Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα θα ήθελα να με ενημερώσει κανένας εάν γνωρίζει το εξής.  

Λείπω σε νησί για εργασία και πήγε κάποιος απρόοπτα στην πολυκατοικία και είπε ότι είναι από την δεη . Ο υπάλληλος της ΔΕΗ είχε έρθει για διακοπή σύνδεσης λόγω οφειλής 500 € και βρήκε σπασμένες τις σφραγίδες και μέσα κ έξω.  Είπε στον ξάδερφο μου εάν θέλει να κάνει διακανονισμό για να το ξανασυνδεσουν . Του ανέφερε βέβαια ότι γίνεται ρευματοκλοπη εδώ.  Δεν άφησε κάποιο χαρτί, δεν ενημέρωσε αυτόν που άνοιξε, δεν ήταν συνεργείο του δεδηε ήταν μόνος του , ούτε πήρε τον μετρητή.  Μόνο πήρε την μολυβισφραγιδα. Φωτο έβγαλε μόνο ότι ξεσυνδεσε την παροχή και που έχει σταματήσει το ρολόι. 

Θα έχω ενημέρωση  άλλη μέρα? Πήρα στην δεη για διακανονισμό και μου έβγαλαν δόσεις.  Αν είχε θέμα ρευματοκλοπης δεν θα με σταματούσε η ΔΕΗ από το διακανονισμό?

Ευχαριστώ για το χρόνο σας .

Δημοσ.

Το ρολοι / ρολογια που βεβαιωθηκε η ρευματοκλοπη, σε ποιο ονομα ειναι; Το δικο σου; Του ξαδερφου σου; Σε καποιου αλλου ενοικου της πολυκατοικιας;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Στο δικό μου όνομα είναι! Τηλεφώνησα στον δεδηε να ρωτήσω τι έγινε και μου είπαν ότι έχει κοπεί λόγω χρέους αλλά στην δεη δεν φαίνεται διακοπή ακόμα.  Δεν έχει περάσει 24 ωρο που τηλεφώνησα ακόμα. 

Επεξ/σία από Alexaras131

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...