fanisp27 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2020 Από πού είναι καλύτερα να προπαραγγειλω το νέο Xbox? Γεια σας! Μένω στις ΗΠΑ αλλά θα περάσω κάποιους μηνες στην Ελλαδα και θέλω να προπαραγγειλω το νέο Xbox. Ποιο είναι το καλύτερο κατάστημα/site για να το πάρω την ημέρα της κυκλοφορίας του - δεν ξέρω αν αυτό γίνεται στην Ελλαδα ή τα στέλνουν εκείνη την ημέρα - βρίσκομαι στην Κρητη, έχουμε Κοτσοβολο, πλαίσιο, public από ό,τι ξέρω εδώ. Ευχαριστώ πολύ! Επίσης ποιο είναι το πιο αξιόπιστο σάιτ για να πουλάω ηλεκτρονικά..έχω φέρει διάφορα από την Αμερικη. Εμείς ας πούμε έχουμε Craiglist για local, το offer up και εννοείται eBay. Ευχαριστώ πολύ όλους
czarjuly Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2020 Στις 21/9/2020 στις 11:02 ΜΜ, fanisp27 είπε Γεια σας! Μένω στις ΗΠΑ αλλά θα περάσω κάποιους μηνες στην Ελλαδα και θέλω να προπαραγγειλω το νέο Xbox? Ποιο είναι το καλύτερο κατάστημα/site για να το πάρω την ημέρα της κυκλοφορίας του - δεν ξέρω αν αυτό γίνεται στην Ελλασα η τα στέλνουν εκείνη την ημέρα - βρίσκομαι στην Κρητη έχουμε Κοτσοβολο, πλαίσιο, public από ότι ξέρω εδώ. Ευχαριστώ πολύ! Επίσης ποιο είναι το πιο αξιόπιστο σάιτ για να πουλάω ηλεκτρονικά..έχω φέρει διάφορα από την Αμερικη. Εμείς ας πούμε έχουμε Craiglist για local, το offer up και εννοείται eBay. Ευχαριστώ πολύ όλους Μπορεις να παραγγειλεις απο οποιο καταστημα σε βολευει....
tasarass77 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2020 Εγώ θα το έπαιρνα από το γερμανικό Microsoft store και ας αργήσει λίγο. Περισσότερο εμπιστοσύνη του έχω από όλα τα ελληνικά καταστήματα. Τα ηλεκτρονικά ανέβασε τα εδώ στις αγγελίες. Έχεις φέρει τίποτα περίεργο? 😁
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα