Nik1239 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2020 Καλησπέρα πριν μια βδομάδα πάλι μου έκανε το ms store πάλι τα δικά του τα τρελά και δεν ανοίγει μου βγάζει ότι δεν υπάρχει σύνδεση κάτι τέτοιο το οποίο μου το έκανε ξανά πριν μερικούς μήνες αλλά μετά από την 2004 αναβάθμιση έφτιαξε τώρα μου το κάνει πάλι 2ον Ενώ μπαίνω κανονικά στο FH4 όταν πατάω a για να μπω μου βγάζει ότι το profile που χρεισιμοποιουσα μέχρι τώρα δεν είναι πια διαθέσιμο πρώτη φορά έτσι στα καλά καθούμενα μου το έβγαλε όσες φορές και να έκανα restart και προσπάθησα να ξαναμπώ δεν με αφήνει μήπως είναι λόγο ms store; 3oν Έχω επίσης το fifa 20 στο origin και σήμερα ενώ ήμουν μέσα στο μένουν του παιχνιδιού μου άρχισε να κάνει στιγμιαία μαύρη οθόνη ενώ όταν βάζω ματσ δεν κάνει τίποτα και δεν μου τα κάνει σε κανένα άλλο παιχνίδι Καμοια ιδέα πως μπορώ να τα φτιάξω αυτά γιατί με βλέπω ή για τεχνικό ή για φορμάτ ή για επιστροφή στο eshop Specs i3 9100f 1650 gddr5 16gb ram Cougar vtc500 80+ bronze ενός μηνου Ssd Kingston 480gb Hdd Seagate 1tb To fh4 στον ssd και τo fifa στον hdd Το pc το πήρα έτοιμο από το eshop έχει ακόμα 2,5 χρόνια εγγύηση
Aris_ Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2020 verify τα files στα παιχνίδια και αν δεν , εγκατάσταση ξανα https://answers.microsoft.com/en-us/xbox/forum/all/forza-horizon-4-error-code-e47-0-invalid-profile/9ddf6fb2-754f-4425-a309-aca94d6417c0 1
Nik1239 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2020 Στις 22/9/2020 στις 1:39 ΠΜ, Aris_ είπε verify τα files στα παιχνίδια και αν δεν , εγκατάσταση ξανα https://answers.microsoft.com/en-us/xbox/forum/all/forza-horizon-4-error-code-e47-0-invalid-profile/9ddf6fb2-754f-4425-a309-aca94d6417c0 Λοιπόν επαναφέρω το θέμα διότι ακόμα δεν έχει φτιάξει το πρόβλημα με το FH4 Έκανα αναβάθμιση στην 20H2 έκδοση άνοιξε το ms store αλλά στο forza ακόμα μου βγάζει ερρορ το ίδιο Έκανα επαναφορά του παιχνιδιού πάλι τα ίδια Έσβησα κάποια αρχεία του προφίλ μου ώστε να τα φορτώσει από το cloud πάλι τα ίδια Τι άλλο να κάνω βοηθήστε σας παρακαλώ γιατί δεν γίνεται αυτό το πράγμα έχω απελπτιστει Σκέφτομαι Φορμάτ , απεγκατασταση και ξανά εγκατάσταση του παιχνιδιού , αλλαγή δίσκου πραγματικά δεν ξέρω τι να κάνω
jim_p Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2020 Το forza 4 εχει γνωστο προβλημα με τα w10 2004+, οποτε μην μπεις στον κοπο. Περιμενε μπας και το φτιαξει η ms στο μελλον.
Nik1239 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2020 6 λεπτά πριν, jim_p είπε Το forza 4 εχει γνωστο προβλημα με τα w10 2004+, οποτε μην μπεις στον κοπο. Περιμενε μπας και το φτιαξει η ms στο μελλον. Κάνω reinstall τώρα και αν δεν φτιάξει παραδίνομαι Λες αν παω σε ποιο παλιά έκδοση πχ 1909 να παίξει;
jim_p Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Σιγουρα θα παιξει σε 1909 ή παλιοτερη, αλλα ποιος ο λογος να μπεις σε τετοια διαδικασια? Μιλαμε για παιχνιδι της ms, βαλμενο απο το store της ms, που (το store) ειναι κομματι του λειτουργικου της ms, αλλα δεν παιζει στο λειτουργικο της ms. Η ανικανοτητα της ms σε ολο της το μεγαλειο δηλαδη! Μπορεις βεβαια να περιμενεις να το φτιαξουν καποια στιγμη στο μελλον, αν και δεν το κοβω μιας και τοσους μηνες δεν εχουν ασχοληθει καν, και παρα τις αναφορες που εχουν κανει οι χρηστες αυτοι κανουν τους κινεζους. Φιλος μου, με καλυτερο συστημα απο το δικο σου (threadripper, 32gb ram κλπ) που το αγορασε κανονικα, ζητησε refund και απλα θα το κατεβασει σπασμενο οταν φτιαχτει το προβλημα. Επεξ/σία 9 Νοεμβρίου 2020 από jim_p 2
Nik1239 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2020 35 λεπτά πριν, jim_p είπε Σιγουρα θα παιξει σε 1909 ή παλιοτερη, αλλα ποιος ο λογος να μπεις σε τετοια διαδικασια? Μιλαμε για παιχνιδι της ms, βαλμενο απο το store της ms, που (το store) ειναι κομματι του λειτουργικου της ms, αλλα δεν παιζει στο λειτουργικο της ms. Η ανικανοτητα της ms σε ολο της το μεγαλειο δηλαδη! Μπορεις βεβαια να περιμενεις να το φτιαξουν καποια στιγμη στο μελλον, αν και δεν το κοβω μιας και τοσους μηνες δεν εχουν ασχοληθει καν, και παρα τις αναφορες που εχουν κανει οι χρηστες αυτοι κανουν τους κινεζους. Φιλος μου, με καλυτερο συστημα απο το δικο σου (threadripper, 32gb ram κλπ) που το αγορασε κανονικα, ζητησε refund και απλα θα το κατεβασει σπασμενο οταν φτιαχτει το προβλημα. Έλεος ms Το ήξερα ότι είναι ανίκανοι αλλά όχι και σε τόσο μεγάλο βαθμό δηλαδή κοιτάνε να κάνουν το περιβάλλον των windows πιο όμορφο αντί να φτιάξουν κάποια bugs του store και των παιχνιδιών τους Refund πως κάνω το έχω τώρα κάτι μήνες γίνεται; Σκέφτομαι να πάρω ένα ssd 240gb να του περάσω την έκδοση 1909 ή παλιότερη μήπως και μπορώ να παίζω έστω και έτσι τώρα στην περίοδο της καραντίνας
jim_p Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2020 Δεν γνωριζω για το refund που λες. Και ο φιλος μου το ειχε αγορασει αρχες του χρονου και δεν νομιζω να του κανανε refund (ακομα), γιαυτο και θα παει σε σπασμενο. Το ζητησε αρχες Αυγουστου που το wu του περασε την 2004 και διαπιστωσε οτι δεν παιζει το παιχνιδι. Περιττο να πω οτι εχει δοκιμασει οτι workaround υπαρχει στο ιντερνετ.
Nik1239 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2020 1 λεπτό πριν, jim_p είπε Δεν γνωριζω για το refund που λες. Και ο φιλος μου το ειχε αγορασει αρχες του χρονου και δεν νομιζω να του κανανε refund (ακομα), γιαυτο και θα παει σε σπασμενο. Το ζητησε αρχες Αυγουστου που το wu του περασε την 2004 και διαπιστωσε οτι δεν παιζει το παιχνιδι. Περιττο να πω οτι εχει δοκιμασει οτι workaround υπαρχει στο ιντερνετ. Εγώ πάντως σπασμένο δεν βάζω με τίποτα μην αρχίσω και τρέχω για άλλα θέματα μετα Εγώ πέρασα την 2004 γιατί δεν άνοιγε το store αλλά αφού την πέρασα άνοιξε για μερικές εβδομάδες και μετά έκλεισε και αυτό αλλά και εμφανίστηκε το θέμα με το game Πάντως είναι ωραίο game και αξίζει τα λεφτά του και θα δω μήπως βρω λύση με κάποια παλιότερη έκδοση και ας κάνω duall boot μόνο για το παιχνίδι (αν γίνεται)
jim_p Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Μπορεις παντως να κατεβασεις το iso της 1909 απο την ms... To support της βεβαια σταματαει του χρονου τον Μαϊο. Επεξ/σία 9 Νοεμβρίου 2020 από jim_p
Nik1239 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2020 Μόλις τώρα, jim_p είπε Μπορεις παντως να κατεβασεις το iso της 1909 απο την ms... Το media creation tool έχει την νεότερη έκδοση ε;
jim_p Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2020 Ναι, το mct κατεβαζει παντα την τελευταια. Κατεβασε την απο εδω, που απλα κανει generate το καθε λινκ παιρνοντας το απο την ms https://tb.rg-adguard.net/public.php 1
Nik1239 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2020 6 λεπτά πριν, jim_p είπε To support της βεβαια σταματαει του χρονου τον Μαϊο. Γιατί;
jim_p Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Γιατι σταματαει. Η καθε εκδοση των windows εχει μια ημερομηνια που γινεται eol (end of life) και της 1909 ειναι η 11/5/21. Απο εκει και μετα δεν παιρνει ενημερωσεις και, θεωρητικα, το wu σε αναγκαζει να πας στην επομενη. Ελπιζω μεχρι τοτε να το εχουν φτιαξει το forza 4... https://docs.microsoft.com/en-us/windows/release-information/ Επεξ/σία 9 Νοεμβρίου 2020 από jim_p
Nik1239 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2020 12 ώρες πριν, jim_p είπε Γιατι σταματαει. Η καθε εκδοση των windows εχει μια ημερομηνια που γινεται eol (end of life) και της 1909 ειναι η 11/5/21. Απο εκει και μετα δεν παιρνει ενημερωσεις και, θεωρητικα, το wu σε αναγκαζει να πας στην επομενη. Ελπιζω μεχρι τοτε να το εχουν φτιαξει το forza 4... https://docs.microsoft.com/en-us/windows/release-information/ Το απεγκαταστησα και το ξανά εγκαταστησα και πάλι τα ίδια τι να πω κάτι παίρνει η ms
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα