μηχανή εσπρέσσο + μετανάστευση στο εξωτερικό

55 λεπτά πριν, Μακιαβέλλι είπε

Και ένα trio fight "AMD / Nvidia / Intel".

Το κακό είναι ότι ξέρω σε όλα σε ποιο στρατόπεδο θα είμαι, I have to get a life

1 λεπτό πριν, paylidis είπε

και ειδικο badge για τους σταρλετακηδες/μικρακηδες 😄 (ξερετε αυτους που ψαχνει ο αλλος αμαξι εως 10000 και του προτεινουν σταρλετ, for reasons)

Χαχαχαχα το κάναμε Battle Royal

• Like 2
Δημοσ.
13 λεπτά πριν, leoroni92 είπε

Πωπω πως το ξεχάσαμε αυτό... Θα είναι οι -1000 και οι 1000+. 

Επίσης μπορούμε να κάνουμε ένα free for all για αυτούς που σχολιάζουν στα θέματα των προσφορών που ανέβηκαν σε λάθος section ή δεν έχουν τεκμηρίωση. Οι "ευχαριστώ πήρα 3", οι "τελωνείο περνάει;", Οι "δεν συγκρίνουμε αγορά Κίνας με Ελλάδας" , οι "καλύτερα Σκρουτζ από banggood" , οι "καλύτερα banggood από Σκρουτζ" , οι "είναι 10% φθηνότερο το iphone 3 από τον επόμενο, οπότε αξίζει 400€", οι "τώρα βγαίνουν οι νέες κάρτες δεν αξίζει 300€ η 2080 ti" και άλλα πολλά . 

Δημοσ.
2 ώρες πριν, LabrakisG1992 είπε

Ότι λέει ο τίτλος!Θα κανονιστεί κανένα meeting/καφές/βόλτα?Υπάρχει κάτι στο πρόγραμμα?

Αφου εκανες τον κοπο και ανοιξες το θεμα, δεν έπρεπε να ρωτας.

Έπρεπε να πεις, εκεί, τότε.

Περαν αυτου, αν μιλας για αττικη; Νομίζω δεν παίζει συγκέντρωση με την καμία λόγο ιου

Την καλημέρα μου

• Like 1
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, NikosKallithea είπε

Περαν αυτου, αν μιλας για αττικη; Νομίζω δεν παίζει συγκέντρωση με την καμία λόγο ιου

Την καλημέρα μου

Και να πάω και να είμαι μόνος μου :Ρ είπα να δω αν υπάρχει ενδιαφέρον πρώτα.

Όσο περί του ιού,ισχύει δεν το σκέφτηκα.

• Like 1
Δημοσ.
43 λεπτά πριν, NikosKallithea είπε

Την καλημέρα μου

Θα χωριστούμε σε πηγαδάκια. 😁

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...