LabrakisG1992 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2020 Ότι λέει ο τίτλος!Θα κανονιστεί κανένα meeting/καφές/βόλτα?Υπάρχει κάτι στο πρόγραμμα? 1
papp0us Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2020 12 λεπτά πριν, LabrakisG1992 είπε Ότι λέει ο τίτλος!Θα κανονιστεί κανένα meeting/καφές/βόλτα?Υπάρχει κάτι στο πρόγραμμα? Αν γίνει, θέλω ταμπελάκια "ενοικιαστής/ιδιοκτήτης" , "iOS User /Android User" και "Console Peasant / PC Master Race" και συνάντηση σε πίστα Paintball για να μείνει ο ένας που θα κυριαρχήσει, αλλιώς δε κουνάω πόδι. 1
CaMp3on Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2020 Θεωρώ ότι καλύτερη ιδέα θα ήταν ένας καθαρισμός παραλίας η μία δεντροφύτευση. Στην καλύτερη περίπτωση μια αιμοδοσία μιας και οι φιάλες είναι υπό εξαφάνιση. Θα μπορούσαμε να γνωριστούμε κάνοντας ταυτόχρονα κάτι καλό 7 1 1
giorgos4ever Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2020 10 λεπτά πριν, papp0us είπε Αν γίνει, θέλω ταμπελάκια "ενοικιαστής/ιδιοκτήτης" , "iOS User /Android User" και "Console Peasant / PC Master Race" και συνάντηση σε πίστα Paintball για να μείνει ο ένας που θα κυριαρχήσει, αλλιώς δε κουνάω πόδι. Με έπαθλο μια θέση moderator
mp123 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Συμφωνώ με παππου .Να βάλουμε όμως και soundtrack να έχει πιο πολυ φάση . Επεξ/σία 22 Σεπτεμβρίου 2020 από mp123 3
Μακιαβέλλι Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2020 48 λεπτά πριν, papp0us είπε Αν γίνει, θέλω ταμπελάκια "ενοικιαστής/ιδιοκτήτης" , "iOS User /Android User" και "Console Peasant / PC Master Race" και συνάντηση σε πίστα Paintball για να μείνει ο ένας που θα κυριαρχήσει, αλλιώς δε κουνάω πόδι. Και ένα trio fight "AMD / Nvidia / Intel". Το κακό είναι ότι ξέρω σε όλα σε ποιο στρατόπεδο θα είμαι, I have to get a life
TriLoBiTe Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2020 1 ώρα πριν, papp0us είπε Αν γίνει, Αν γίνει, αδρεναλίνη κανένας δεν θα μείνει... Τα κυτεί αίμα αδέρφια! Δηλώστε συμμετοχή 1
leoroni92 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2020 1 ώρα πριν, papp0us είπε Αν γίνει, θέλω ταμπελάκια "ενοικιαστής/ιδιοκτήτης" , "iOS User /Android User" και "Console Peasant / PC Master Race" και συνάντηση σε πίστα Paintball για να μείνει ο ένας που θα κυριαρχήσει, αλλιώς δε κουνάω πόδι. + αγορά καινούριου αυτοκινήτου + πόσα χρειάζεσαι για να ζεις στην Αθήνα + κάψουλες ή μηχανή εσπρέσσο + μετανάστευση στο εξωτερικό
paylidis Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2020 και ειδικο badge για τους σταρλετακηδες/μικρακηδες 😄 (ξερετε αυτους που ψαχνει ο αλλος αμαξι εως 10000 και του προτεινουν σταρλετ, for reasons) 2
papp0us Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2020 4 λεπτά πριν, leoroni92 είπε + αγορά καινούριου αυτοκινήτου + πόσα χρειάζεσαι για να ζεις στην Αθήνα + κάψουλες ή μηχανή εσπρέσσο + μετανάστευση στο εξωτερικό 55 λεπτά πριν, Μακιαβέλλι είπε Και ένα trio fight "AMD / Nvidia / Intel". Το κακό είναι ότι ξέρω σε όλα σε ποιο στρατόπεδο θα είμαι, I have to get a life 1 λεπτό πριν, paylidis είπε και ειδικο badge για τους σταρλετακηδες/μικρακηδες 😄 (ξερετε αυτους που ψαχνει ο αλλος αμαξι εως 10000 και του προτεινουν σταρλετ, for reasons) Χαχαχαχα το κάναμε Battle Royal 2
Μακιαβέλλι Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2020 13 λεπτά πριν, leoroni92 είπε + αγορά καινούριου αυτοκινήτου + πόσα χρειάζεσαι για να ζεις στην Αθήνα + κάψουλες ή μηχανή εσπρέσσο + μετανάστευση στο εξωτερικό Πωπω πως το ξεχάσαμε αυτό... Θα είναι οι -1000 και οι 1000+. Επίσης μπορούμε να κάνουμε ένα free for all για αυτούς που σχολιάζουν στα θέματα των προσφορών που ανέβηκαν σε λάθος section ή δεν έχουν τεκμηρίωση. Οι "ευχαριστώ πήρα 3", οι "τελωνείο περνάει;", Οι "δεν συγκρίνουμε αγορά Κίνας με Ελλάδας" , οι "καλύτερα Σκρουτζ από banggood" , οι "καλύτερα banggood από Σκρουτζ" , οι "είναι 10% φθηνότερο το iphone 3 από τον επόμενο, οπότε αξίζει 400€", οι "τώρα βγαίνουν οι νέες κάρτες δεν αξίζει 300€ η 2080 ti" και άλλα πολλά .
NikosKallithea Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2020 2 ώρες πριν, LabrakisG1992 είπε Ότι λέει ο τίτλος!Θα κανονιστεί κανένα meeting/καφές/βόλτα?Υπάρχει κάτι στο πρόγραμμα? Αφου εκανες τον κοπο και ανοιξες το θεμα, δεν έπρεπε να ρωτας. Έπρεπε να πεις, εκεί, τότε. Περαν αυτου, αν μιλας για αττικη; Νομίζω δεν παίζει συγκέντρωση με την καμία λόγο ιου Την καλημέρα μου 1
LabrakisG1992 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2020 6 λεπτά πριν, NikosKallithea είπε Αφου εκανες τον κοπο και ανοιξες το θεμα, δεν έπρεπε να ρωτας. Έπρεπε να πεις, εκεί, τότε. Περαν αυτου, αν μιλας για αττικη; Νομίζω δεν παίζει συγκέντρωση με την καμία λόγο ιου Την καλημέρα μου Και να πάω και να είμαι μόνος μου :Ρ είπα να δω αν υπάρχει ενδιαφέρον πρώτα. Όσο περί του ιού,ισχύει δεν το σκέφτηκα. 1
LiquidTroll Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2020 Εγώ πάντως έρχομαι αν γινει (αν δεν ειμαι εξωτερικο...)
AntiCambeR Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2020 43 λεπτά πριν, NikosKallithea είπε Αφου εκανες τον κοπο και ανοιξες το θεμα, δεν έπρεπε να ρωτας. Έπρεπε να πεις, εκεί, τότε. Περαν αυτου, αν μιλας για αττικη; Νομίζω δεν παίζει συγκέντρωση με την καμία λόγο ιου Την καλημέρα μου Θα χωριστούμε σε πηγαδάκια. 😁
Προτεινόμενες αναρτήσεις