zoranb Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2020 Υπάρχει πρίζα που να έχει διακόπτη/κουμπί on/off ώστε να μπορεί να απομονωθεί το ρεύμα που την διαρρέει; Έχω δεί στο εξωτερικό π.χ. Αγγλία, πάνω στο κουτί της πρίζας να υπάρχει ένα κουμπάκι που ανάβει (μάλλον θα υπάρχει και ασφάλεια) και με το οποίο μπορείς πατώντας το on/off να μην επιτρέπεις στην πρίζα να τροφοδοτεί με ρεύμα ότι είναι συνδεδεμένο πάνω της.
thant Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2020 https://www.e-shop.gr/brennenstuhl-socket-with-on-off-switch-white-1508070-p-PER.586177 1
Fotis_Greece Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2020 Υπάρχουν πολλες, χωνευτες φανταζομαι εννοείς https://www.skroutz.gr/s/21809697/70385-White.html Δεν βρισκω καποιο ιδιαίτερη αξια στη χρηση του διακόπτη βεβαια, αλλα γουστα ειναι αυτά. Το τι μπριζες εχουν στην Αγγλία αστο, για μενα πιο χαλια δεν θα μπορουσαν!! 1
zoranb Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Κατάλαβα αλλά δεν θέλω μια τέτοια λύση γιατί θέλω να την εγκαταστήσω εδώ, ώστε να μπορώ να απομονώνω το κλιματιστικό χωρίς να φαίνεται τέτοια πολυπλοκότητα στον τοίχο, αλλά και χωρίς να πρέπει να κρέμεται το καλώδιο όταν θέλω να το απομονώνω. Ήλπιζα πάνω στην πρίζα να υπάρχει το switch και να λειτουργεί το όλο σύστημα με αυτό. Επεξ/σία 22 Σεπτεμβρίου 2020 από zoranb
Klausx Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2020 17 λεπτά πριν, zoranb είπε Κατάλαβα αλλά δεν θέλω μια τέτοια λύση γιατί θέλω να την εγκαταστήσω εδώ, ώστε να μπορώ να απομονώνω το κλιματιστικό χωρίς να φαίνεται τέτοια πολυπλοκότητα στον τοίχο, αλλά και χωρίς να πρέπει να κρέμεται το καλώδιο όταν θέλω να το απομονώνω. Ήλπιζα πάνω στην πρίζα να υπάρχει το switch και να λειτουργεί το όλο σύστημα με αυτό. Και γιατί δεν το κάνεις μέσω wifi από το κινητό σου; https://www.germanos.gr/product/tp-link-eksupni-priza-hs110/20383825/ 1
zoranb Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Προτιμώ μια χωνευτή λύση, καθώς δεν μου αρέσει να εξέχουν μαραφέτια από τον τοίχο. Επεξ/σία 22 Σεπτεμβρίου 2020 από zoranb
Klausx Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2020 Μόλις τώρα, zoranb είπε Προτιμώ μια χωνευτή λύση, καθώς δεν μου αρέσει να εξέχουν μαραφέτια από τον τοίχο. Περνάς το καλώδιο μέσα στον τοίχο, βγάζεις την πρίζα κάνεις την ένωση, δίνεις ξεχωριστή ασφάλεια για το κλιματιστικό και το ανοιγοκλείνεις από τον πίνακα. 1
zoranb Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2020 1 λεπτό πριν, Klausx είπε Περνάς το καλώδιο μέσα στον τοίχο, βγάζεις την πρίζα κάνεις την ένωση, δίνεις ξεχωριστή ασφάλεια για το κλιματιστικό και το ανοιγοκλείνεις από τον πίνακα. Το σκέφτηκα αλλά κάτι τέτοιο δεν προυποθέτει άνοιγμα κουτιών και κάποια αναδιάταξη καλωδίων;
Klausx Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2020 Μόλις τώρα, zoranb είπε Το σκέφτηκα αλλά κάτι τέτοιο δεν προυποθέτει άνοιγμα κουτιών και κάποια αναδιάταξη καλωδίων; Αν η ασφάλεια δίνει σε όλο το δωμάτιο ναι.
zoranb Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2020 2 λεπτά πριν, Klausx είπε Αν η ασφάλεια δίνει σε όλο το δωμάτιο ναι. Ναι, σχεδόν σε όλο το δωμάτιο δίνει γαμώτη μου! 😡
Klausx Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2020 2 λεπτά πριν, zoranb είπε Ναι, σχεδόν σε όλο το δωμάτιο δίνει γαμώτη μου! 😡 Θα μπορούσες αν είχες χαμηλά πρίζα να περάσεις το καλώδιο εξωτερικά με μια τρύπα χαμηλά.
zoranb Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2020 3 λεπτά πριν, Klausx είπε Θα μπορούσες αν είχες χαμηλά πρίζα να περάσεις το καλώδιο εξωτερικά με μια τρύπα χαμηλά. Δεν το κατάλαβα αυτό φίλε... για ανέλυσέ το περισσότερο σε παρακαλώ.
Klausx Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2020 6 λεπτά πριν, zoranb είπε Δεν το κατάλαβα αυτό φίλε... για ανέλυσέ το περισσότερο σε παρακαλώ. Το μηχάνημα παίρνει παροχή από το εξωτερικό μηχάνημα, οπότε το καλώδιο που βλέπεις μέσα θα μπορούσε να κατέβει εξωτερικά χαμηλά και με μια τρύπα να μπει μέσα αν έχεις πρίζα χαμηλά. Αν και το δικό σου πάει ταράτσα; οπότε λίγο δύσκολο να γίνει αυτό.
zoranb Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2020 Συγνώμη αλλά δεν καταλαβαίνω το συλλογισμό σου!
Alxnks Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2020 5 ώρες πριν, zoranb είπε Κατάλαβα αλλά δεν θέλω μια τέτοια λύση γιατί θέλω να την εγκαταστήσω εδώ, ώστε να μπορώ να απομονώνω το κλιματιστικό χωρίς να φαίνεται τέτοια πολυπλοκότητα στον τοίχο, αλλά και χωρίς να πρέπει να κρέμεται το καλώδιο όταν θέλω να το απομονώνω. Ήλπιζα πάνω στην πρίζα να υπάρχει το switch και να λειτουργεί το όλο σύστημα με αυτό. Αν είναι σε κάνα εξοχικό ξέρω γω και θες να το κάνεις για να το γλιτώσεις από καμία αιχμή ρεύματος όσο λείπεις, να ξέρεις πως ένας τέτοιος διακόπτης πιθανά να μην το προστατέψει όπως θα το προστάτευε απλά το να είναι εκτός πρίζας.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα