Προς το περιεχόμενο

Google map στο worpdress

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γεια σας. θέλω να ενσωματώσω google map σε μια ιστοσελίδα με wp. θέλω όταν δημοσιεύω ένα άρθρο να βάλω κι την διεύθυνση  google map. καμιά βοήθεια παρακαλώ; 

Δημοσ.
17 λεπτά πριν, kinhthra είπε

γεια σας. θέλω να ενσωματώσω google map σε μια ιστοσελίδα με wp. θέλω όταν δημοσιεύω ένα άρθρο να βάλω κι την διεύθυνση  google map. καμιά βοήθεια παρακαλώ; 

Ποιο θεμα χρησιμοποιείς ? Δεν έχει έτοιμο Πεδίο για google map ? 

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, leros2004 είπε

Ποιο θεμα χρησιμοποιείς ? Δεν έχει έτοιμο Πεδίο για google map ? 

Sahifa όχι δεν έχει. έχω βάλει κι το iframe από google map αλλά τίποτα. δεν λειτουργεί. 

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, kinhthra είπε

Sahifa όχι δεν έχει. έχω βάλει κι το iframe από google map αλλά τίποτα. δεν λειτουργεί. 

Σιγουρα δεν έχει?

Αυτό δεν είναι ? https://themes.tielabs.com/sahifa/2014/09/24/imagine-losing-20-pounds-in-14-days/

• Like 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, kinhthra είπε

σωστά, πώς το έχει βάλει; έχω καιρό που το ψάχνω 

Δεν το ξέρω το συγκεκριμένο θέμα, αλλά είναι δύσκολο να μην έχει γιατί ειναι Premium θέμα. Ψάξε στα options του θέματος, σίγουρα έχει κατηγορία google maps, Και λογικά θα σου και δίνει shortcode να το περάσεις όπου θέλεις 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, leros2004 είπε

Δεν το ξέρω το συγκεκριμένο θέμα, αλλά είναι δύσκολο να μην έχει γιατί ειναι Premium θέμα. Ψάξε στα options του θέματος, σίγουρα έχει κατηγορία google maps, Και λογικά θα σου και δίνει shortcode να το περάσεις όπου θέλεις 

δυστυχώς δεν έχει. τελικά βρήκα λύση βάζοντας το iframe σαν html

Δημοσ.
12 ώρες πριν, kinhthra είπε

12 ώρες πριν, leros2004 είπε

Σιγουρα δεν έχει?

Αυτό δεν είναι ? https://themes.tielabs.com/sahifa/2014/09/24/imagine-losing-20-pounds-in-14-days/

12 ώρες πριν, kinhthra είπε

σωστά, πώς το έχει βάλει; έχω καιρό που το ψάχνω 

Εφόσον είναι επί πληρωμής όπως δείχνει, γιατί δεν επικοινωνείς με το Support για τη λύση/βοήθεια?

Δημοσ.
5 ώρες πριν, kormos είπε

Εφόσον είναι επί πληρωμής όπως δείχνει, γιατί δεν επικοινωνείς με το Support για τη λύση/βοήθεια?

γιατί απλά δεν το υποστηρίζει https://themeforest.net/item/sahifa-responsive-wordpress-news-magazine-newspaper-theme/2819356/comments?page=109&filter=all#comment_3299996

το έχω δοκιμάσει εδω αλλά στα κινητά δεν βγάζει την επιλογή για να ανοίγει google map. 

Δημοσ.
26 λεπτά πριν, kinhthra είπε

γιατί απλά δεν το υποστηρίζει https://themeforest.net/item/sahifa-responsive-wordpress-news-magazine-newspaper-theme/2819356/comments?page=109&filter=all#comment_3299996

το έχω δοκιμάσει εδω αλλά στα κινητά δεν βγάζει την επιλογή για να ανοίγει google map. 

Έχεις πάρει αρνητική απάντηση από το support?

Επιμένω γιατί από άλλη εταιρεία που έχω κάνει εγώ αγορά και χρειάστηκε κάτι έξτρα σε επερχόμενο update βρέθηκε λύση...

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, kormos είπε

Έχεις πάρει αρνητική απάντηση από το support?

Επιμένω γιατί από άλλη εταιρεία που έχω κάνει εγώ αγορά και χρειάστηκε κάτι έξτρα σε επερχόμενο update βρέθηκε λύση...

έχετε δίκαιο αλλά σε αυτό το theme έχω βρει αυτό που με καλύπτει εκτός από αυτό το πρόβλημα.

Δημοσ.
15 λεπτά πριν, kinhthra είπε

έχετε δίκαιο αλλά σε αυτό το theme έχω βρει αυτό που με καλύπτει εκτός από αυτό το πρόβλημα.

Εντάξει 🙂

• Members
Δημοσ.

Γενικά το θέμα του Google Maps είναι λίγο ιδιαίτερο. Τα δωρεάν όριά του είναι πολύ μεγάλα και δεν υπάρχει περίπτωση να ξεπεραστούν από ένα τυπικό site, αλλά εδώ και αρκετό καιρό σου ζητάει υποχρεωτικά να συνδέσεις τον λογαριασμό σου με κάποια πιστωτική κάρτα, έστω κι αν δεν χρειαστεί να την χρησιμοποιήσεις ποτέ. Τα themes και τα plugins σε τέτοιες περιπτώσεις ζητούν συνήθως από τον χρήστη να εισάγει το δικό του κλειδί, κάτι που για έναν απλό χρήστη δεν είναι και το πιο εύκολο πράγμα. Δεν θα μου έκανε εντύπωση αν κάποια themes έχουν αρχίσει να εγκαταλείπουν τη λειτουργία λόγω προβλημάτων στην υποστήριξη (αφού ο πελάτης θα ζητά υποστήριξη από τον δημιουργό του theme και όχι από τη Google).

Κάτι παρόμοιο έχει γίνει και με τις πρόσφατες αλλαγές στο API του Instagram, που δυσκόλεψε πολύ τη διαδικασία του να ενσωματώνεις feed με εικόνες στο site σου και αρκετά themes απλώς αφαίρεσαν την σχετική λειτουργία.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...