Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Θα ήθελα τη βοήθεια σ;ς για αναβάθμιση του δικτύου στο σπίτι. 

Η σύνδεση είναι απλή vdsl 24 Vodafone (δεν υπάρχει πρόγραμμα να αναβαθμιστεί άμεσα καθώς είμαι οκ για τη χρήση που κάνω τώρα).

Τορούτερ είναι το zte zxhn h267n.

Το κυρίως πρόβλημα είναι ότι δεν έχω καλό wifi σε όλο το σπίτι.(αν και μικρό 65τμ μακρόστενο και με κακή διαρρύθμιση).

Αρχικά κοιτούσα για κάποιο repeater αλλά θα ήθελα να μου πείτε αν με ένα πιο ποιοτικό modem router θα μπορούσα και να βελτιώσω το wifi και να έχω καλύτερα αποτελέσματα από το modem του παρόχου; (Το modem του παρόχου το καταργω τελείως ή το χρειαζόμαστε και αυτό). Υπάρχει και μια δωροεπιταγή από Κωτσόβολος 50€ για αγορές άνω των 100€ όποτε την υπολογίζω και αυτή. Αν πάω σε νέο router κοιτάζω και τα vdsl ή θα έχω πρόβλημα; 

Τέλος αν παω σε νέο router θα ήθελα κάποιο με είσοδο usb για να μπορώ να συνδέσω πάνω σκληρό κυρίως με μουσική. 

Περιμένω τις προτάσεις σας.

Επεξ/σία από archimidis
Δημοσ.

Μην περιμένεις να δεις κάτι δραματικά καλύτερο, ότι και να κάνεις. Για εμένα η καλύτερη λύση είναι η χρήση powerline, με χρήση των γραμμών ηλεκτρικού ρεύματος της κατοικίας για μεταφορά δεδομένων, παίρνεις το σήμα από το router και δημιουργείς ένα νέο access point στην άλλη άκρη του σπιτιού όπου το σήμα είναι αδύναμο.

Δημοσ.
6 ώρες πριν, mechpanos είπε

Μην περιμένεις να δεις κάτι δραματικά καλύτερο, ότι και να κάνεις. Για εμένα η καλύτερη λύση είναι η χρήση powerline, με χρήση των γραμμών ηλεκτρικού ρεύματος της κατοικίας για μεταφορά δεδομένων, παίρνεις το σήμα από το router και δημιουργείς ένα νέο access point στην άλλη άκρη του σπιτιού όπου το σήμα είναι αδύναμο.

Ευχαριστώ. Κοιτούσα αυτό που είναι σχετικά οικονομικό σε σχέση με άλλες λύσεις. https://www.kotsovolos.gr/computing/networking/range-extenders-and-wifi-adapters/170722-tp-link-powerline-tl-wpa4226kit-av600-wifi. Ελπίζω να δουλέψει.

Δημοσ.
21 ώρες πριν, archimidis είπε

Ευχαριστώ. Κοιτούσα αυτό που είναι σχετικά οικονομικό σε σχέση με άλλες λύσεις. https://www.kotsovolos.gr/computing/networking/range-extenders-and-wifi-adapters/170722-tp-link-powerline-tl-wpa4226kit-av600-wifi. Ελπίζω να δουλέψει.

Νομίζω είναι μια χαρά

Δημοσ.

Αγοράστηκε και στο πρώτο σπίτι δούλεψε μια χαρά. Πολυκατοικία αρχών του 80. Μονοφασικό αλλά σε άλλη ασφάλεια. Πολύ εύκολο setup. 

Από βδομάδα θα το πάω και στο άλλο σπίτι που θα μείνει και μόνιμα και θα γράψω και από εκεί αποτελέσματα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...