Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, raul7 είπε

Δες και αυτό για κουτί στα 57€ από visionstudio μήπως του αρέσει και κόψεις κανένα 30αρι από εκεί. Άσπρο, με mesh μπροστά, παράθυρο, psu shroud και ο χώρος φαίνεται νορμάλ.

Επίσης, για τα παιχνίδια που έγραψες και ιδιαίτερα στα 1080p δεν χρειάζεται οπωσδήποτε 5700xt.

Ρίξε μια ματιά και στην 5600 xt pulse στα 285€, ίσως η καλύτερη υλοποίηση της 5600 και υπεραρκετή για 1080p.

3 λεπτά πριν, Sakiz105 είπε

Καλά ναι, το fara με 1 εξτρά φαν (ένα bequiet pure wings πχ) είναι κλάσσεις ανώτερο από το nzxt. Απλά μερικές φορές, το στυλ νικά την λογική

Τέλεια, οπότε πάμε στο συγκεκριμένο κουτί FARA R1 και έξτρα φαν ποιον να βάλουμε ? 

https://www.skroutz.gr/c/674/case-fans.html?from=catspan&keyphrase=bequiet+pure+wings επειδή ανέφερες της bequiet.

Κάρτα έκλεισε η 5600xt pulse καινούργια που αναφέρθηκε. 😀

• Απαντ. 107
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, Sakiz105 είπε

Καλά ναι, το fara με 1 εξτρά φαν (ένα bequiet pure wings πχ) είναι κλάσσεις ανώτερο από το nzxt. Απλά μερικές φορές, το στυλ νικά την λογική

γιατι ειναι τοσο καλυτερο?

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, redmedusa είπε

γιατι ειναι τοσο καλυτερο?

mesh μπροστά και μαγνητικό φίλτρο πάνω (πολύ σημαντικό, εμένα που δεν έχει θέλει κάθε μήνα όλο καθάρισμα) (είμαι και λίγο biased, επειδή μαρέσει το στυλ περισσότερο)

Δημοσ.

Τελικά πήγαμε πιο πάνω από 800€ αλλά κλείνουμε εδώ..

Προχωράμε στη παραγγελία;

Σας ευχαριστώ για άλλη μια φορά για τη βοήθεια !!qqq.jpg.dcfc26f674b4b54c4c314500b834376b.jpg

Δημοσ.

Προσωπικά θα επέλεγα να πάω σε κάτι τέτοιο που έχει παρόμοιες επιδόσεις, γλιτώνοντας 75€ σε σχέση με το παραπάνω build:

VS.png.40c594d16321e1af2e2fcb8ef1abebd5.png

Μια χαρά επεξεργαστής είναι ο R5 3600 αλλά στα 200€ που κοστίζει στο Vision Studio νομίζω χάνει το value for money. Να φανταστείς ότι πριν λίγους μήνες κόστιζε γύρω στα 160-170€. Από τη στιγμή που η διαφορά είναι πλέον στα 50€ με τον 10400F και 25€ για 3600MHz Ram (συνολικά 75€ επιπλέον), δεν νομίζω πως αξίζει να δώσεις τόσα πολλά για μια μικρή διαφορά σε επιδόσεις.

• Like 1
Δημοσ.

Ή μπορεί απλά να κόψει λίγο από τις μνήμες και να πάει στις Ripjaws στα 3200 με 60€. Δεν χρειάζεται 3600 mhz υποχρεωτικά, άσε που άμα ψηθεί την πηγαίνει μόνος του στα 3600 άμα θελήσει να ασχοληθεί. Άρα η ουσιαστική διαφορά μεταξύ intel και AMD είναι τα 50€. Τώρα το αν αξίζει αυτό το πενηντάρικο δεν ξέρω. Παίρνεις λίγο καλύτερες επιδόσεις νομίζω και upgrade path σε ryzen 4xxx.

Επίσης μπορεί να κόψει 12€ για την non modular version που έβαλες @LaMereda. Εγώ πάντως θα τα έδινα για semi modular για ευκολία και airflow κλπ, και ένα παραπάνω όταν παίρνει κουτί με παράθυρο.

Δημοσ.
24 λεπτά πριν, teoqq είπε

Να πάμε αν ειναι στον 3600 και να αλλάξω μόνο τις μνήμες ? γλιτώνουμε ενα 20ρικο.

Ελεύθερα!

Δημοσ.
15 ώρες πριν, raul7 είπε

Ελεύθερα!

Να κάνω μια ερώτηση που μπορεί να είναι και χαζή, αν τα πάρω κομμάτια και συγκεκριμένα κάποια από amazon.de μπορώ να τα πάρω χωρίς ΦΠΑ? πχ η 4δα μητρική,επεξεργαστής,σκληρός δίσκος και τροφοδοτικό είναι στα ίδια λεφτά απλά χωρίς ΦΠΑ είναι μείον 70-80€. Στα υπόλοιπα κομμάτια δεν είδα μεγάλες διαφορές.

Δημοσ.
58 λεπτά πριν, teoqq είπε

Να κάνω μια ερώτηση που μπορεί να είναι και χαζή, αν τα πάρω κομμάτια και συγκεκριμένα κάποια από amazon.de μπορώ να τα πάρω χωρίς ΦΠΑ? πχ η 4δα μητρική,επεξεργαστής,σκληρός δίσκος και τροφοδοτικό είναι στα ίδια λεφτά απλά χωρίς ΦΠΑ είναι μείον 70-80€. Στα υπόλοιπα κομμάτια δεν είδα μεγάλες διαφορές.

αν δεν τα πληρώνεις στην εφορεία και τα γλιτώνεις πάρτα. Αν δεν κάνω λάθος, και ελλάδα μπορείς να το κάνεις, πάρτους ένα τηλ

Εγώ από amazon.de πήρα μνήμες και μητρική επειδή είχαν τα ίδια λεφτά με ελλάδα αλλά τα είχαν ετοιμοπαράδοτα.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, teoqq είπε

Το Vision Studio κόβει τιμολόγιο χωρίς ΦΠΑ, από amazon.de πιθανόν να σου βγούνε πιο ακριβά.

Δημοσ.
21 λεπτά πριν, LaMereda είπε

Το Vision Studio κόβει τιμολόγιο χωρίς ΦΠΑ, από amazon.de πιθανόν να σου βγούνε πιο ακριβά.

Αναφερόμαστε πάντα στο νόμο όπως πχ κινητά,λαπτοπ κτλπ, σωστα?

Δημοσ.
Στις 29/9/2020 στις 2:46 ΜΜ, teoqq είπε

Αναφερόμαστε πάντα στο νόμο όπως πχ κινητά,λαπτοπ κτλπ, σωστα?

Ε ναι, πρέπει να το δικαιούσαι για να αγοράσεις χωρίς ΦΠΑ. Απλά δεν σου βγάζουν το λάδι όπως άλλα σκρουτζομάγαζα..

• 4 μήνες μετά...
Δημοσ.

Καλησπέρα σας,

Επαναφέρω λίγο το συγεκριμένο νήμα για μην κάνω νέο. Η αγορά τελικά με κορονοϊό κτλπ δεν έγινε ποτέ, αλλά τώρα εμφανίστηκε ευκαιρία μέσω κάποιας επιδότησης για αγορά νέου υπολογιστή την οποία θέλουμε να αξιοποιήσουμε. Η χρήση προορίζεται ίδια, δηλαδή gaming του τύπου CSGO (competitive), GTA RP/FIVEM , περιαστασιακά WOW και ίσως κάποια παιχνίδια τύπου Tomb Raider, ίσως και κανένα Warzone που και που.

Έχω καταλάβει ότι οι τιμές έχουν πάει στον θεό αλλά θα ήθελα να κάνω την αγορά τώρα λόγω της επιδότησης. Αν θέλετε μπορούμε να δούμε όλο το κουτί και να αφήσω την κάρτα γραφικών. Τώρα έχω μια RX 580 4gb.

Σημαντικές πληροφορίες, αγορά από ένα κατάστημα καθώς θα χρειαστώ πρώτα ένα προτιμολόγιο. Budjet μπορούμε να το φτάσουμε μέχρι 750-850€

Σας ευχαριστώ πάρα πολύ :D

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...