MrPanozzz Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2020 11 λεπτά πριν, KoreanW είπε φοβάμαι ότι και οι δυο είναι πιθανότατα φασόν η μεν Izzy δεν είναι κατασκευαστής αλλά μια απλή ελληνική επωνυμία που ο εισαγωγέας Μπενρουμπή έχει λανσάρει στην αγορά και την κοτσάρει σε εισαγόμενα φασόν κλπ η δε Pyrex να τολμήσω να εικάσω ότι επίσης είναι φασόν ότι επίσης κοτσάρεται το σήμα της Pyrex πάνω στο φασόν και ότι επίσης ο εισαγωγεας ειναι ο Μπενρουμπ'η, αφού ο τελευταίος έχει αποκτήσει την άδεια από τη γνωστή Pyrex για να λανσάρει συσκευές κατασκευής τρίτων με το σήμα Pyrex Προφανώς και οι δύο φασον του ίδιου προμηθευτή-αντιπρόσωπου είναι, φαίνεται άλλωστε και από το site του. Απλά επειδή υπάρχουν πετυχημένα και αποτυχημένα φασον προϊόντα (και είναι λογικό από τη στιγμή που δεν ξέρεις τι κρύβουν στο εσωτερικό τους), ρώτησα μήπως τυχόν υπάρχει κάποια σύγκριση ή έστω εμπειρία από αυτές τις δύο.
KoreanW Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 4 minutes ago, MrPanozzz said: Προφανώς και οι δύο φασον του ίδιου προμηθευτή-αντιπρόσωπου είναι, φαίνεται άλλωστε και από το site του. Απλά επειδή υπάρχουν πετυχημένα και αποτυχημένα φασον προϊόντα (και είναι λογικό από τη στιγμή που δεν ξέρεις τι κρύβουν στο εσωτερικό τους), ρώτησα μήπως τυχόν υπάρχει κάποια σύγκριση ή έστω εμπειρία από αυτές τις δύο. α ναι σε αυτό έχεις δίκιο απλά κι εγώ το τόνισα σε περίπτωση που κάποιος αναμένει την τυχόν προστιθέμενη αξία του επώνυμου κατασκευαστή όταν θα ψωνίσει φασόν με επωνυμία Pyrex που λανσάρει ο Μπενρουμπή Επεξ/σία 23 Σεπτεμβρίου 2020 από KoreanW 1
Zerg13 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2020 Μηπως πρεπει να παρουμε μηχανη που να παιρνει beans καλυτερα; Λιγοτερο μπλεξιμο; Ειμαι ασχετος.
MrPanozzz Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2020 Πήγα και τις είδα από κοντά. Την pyrex και την izzy. Όλοι οι πωλητές επιμένουν ότι μοναδική διαφορά είναι ότι η pyrex σταματάει αυτόματα και ότι κατά τα άλλα είναι ίδιες. Αυτό που παρατήρησα εγώ σαν έξτρα διάφορα μεταξύ των δύο είναι ότι η pyrex είναι πιο βαριά από την izzy, χωρίς αυτό να σημαίνει κάτι απαραίτητα καλό φυσικά.
zio10 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Zerg13 είπε Μηπως πρεπει να παρουμε μηχανη που να παιρνει beans καλυτερα; Λιγοτερο μπλεξιμο; Ειμαι ασχετος. Είναι πολύ ακριβές. Πρέπει να έχει ενσωματωμένο μύλο. Έχουν οι υπεραυτόματες που κάνουν πάνω από 250€ και κάποια λίγα μοντέλα που είναι απλές μηχανές αλλά έχουν και το μύλο μαζί. Επεξ/σία 23 Σεπτεμβρίου 2020 από zio10
Tasosp22 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2020 Σημερα μου ηρθαν οι 16 συσκευασιες καφε που ληγουν 2022 οποτε μια χαρα μας εκατσε. Αυριο μου ερχεται η καφετιερα..! Spoiler 2
zio10 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2020 3 ώρες πριν, Tasosp22 είπε Σημερα μου ηρθαν οι 16 συσκευασιες καφε που ληγουν 2022 οποτε μια χαρα μας εκατσε. Αυριο μου ερχεται η καφετιερα..! Απόκρυψη περιεχομένων Αλεσμένος τελικά;
Tasosp22 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2020 25 λεπτά πριν, zio10 είπε Αλεσμένος τελικά; Ναι! 1 1
super7 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2020 Καλημέρα, Κάποιος που πήρε την delonghi, μπορεί να μας πει αν είναι ευχαριστημένος από τα καφεδάκια που φτιάχνει? ευχαριστώ
petran07 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2020 Η προσφορά ισχύει ακόμη? Που λέει για της συσκευασίες καφέ?
AntiCambeR Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Η Delonghi στο Σκρούτζ κοστίζει 88€, οι καφέδες στο περίπου 88€, ουσιαστικά πληρώνεις την μηχανή κάπου 11 € στο πλαίσιο που την έχει 99€. Το θέμα είναι να είναι ωραίος ο Dimello Aroma, δεν τον έχω δοκιμάσει, πιστεύω οτι θα είναι πιο ελαφρύς από τον Forza που πίνεται και αυτός, αν έχεις και τους δύο και κάνεις εναλλαγή είναι μια χαρά. Σκέφτομαι να παραγγείλω την Delonghi. 15 ώρες πριν, Tasosp22 είπε Σημερα μου ηρθαν οι 16 συσκευασιες καφε που ληγουν 2022 οποτε μια χαρα μας εκατσε. Αυριο μου ερχεται η καφετιερα..! Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου Πως συνεννοήθηκες για να σου στείλουν 8+8 αλεσμένους;Πρίν την παραγγελία η μετά; Καλός ο Aroma σε γεύση;Είναι πολύ ελαφρύς; Επεξ/σία 25 Σεπτεμβρίου 2020 από AntiCambeR
nek4d Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2020 Krups θα προτεινα στα 109€, ανεβαινει το κασε αλλα αν ισχυει σε αυτο το μοντελο οτι ειναι Ελβετικη κατασκευη, τοτε αξιζει τα λιγα ευρω παραπανω.
AntiCambeR Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2020 1 ώρα πριν, nek4d είπε Krups θα προτεινα στα 109€, ανεβαινει το κασε αλλα αν ισχυει σε αυτο το μοντελο οτι ειναι Ελβετικη κατασκευη, τοτε αξιζει τα λιγα ευρω παραπανω. Ποιά συγκεκριμένα;Την έχει το Πλαίσιο με προσφορά καφέδες;
Tasosp22 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2020 2 ώρες πριν, AntiCambeR είπε Η Delonghi στο Σκρούτζ κοστίζει 88€, οι καφέδες στο περίπου 88€, ουσιαστικά πληρώνεις την μηχανή κάπου 11 € στο πλαίσιο που την έχει 99€. Το θέμα είναι να είναι ωραίος ο Dimello Aroma, δεν τον έχω δοκιμάσει, πιστεύω οτι θα είναι πιο ελαφρύς από τον Forza που πίνεται και αυτός, αν έχεις και τους δύο και κάνεις εναλλαγή είναι μια χαρά. Σκέφτομαι να παραγγείλω την Delonghi. Πως συνεννοήθηκες για να σου στείλουν 8+8 αλεσμένους;Πρίν την παραγγελία η μετά; Καλός ο Aroma σε γεύση;Είναι πολύ ελαφρύς; https://www.plaisio.gr/campaign/2020/09-september/202009-Coffee εδω γραφει οτι στις χειροκίνητες δίνουν αλεσμένο. 4 ώρες πριν, super7 είπε Καλημέρα, Κάποιος που πήρε την delonghi, μπορεί να μας πει αν είναι ευχαριστημένος από τα καφεδάκια που φτιάχνει? ευχαριστώ Σε λιγο θα παω να την παραλάβω από την κουριερ και θα σας πω.
Tasosp22 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, AntiCambeR είπε Η Delonghi στο Σκρούτζ κοστίζει 88€, οι καφέδες στο περίπου 88€, ουσιαστικά πληρώνεις την μηχανή κάπου 11 € στο πλαίσιο που την έχει 99€. Το θέμα είναι να είναι ωραίος ο Dimello Aroma, δεν τον έχω δοκιμάσει, πιστεύω οτι θα είναι πιο ελαφρύς από τον Forza που πίνεται και αυτός, αν έχεις και τους δύο και κάνεις εναλλαγή είναι μια χαρά. Σκέφτομαι να παραγγείλω την Delonghi. Πως συνεννοήθηκες για να σου στείλουν 8+8 αλεσμένους;Πρίν την παραγγελία η μετά; Καλός ο Aroma σε γεύση;Είναι πολύ ελαφρύς; Εκανα παραγγελια και τους πηρα τηλεφωνο και τους ειπα μην κανουν λαθος και στειλουν κοκκους . Τωρα εκανα ενα διπλο με τον aroma και μου φαινεται λιγο ελαφρυς αλλα το αφησα παραπανω δευτερολεπτα να τρεξει γιατι ξεχαστηκα . Τον forza δεν τον δοκιμασα. Γενικα σαν καφες ειναι τιμιος για σπιτικος . Πιστευω θα βγαζουμε καλυτερο καφε τις επομενες μερες *** Οσοι ειναι να παρετε την delonghi ec235 και κανετε την 1η χρηση με σκετο νερο για να ξεπλυθει να ξερετε πως κανει παρα πολυ θορυβο μεχρι να γεμισει το κυκλωμα νερο. Πηρα τηλεφωνο στην delonghi γιατι δεν μου φανηκε φυσιολογικο αλλα μετα απο 3-4 λεπτα σταματαει ο θορυβος και τρεχει νερο. Γενικα δεν κανει θορυβο καμια σχεση με μια arielli που ειχα. Επεξ/σία 25 Σεπτεμβρίου 2020 από Tasosp22
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα