JDROGAS Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2021 1 ώρα πριν, nickol-us είπε Δεν έχω κανένα πρόβλημα με την deepcool... μα ο επεξεργαστής είναι 125tdp εκτός αν κάνει λάθος η Intel https://ark.intel.com/content/www/us/en/ark/products/199311/intel-core-i5-10600k-processor-12m-cache-up-to-4-80-ghz.html Αν πάρεις 10600k για να τον κατεβάσεις στα 95tdp πάρε τον απλό να έχεις κέρδος και την ψύκτρα... Παλι τα ιδια....... Λαθος κανεις εσυ..... Δεν εχω βαλει 10600k Εχω βαλει 10600kf https://ark.intel.com/content/www/us/en/ark/products/199315/intel-core-i5-10600kf-processor-12m-cache-up-to-4-80-ghz.html
nickol-us Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) Πραγματικά πάλι τα ίδια😂https://ark.intel.com/content/www/us/en/ark/products/199315/intel-core-i5-10600kf-processor-12m-cache-up-to-4-80-ghz.html Tdp125 Configurable tdp 95 που σημαίνει ρυθμισμένο σε χαμηλά ρολόγια... Το ίδιο tdp έχει και ο 10600 k Όταν όλοι παίρνουν k σειρά για τα ψηλά ρολόγια ή/και overclock εσύ να κάνεις underclock για να βάλεις την φοβερή ψύκτρα της αγαπημένης σου, απ'ότι φαίνεται, εταιρείας Επεξ/σία 18 Φεβρουαρίου 2021 από nickol-us
Nik1239 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2021 49 λεπτά πριν, JDROGAS είπε Παλι τα ιδια....... Λαθος κανεις εσυ..... Δεν εχω βαλει 10600k Εχω βαλει 10600kf https://ark.intel.com/content/www/us/en/ark/products/199315/intel-core-i5-10600kf-processor-12m-cache-up-to-4-80-ghz.html 47 λεπτά πριν, nickol-us είπε Πραγματικά πάλι τα ίδια😂https://ark.intel.com/content/www/us/en/ark/products/199315/intel-core-i5-10600kf-processor-12m-cache-up-to-4-80-ghz.html Tdp125 Configurable tdp 95 που σημαίνει ρυθμισμένο σε χαμηλά ρολόγια... Το ίδιο tdp έχει και ο 10600 k Όταν όλοι παίρνουν k σειρά για τα ψηλά ρολόγια ή/και overclock εσύ να κάνεις downclock για να βάλεις την φοβερή ψύκτρα της αγαπημένης σου, απ'ότι φαίνεται, εταιρείας Απλώς μην απαντάτε Ο άνθρωπος λέει ότι δεν πρόκειται να κάνει oc οπότε ας πάρει ένα 10400f με την στοκ ψήκτρα και τελειώνει εδώ το θέμα Κράτα την rx 580 προς το παρόν και φτιάξε το υπόλοιπο σύστημα καινούργιο την κάρτα την αλλάζεις σε κάνα χρόνο μα πιστεύω σε καλύπτει
nickol-us Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2021 Μαζί σου Nik μα να λέγονται και τα σωστά για να μην παίρνει κάποιος λάθος πληροφορίες. Όταν προτείνεις ένα σύστημα να έχει και τις σωστές βάσεις κι όχι να προτείνεις ξεκλειδωμενο επεξεργαστή για να τον κάνεις underclock... Στο κάτω κάτω ακούμε και μια άλλη άποψη, αυτό το νόημα έχει το φόρουμ, αλλιώς να ορίσουμε έναν να μιλάει και οι υπόλοιποι να διαβάζουν μόνο. Μιλάω προσεκτικά και με απόλυτα νούμερα κι όχι με γνώμονα τι μου αρέσει και τι προτιμάω . 1
JDROGAS Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2021 1 λεπτό πριν, nickol-us είπε Μαζί σου Nik μα να λέγονται και τα σωστά για να μην παίρνει κάποιος λάθος πληροφορίες. Όταν προτείνεις ένα σύστημα να έχει και τις σωστές βάσεις κι όχι να προτείνεις ξεκλειδωμενο επεξεργαστή για να τον κάνεις underclock... Στο κάτω κάτω ακούμε και μια άλλη άποψη, αυτό το νόημα έχει το φόρουμ, αλλιώς να ορίσουμε έναν να μιλάει και οι υπόλοιποι να διαβάζουν μόνο. Μιλάω προσεκτικά και με απόλυτα νούμερα κι όχι με γνώμονα τι μου αρέσει και τι προτιμάω . Oτι να ναι..... Εσυ μιλας για ρολογια για να κανεις εντυπωση απλα.... Ο ανθρωπος δεν ασχολειται και δεν τον ενδιαφερει. Τη δουλεια του την κανει και με 10400 και με 10500 απλα εχει μια επιδοτηση και τον ρωτησα εαν θα την εκμεταλλευτει οποτε κι ετσι του εβαλα 10600. Επειδη μιλας με απολυτα νουμερα (Θεε) Η ψυκτρα που προτεινα ειναι μεχρι 130w αρα μεσα στα ορια. Αγαπημενη εταιρια δεν εχω δοκιμαζοντας ομως τοσα χρονια κι εχοντας κανα 5αρι ψυκτρες και αλλους τοσους επεξεργαστες την ωρα που μιλαμε (κατι που μαλλον εσυ δεν εχεις κανει και δεν εχεις πληρωσει) ειναι φουμαρα οι μισες ψυκτρες ειναι προωθηση και marketing και ωραια led,rgb. Να τον γλυτωσω παω απο τσαμπα χρηματα τωρα εσυ στο δικο σου που η αποφαση ειναι καθαρα δικη σου μπορεις να βαλεις οτι θελεις. Βεβαιως οποτε θελεις κανεις και ενα τεστ αναμεσα σε μια ψυκτρα της επιλογης σου και την deepcool..........ναι μιλαω για αυτη λεω με τα 15 ευρω. Απλα πρεπει να αγορασεις και να πληρωσεις πρωτα για να μιλησεις εχοντας εμπειρια απο το συγκεκριμενο προιον.
nickol-us Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2021 Άκου να δεις γιατί αυτή τη φορά θα το συνεχίσω μέχρι να το κλείσουν οι mods. Αν θες να του γλιτώσεις χρήματα την επόμενη φορά πρότεινε κάτι που φτάνει για την δουλειά του και όχι κάτι για να εξαντλήσει το budget. Γιατί να πετάξει χρήματα σε επεξεργαστή που δε θα εκμεταλλευτεί; Ας εξαντλήσει το budget σε κάτι που θα χρησιμοποιηθεί. Το ότι η ψύκτρα είναι στα όρια δεν έχει βάση. Ακόμη και 1 βαθμό θερμότερα να τρέχει (που 1000% θα είναι παραπάνω) έχει σαν αποτέλεσμα την καταπόνηση και κατά συνέπεια μικρότερη ζωή του cpu. Ακόμη με απόλυτα νούμερα το σύστημά που πρότεινες καεί περίπου 380watt(υπολογισμός με 125tdp cpu)...την επόμενη φορά να προτείνεις 400watt psu ,που είναι οικονομικότερο και μέσα στα όρια. Προσωπικά για ψύκτρα έχω μια fazn aero 120t, τέρας με 4 heat pipes και υποστηρίζει έως 125tdp cpu. Από την στοκ ψύκτρα είμαι αρκετά χαμηλότερα σε θερμοκρασίες και πολύ ικανοποιημένος για μόλις 10 ευρώ που την πήρα σε προσφορά. Η βασική διαφορά είναι ότι την αγόρασα για έναν ταπεινό i3 8300 62tdp και όχι για k cpu. Τέλος επειδή έχεις αναφέρει ξανά το θέμα μάρκετινγκ και ως ένα βαθμό έχεις δίκιο, όμως μη μηδενίζουμε την αξία εταιριών που είναι χρόνια στο χώρο με σοβαρό υπόβαθρο και δε βγήκαν στην επιφάνεια αντιγράφοντας προϊόντα, όπως κατά κόρων έχει κάνει η deepcool. Δεν είσαι ο μοναδικός έξυπνος στον πλανήτη Γη και σίγουρα όλοι αυτοί που πληρώνουν το κάτι παραπάνω δεν είναι χαζοί.
JDROGAS Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2021 Δεν συνεχιζω γιατι το καναμε γηπεδο. Δεν ειμαι εξυπνος να γνωριζεις απλα ειμαι ρεαλιστης. Τωρα τα περι τροφοδοτικων (που ειναι εκτος θεματος) ειναι απλα για να συνεχιζεις να δημιουργεις εντυπωσεις,γιατι απλα δεν μπορεις να με αντικρουσεις. Ζητω συγγνωμη απο μερους μου στο παλλικαρι πραγματικα.
DiaperCh@nger101 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2021 Ρε σεις δε ξέρω τι προηγούμενα έχετε με αυτή την ψυκτρα, προφανώς ακλοκάριστο θα τον καταφέρει, αλλά καλοκαίρι θα βουίζει. Αν χωράει στην επιδότηση ας βάλει μια καλύτερη για ησυχία κυρίως. 2
nickol-us Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2021 16 λεπτά πριν, JDROGAS είπε Δεν συνεχιζω γιατι το καναμε γηπεδο. Έβρισε κανείς, φώναξε κανείς ή ανάψαμε κάνα καπνογόνο; Δεν ειμαι εξυπνος να γνωριζεις απλα ειμαι ρεαλιστης. Ρεαλισμός είναι να δέχεσαι οτι 11 στους 10 θα διάλεγαν διαφορετική ψύκτρα από την deepcool Τωρα τα περι τροφοδοτικων (που ειναι εκτος θεματος) ειναι απλα για να συνεχιζεις να δημιουργεις εντυπωσεις,γιατι απλα δεν μπορεις να με αντικρουσεις. Αντίκρουσα τα πάντα σε αντίθεση με σένα. Εντυπώσεις δημιουργείς όταν λες οτι up to 130 watt low end ψύκτρα είναι αρκετή και μέσα στα όρια Ευχαριστώ
teoqq Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2021 Ρε μάγκες με μπερδέψατε χαχαχ Βάλαμε τελικά τον i5-10600, πείτε μου μια ψύκτρα και ας είναι και 10-20€ παραπάνω. Αυτή η Coolermaster Hyper 212 δεν είναι τελικά καλή; υγ: αυτό που έγραψε ο diaper με ενδιαφέρει, γιατί δεν μου αρέσουν τα μουγγρίσματα. Αυτός έιναι και ένας λόγος που σε i7-2600 πήγα και έβαλα έναν Be Quiet Pure Rock γιατί μετά από 8 χρόνια έκανε σαν τρακτέρ. (είχα ι5-3450 και πήρα ενα μεταχειρισμένο i7-2600 που ήταν το max που μπορούσε να πάρει η μητρική που έχω και αυτή από το 2012) 1
DiaperCh@nger101 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2021 Με 10600 μια χαρά είσαι με την 212 εννοείται άμα μπορείς να βάλεις dark rock ακόμα καλύτερα, αν έχεις υπόλοιπο βάλε και καναν ανεμιστήρα airflow στο κουτί. 1
nickol-us Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) Αν πήγες με 10600 απλό μπορείς και με τίποτα ή ακόμα και την deepcool που "γκρινιάζουμε" τόση ώρα. Το θέμα έγινε για τον 10600kf με tdp 125w όχι με τον 10600 τον απλό με tdp 65w. Ο 10600 που έχεις επιλέξει στη σύνθεσή σου έχει ψύκτρα μαζί. Οτι και να του βάλεις, αν θες να βάλεις after market ψύκτρα, θα το έχεις κέρδος (θόρυβο, θερμοκρασίες) Επεξ/σία 18 Φεβρουαρίου 2021 από nickol-us 1
jgeorgiou Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) 18 λεπτά πριν, teoqq είπε Βάλαμε τελικά τον i5-10600 15 λεπτά πριν, DiaperCh@nger101 είπε 10600 μια χαρά είσαι με την 212 εννοείται άμα μπορείς να βάλεις dark rock ακόμα καλύτερα Η μαμίσια είναι σχετικά ΑΘΟΡΥΒΗ , τσάμπα λεφτά θα δώσεις (τους άλλους ανεμιστήρες θα τους ακούς , όχι την μαμά ιντελ. (μην μπερδεύεστε με AMD που κάνουν σαν τουρμπίνες όταν τους πιέσεις) Επεξ/σία 18 Φεβρουαρίου 2021 από jgeorgiou 1
raul7 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2021 6 λεπτά πριν, teoqq είπε Βάλαμε τελικά τον i5-10600, πείτε μου μια ψύκτρα και ας είναι και 10-20€ παραπάνω. Ο επεξεργαστής σου είναι στα 65w tdp και είναι και κλειδωμένος, καλύπτεσαι άνετα και με φθηνότερη ψύκτρα όπως η deepcool και θα έχεις και καλύτερες θερμοκρασίες και λιγότερο θόρυβο απ'ότι με την εργοστασιακή, όχι βέβαια ότι η εργοστασιακή δεν κάνει αλλά λέμε τώρα για κάτι καλύτερο. Εννοείται και η 212 είναι υπεραρκετή, από εκεί και πέρα εφόσον δεν έχει απαιτήσεις ο επεξεργαστής και είναι και κλειδωμένος, μια καλή και ακριβή ψύκτρα δεν θα σου προσφέρει πολλά παραπάνω για τα χρήματα που θα δώσεις. Επίσης αν θέλεις φωτάκια, τα πληρώνεις και παίρνεις μια rgb έκδοση. Καλοί ανεμιστήρες για να βάλεις στο κουτί είναι οι arctic στα 7€, που μπορείς να πάρεις 2 και να τους συνδέσεις μεταξύ τους και να χρησιμοποιούν μία υποδοχή μητρικής και να ρυθμίζονται μαζί. https://www.e-shop.gr/arctic-p12-pwm-pst-fan-120mm-black-black-p-PER.644452
DiaperCh@nger101 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2021 Ρε αδερφέ αφού έχει υπόλοιπο στην επιδότηση. Ακόμα και με τον 10600 κάνα καλοκαίρι θα σφυρίξει η μαμά ψύκτρα, αν ειναι τσάμπα ας βάλει κάτι καλύτερο για near silent.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα