zoranb Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2020 Ξέρει κανείς τι είδους κεραίες είναι οι συγκεκριμένες που είδα στον ιστό ενός σπιτιού;
zoranb Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2020 2 λεπτά πριν, vasilis1 είπε Wifi, για μεγαλύτερες αποστάσεις Δηλαδή; Είναι δέκτες ή πομποί;
Cell_7 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 1 λεπτό πριν, zoranb είπε Δηλαδή; Είναι δέκτες ή πομποί; Και τα δυο, directional κεραίες είναι, το ίδιο με οποιοδήποτε άλλη κεραία απλά πολύ πιο στοχευμένο σήμα για να φτάσει μακριά. Της Ubiquiti συγκεκριμένα. Επεξ/σία 22 Σεπτεμβρίου 2020 από Cell_7 2
zoranb Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2020 Οπότε αυτός που τις έχει τοποθετήσει παίρνει από κάπου σύνδεση internet?
corsair04 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2020 2 ώρες πριν, zoranb είπε Οπότε αυτός που τις έχει τοποθετήσει παίρνει από κάπου σύνδεση internet? και στέλνει είχα και εγώ πιάνω από το σπίτι μου και πουλούσα ιντερνέτ σε περιοχες που δεν είχαν ...... Μπα για να είναι δυο μάλλον στέλνει
greekfragma Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2020 πολύ πιθανόν το παλικάρι να ανήκει και στα μέλη του AWMN http://www.awmn.net/content.php 2 1
zoranb Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2020 Για να λάβει κανείς από τέτοιες κεραίες πρέπει να έχει οπτική επαφή; Με τί κεραία το πιάνω το σήμα του; Μπορώ να λάβω από ένα κινητό π.χ.;
NikosKallithea Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2020 35 λεπτά πριν, zoranb είπε Μπορώ να λάβω από ένα κινητό π.χ.; Οχι
zoranb Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2020 20 ώρες πριν, corsair04 είπε και στέλνει είχα και εγώ πιάνω από το σπίτι μου και πουλούσα ιντερνέτ σε περιοχες που δεν είχαν ...... Σε περιοχή που δεν είχαν internet εσύ πώς είχες και πούλαγες;
Ukforthemoment Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2020 1 λεπτό πριν, zoranb είπε Σε περιοχή που δεν είχαν internet εσύ πώς είχες και πούλαγες; Το φύτεψε στο κήπο του.Τι ρωτάς;
corsair04 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 6 ώρες πριν, zoranb είπε Για να λάβει κανείς από τέτοιες κεραίες πρέπει να έχει οπτική επαφή; Με τί κεραία το πιάνω το σήμα του; Μπορώ να λάβω από ένα κινητό π.χ.; σαφως και μπορείς να την δεις και από το κινητά αναλογως σε ποια συχνότητα παίζει 2,4 η 5 GHZ Μόλις τώρα, zoranb είπε Σε περιοχή που δεν είχαν internet εσύ πώς είχες και πούλαγες; το δικού μου σπίτι ήταν από τα τυχερά μιας και είναι ακριβώς δίπλα από dslam του ΟΤΕ και είχα VDSL όταν άλλοι δεν έχουν ούτε καν adsl και με αυτές τις κεραίες έστελνα σήμα για 10€ τον μηνα ....μια απόσταση κάπου 10 χιλιομέτρων Επεξ/σία 23 Σεπτεμβρίου 2020 από corsair04
Ledis Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2020 14 ώρες πριν, corsair04 είπε σαφως και μπορείς να την δεις και από το κινητά αναλογως σε ποια συχνότητα παίζει 2,4 η 5 GHZ Σαφώς και δεν μπορείς από τις συγκεκριμένες, γιατί απλά δεν είναι WiFi
zoranb Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2020 Με τί συσκευή μπορει να πιάσει κάποιος σήμα από αυτές τις κεραίες;
NikosKallithea Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2020 1 λεπτό πριν, zoranb είπε Με τί συσκευή μπορει να πιάσει κάποιος σήμα από αυτές τις κεραίες; Αυτές οι κεραίες ειναι κατευθυντικες και είναι δύο η μια "βλεπει" την άλλη, δεν μπορείς να παρεμβληθείς
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα