Vasilis T 92 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2020 Καλησπέρα. Μερικές φορές ετσι οπως λειτουργώ το κινητό ξαφνικά κολλάει η οθονη και μαυρίζει και μετα απο λιγο επανέρχεται και μου εμφανίζει αυτο (βλεπε κατω φωτο) τι είναι αυτό??
koutsis Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2020 27 λεπτά πριν, Vasilis T 92 είπε Καλησπέρα. Μερικές φορές ετσι οπως λειτουργώ το κινητό ξαφνικά κολλάει η οθονη και μαυρίζει και μετα απο λιγο επανέρχεται και μου εμφανίζει αυτο (βλεπε κατω φωτο) τι είναι αυτό?? Αυτή την ειδοποίηση τη βγάζει όταν βάζεις καινούργια κάρτα μνήμης. Τώρα αν εσένα τη βγάζει στα καλά καθούμενα κάτι δεν πάει καλά. Η ή κάρτα σου έχει πρόβλημα ή η υποδοχή του κινητού. 1
Vasilis T 92 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2020 3 ώρες πριν, koutsis είπε Αυτή την ειδοποίηση τη βγάζει όταν βάζεις καινούργια κάρτα μνήμης. Τώρα αν εσένα τη βγάζει στα καλά καθούμενα κάτι δεν πάει καλά. Η ή κάρτα σου έχει πρόβλημα ή η υποδοχή του κινητού. Ωραία και εγώ τώρα τι πρέπει να κάνω για αυτό?
Ukforthemoment Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2020 53 λεπτά πριν, Vasilis T 92 είπε Ωραία και εγώ τώρα τι πρέπει να κάνω για αυτό? Aλλαξε κάρτα να δεις αν συνεχίζει. 2
Moderators stormrain Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2020 Moderators Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2020 14 ώρες πριν, Ukforthemoment είπε Aλλαξε κάρτα να δεις αν συνεχίζει. Aυτο. Και αν συνεχιζει τοτε πας Smartec. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα