Pavlosdro Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2020 Καλησπέρα παιδιά Παλιά στο IOS 13 υπήρχε στα widget ημερολογιου το.....επομενο Τώρα δεν υπάρχει πια και υπάρχει μόνο το σήμερα με αποτέλεσμα να μην φαίνονται μελλοντικα γεγονότα πο έχω καταχωρήσει στο ημερολόγιο διορθώνεται αυτό ?
CheOnWeb Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2020 18 minutes ago, Pavlosdro said: Καλησπέρα παιδιά Παλιά στο IOS 13 υπήρχε στα widget ημερολογιου το.....επομενο Τώρα δεν υπάρχει πια και υπάρχει μόνο το σήμερα με αποτέλεσμα να μην φαίνονται μελλοντικα γεγονότα πο έχω καταχωρήσει στο ημερολόγιο διορθώνεται αυτό ? Έχεις δει και τους 3 τύπους Calendar Widget? Δεν σε βολεύει κάποιος;
Pavlosdro Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2020 8 λεπτά πριν, CheOnWeb είπε Έχεις δει και τους 3 τύπους Calendar Widget? Δεν σε βολεύει κάποιος; Και οι τρεις ίδιοι είναι..απλά αλλάζει το μέγεθος Είναι σπαστικό ...στο 13 αρι και πιο πριν ακόμα έβαζα το widget επομενο και και εβλεπα ανα πασα στιγμη πχ καθε μερα την ωρα αφυπνισης που ειχα βαλει και την πιο προσφατη επομενη υπενθυμιση πχ ενα ραντεβου σε γιατρο κλπ τώρα τίποτα ....
CheOnWeb Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2020 4 minutes ago, Pavlosdro said: Και οι τρεις ίδιοι είναι..απλά αλλάζει το μέγεθος Είναι σπαστικό ...στο 13 αρι και πιο πριν ακόμα έβαζα το widget επομενο και και εβλεπα ανα πασα στιγμη πχ καθε μερα την ωρα αφυπνισης που ειχα βαλει και την πιο προσφατη επομενη υπενθυμιση πχ ενα ραντεβου σε γιατρο κλπ τώρα τίποτα .... Αυτό που λες ήταν το Up Next. Το Calendar Widget ήταν ξεχωριστό. Εμένα πάντως το καινούριο, μου βγάζει και τα αυριανά events.
Pavlosdro Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2020 Μόλις τώρα, CheOnWeb είπε Αυτό που λες ήταν το Up Next. Το Calendar Widget ήταν ξεχωριστό. Εμένα πάντως το καινούριο, μου βγάζει και τα αυριανά events. Πως το κατάφερες γιατί εγώ δεν μπορώ να το βρω και έχω φαγωθεί Ναι ..έτσι λεγόταν .....έκανα swipe την οθονη προς τα δεξια και εβλεπα σε αυτο το widget πχ τη αυριανη αφυπνιση και το αμεσως επομενο γεγονος ... Πχ ελεγε αυριο 07.00 αφυπνιση και στις 26 του μηνος ενα ραντεβου που ειχα καταχωρησει στην εφαρμογη του ημερολογιου
CheOnWeb Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 19 minutes ago, Pavlosdro said: Ναι ..έτσι λεγόταν .....έκανα swipe την οθονη προς τα δεξια και εβλεπα σε αυτο το widget πχ τη αυριανη αφυπνιση και το αμεσως επομενο γεγονος ... Πχ ελεγε αυριο 07.00 αφυπνιση και στις 26 του μηνος ενα ραντεβου που ειχα καταχωρησει στην εφαρμογη του ημερολογιου Αυτό δεν υπάρχει πια. Πολλοί το θέλουν και ίσως να το ξαναβάλουν. Δώσε κι ένα feedback, μπας και... 19 minutes ago, Pavlosdro said: Πως το κατάφερες γιατί εγώ δεν μπορώ να το βρω και έχω φαγωθεί Τι εννοείς; Και οι 3 τύποι μου δείχνουν τα επόμενα Calendar Events (όχι alarm και Reminders), απλώς το 3ο δείχνει περισσότερα. Επεξ/σία 21 Σεπτεμβρίου 2020 από CheOnWeb
Pavlosdro Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2020 14 λεπτά πριν, CheOnWeb είπε Αυτό δεν υπάρχει πια. Πολλοί το θέλουν και ίσως να το ξαναβάλουν. Δώσε κι ένα feedback, μπας και... Αυτο κατάλαβα και εγώ ότι δεν υπάρχει πια και ήταν χρήσιμο ...έχω στείλει feedback και απ οτι καταλαβα σε ενα ψαξιμο που εκανα στο δικτυο το ψαχνουν πολλοι και τα τρία ίδια είναι ..όλα λένε για σήμερα ...απλά αλλάζουν στο μέγεθος και το ένα έχει ένα ημερολόγιο
CheOnWeb Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2020 2 minutes ago, Pavlosdro said: και τα τρία ίδια είναι ..όλα λένε για σήμερα ...απλά αλλάζουν στο μέγεθος και το ένα έχει ένα ημερολόγιο Αν έχεις πάνω από 2 events για σήμερα, που δεν έχουν ξεκινήσει ακόμα, ναι, σου βγάζει μόνο αυτά. Γενικώς, το 3ο format, βγάζει τα 3 επόμενα events και το All Day (αν έχεις). Λογικό. Από κάτω έχει και "more events" link, που σε πάει στο Calendar app.
koutsis Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2020 3 ώρες πριν, Pavlosdro είπε Καλησπέρα παιδιά Παλιά στο IOS 13 υπήρχε στα widget ημερολογιου το.....επομενο Τώρα δεν υπάρχει πια και υπάρχει μόνο το σήμερα με αποτέλεσμα να μην φαίνονται μελλοντικα γεγονότα πο έχω καταχωρήσει στο ημερολόγιο διορθώνεται αυτό ? Από ότι βλέπω έχουν βγάλει πολλά widgets που υπήρχαν πριν ( αγαπημένες επαφές, αυτό που λες κτλ.) λογικά αν γίνουν αναφορές από χρήστες θα τα ξαναβάλουν
Pavlosdro Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2020 10 ώρες πριν, koutsis είπε Από ότι βλέπω έχουν βγάλει πολλά widgets που υπήρχαν πριν ( αγαπημένες επαφές, αυτό που λες κτλ.) λογικά αν γίνουν αναφορές από χρήστες θα τα ξαναβάλουν Φτιάχνουν πράγματα όπως το App Library που έχει μηδενική χρησιμότητα και άλλα δευτερεύοντα και βασικά τα καταργούν
CheOnWeb Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2020 9 hours ago, bahamut_zero said: Calendars by readdle Γενικώς η readdle κάνει καλά apps και το calendar (μια ματιά που του έριξα) δεν είναι κακό. Αυτό που ψάχνει ο ts βέβαια δεν έχει σχέση με calendar app αλλά με widget που να ενσωματώνει Calendar, Reminder και alarm σε ένα "Up Next". Εκτός αν εννοείς να βάζει tasks αντί για alarms αλλά δεν ξέρω αν τον βολεύει. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα