mp123 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2020 Να χαρώ εδώ τα κουβαρντοπαιδα. Ο καθένας με τον πόνο του
Bitbit Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2020 Στις 22/9/2020 στις 12:47 ΠΜ, Salvation81 είπε Εχω 1 τζακετ απο Δερματινη που ειχα παρει απο Santa Barbara το 2002....Το φορεσα 1 φορα γιατι οκ το θεωρουσα γυφτια που ηταν μαιμου οποτε το εβαλα στην ντουλαπα....Πριν κανα χρονο που κοιτουσα ολα τα μπουφαν μου γιατι ηθελα να δωσω καποια σε αστεγους (δεν ειχα χωρο για αλλα) ηταν ακομα μια χαρα.....Φανταστικο και σιγουρα δεν το περιμενα..... Ενα πορτοφολι απο δερματινη που δεν το χρησιμοποιησα ποτε διαλυθηκε σαν παπυρος. σε παρόμοια περίπτωση με τζακετ, όταν το έβγαλα είχε διαλυθεί χωρίς καν να το ακουμπήσω. Λες και το έξυσε κανείς όπως ξύνουμε τα κάγκελα πριν τα βάψουμε
poulinos Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2020 17 hours ago, filipN said: Αποπολυμερισμός = αποικοδόμηση ή αποσύνθεση Πολυμερούς. Είναι η λέξη που έχει επικρατήσει στις επιστημονικές εργασίες, ανακοινώσεις κλπ. Στην ίδια "διάλεκτο" θα συναντήσεις και την αποδόμηση πολυμερών. thanxs. το μαθαμε σωστα και αυτο. οταν το ειπε το αλλο το παιδι τοτε το googlara και ειδα αυτο που εγραψα πιο μετα στο επομενο ποστ. αποδομηση πολυμερων On 21/09/2020 at 22:15, poulinos said: αποδομηση πολυμερων.οποτε μαλλον σωστη ειναι η λεξη σου.
Επισκέπτης Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Η λύση στο πρόβλημα είναι απλή Επεξ/σία 27 Σεπτεμβρίου 2020 από aizensama24
asemnos Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2020 Εγω παλι συνεχισα να διαβαζω λογω του πολυμερισμου που αναφερθηκε μιας και ειναι η δουλεια μου.. Και ναι, το σωστο ειναι αποπολυμερισμος η αποδομηση πολυμερων και εχει να κανει κατα βαση με την ποιοτητα του υλικου, η οποια παλι καθοριζεται (και) απο το μοριακο του βαρος, το οποιο επηρεαζεται απο τις θερμοκρασιες τις οποιες συναντησε κατα τη διαρκεια του πολυμερισμου, χρονο παραμονης σε αυτες, τυχον προσθετα, και επισης... οκ σταματαω το τερματισα 😶
totalius Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2020 Τζάκετ απο δερμάτινη απο τα Glou αγορασμένο το 2004 . Δε το εχει αγγίξει ουτε ο πολυμερισμός ουτε ο αποπολυμερισμος . Το έδωσα σε ένα θείο μου περυσι .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα