Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Υπάρχει πρίζα που να έχει διακόπτη/κουμπί on/off ώστε να μπορεί να απομονωθεί το ρεύμα που την διαρρέει; Έχω δεί στο εξωτερικό π.χ. Αγγλία, πάνω στο κουτί της πρίζας να υπάρχει ένα κουμπάκι που ανάβει (μάλλον θα υπάρχει και ασφάλεια) και με το οποίο μπορείς πατώντας το on/off να μην επιτρέπεις στην πρίζα να τροφοδοτεί με ρεύμα ότι είναι συνδεδεμένο πάνω της.

Δημοσ.

Υπάρχουν πολλες, χωνευτες φανταζομαι εννοείς

https://www.skroutz.gr/s/21809697/70385-White.html

Δεν βρισκω καποιο ιδιαίτερη αξια στη χρηση του διακόπτη βεβαια, αλλα γουστα ειναι αυτά.

Το τι μπριζες εχουν στην Αγγλία αστο, για μενα πιο χαλια δεν θα μπορουσαν!!

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Κατάλαβα αλλά δεν θέλω μια τέτοια λύση γιατί θέλω να την εγκαταστήσω εδώ, ώστε να μπορώ να απομονώνω το κλιματιστικό χωρίς να φαίνεται τέτοια πολυπλοκότητα στον τοίχο, αλλά και χωρίς να πρέπει να κρέμεται το καλώδιο όταν θέλω να το απομονώνω.

Ήλπιζα πάνω στην πρίζα να υπάρχει το switch και να λειτουργεί το όλο σύστημα με αυτό.

Screen Shot 2020-09-22 at 01.29.44.png

Επεξ/σία από zoranb
Δημοσ.
17 λεπτά πριν, zoranb είπε

Κατάλαβα αλλά δεν θέλω μια τέτοια λύση γιατί θέλω να την εγκαταστήσω εδώ, ώστε να μπορώ να απομονώνω το κλιματιστικό χωρίς να φαίνεται τέτοια πολυπλοκότητα στον τοίχο, αλλά και χωρίς να πρέπει να κρέμεται το καλώδιο όταν θέλω να το απομονώνω.

Ήλπιζα πάνω στην πρίζα να υπάρχει το switch και να λειτουργεί το όλο σύστημα με αυτό.

Και γιατί δεν το κάνεις μέσω wifi από το κινητό σου; https://www.germanos.gr/product/tp-link-eksupni-priza-hs110/20383825/

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Προτιμώ μια χωνευτή λύση, καθώς δεν μου αρέσει να εξέχουν μαραφέτια από τον τοίχο.

Επεξ/σία από zoranb
Δημοσ.
Μόλις τώρα, zoranb είπε

Προτιμώ μια χωνευτή λύση, καθώς δεν μου αρέσει να εξέχουν μαραφέτια από τον τοίχο.

Περνάς το καλώδιο μέσα στον τοίχο, βγάζεις την πρίζα κάνεις την ένωση, δίνεις ξεχωριστή ασφάλεια για το κλιματιστικό και το ανοιγοκλείνεις από τον πίνακα.

• Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Klausx είπε

Περνάς το καλώδιο μέσα στον τοίχο, βγάζεις την πρίζα κάνεις την ένωση, δίνεις ξεχωριστή ασφάλεια για το κλιματιστικό και το ανοιγοκλείνεις από τον πίνακα.

Το σκέφτηκα αλλά κάτι τέτοιο δεν προυποθέτει άνοιγμα κουτιών και κάποια αναδιάταξη καλωδίων;

Δημοσ.
Μόλις τώρα, zoranb είπε

Το σκέφτηκα αλλά κάτι τέτοιο δεν προυποθέτει άνοιγμα κουτιών και κάποια αναδιάταξη καλωδίων;

Αν η ασφάλεια δίνει σε όλο το δωμάτιο ναι.

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Klausx είπε

Αν η ασφάλεια δίνει σε όλο το δωμάτιο ναι.

Ναι, σχεδόν σε όλο το δωμάτιο δίνει γαμώτη μου! 😡

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, zoranb είπε

Ναι, σχεδόν σε όλο το δωμάτιο δίνει γαμώτη μου! 😡

Θα μπορούσες αν είχες χαμηλά πρίζα να περάσεις το καλώδιο εξωτερικά με μια τρύπα χαμηλά.

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Klausx είπε

Θα μπορούσες αν είχες χαμηλά πρίζα να περάσεις το καλώδιο εξωτερικά με μια τρύπα χαμηλά.

Δεν το κατάλαβα αυτό φίλε... για ανέλυσέ το περισσότερο σε παρακαλώ.

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, zoranb είπε

Δεν το κατάλαβα αυτό φίλε... για ανέλυσέ το περισσότερο σε παρακαλώ.

Το μηχάνημα παίρνει παροχή από το εξωτερικό μηχάνημα, οπότε το καλώδιο που βλέπεις μέσα θα μπορούσε να κατέβει εξωτερικά χαμηλά και με μια τρύπα να μπει μέσα αν έχεις πρίζα χαμηλά. Αν και το δικό σου πάει ταράτσα; οπότε λίγο δύσκολο να γίνει αυτό.

Δημοσ.
5 ώρες πριν, zoranb είπε

Αν είναι σε κάνα εξοχικό ξέρω γω και θες να το κάνεις για να το γλιτώσεις από καμία αιχμή ρεύματος όσο λείπεις, να ξέρεις πως ένας τέτοιος διακόπτης πιθανά να μην το προστατέψει όπως θα το προστάτευε απλά το να είναι εκτός πρίζας.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...