leonidas_fs Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2020 Το γυμναστήριο που πάω (πολύ γνωστό στην Θεσσαλονικη -ίσως το μεγαλύτερο- έχει βγάλει ειδική εφαρμογή λόγω COVID, απ’οπου κλείνεις θέση (το τονίζουν υποχρεωτικά) για να πας να κανείς την γυμναστική σου. Ανοιγω την εφαρμογή και βλέπω ότι έχει αρκετές ελεύθερες θέσεις (για τις 19:10 σήμερα), όποτε λέω σούπερ πάμε! Πάω λοιπόν και στο γυμναστήριο γίνεται της ΚΑΡΑ-που@@ρας! Μιλάμε για άπειρο κόσμο! Συμπέρασμα λοιπόν ότι τα νούμερα στην εφαρμογή είναι πλασματικά! Η ερώτηση μου λοιπόν είναι: Καλείς την αστυνομία και ενημερώνεις ή το αφήνεις στην τύχη του; 1 1 1
basilis_k6 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2020 εγω θα τους κάρφωνα. πληρώνω να κάνω γυμναστική και λογω της κατάστασης πρεπει να κάνω σχετικά ασφαλής. αν δεν είμαι ασφαλής δεν μπορω να πάω αρα πληρώνω τσάμπα. 8 1 1
leonidas_fs Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2020 Το θέμα δεν είναι τόσο ότι μου χάλασαν την γυμναστική, εντάξει Κλάιν πας και αύριο γυμναστήριο, το θέμα είναι τους «καρφώνεις» για τον σταρχιδισμο τους ή το αφήνεις να περάσει και καλή καρδιά; Δηλαδή όλη μερα να φοράμε μάσκες σε τράπεζες, σούπερ μάρκετ και να κινδυνεύουμε στο γυμναστήριο;; 1 1
dpolal Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2020 Πριν καρφώσεις πήγαινε πρώτα και κάνε παράπονα στην διεύθυνση. Ανάλογα με την απάντηση που θα πάρεις είτε ζητάς τα λεφτά σου πίσω, άν έχεις δώσει, είτε φεύγεις, είτε... 4
georgerapp Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2020 αν ηταν να καλεσεις την αστυνομια θα το ειχες ειδη κανει , δεν ακούγεσαι τετοιος τυπος , ισως εαν το δεις ξανα και ξανα να το πραξεις . ωστοσο μια παρατήρηση για αρχη σε καποιον υπεύθυνο να ηταν μια καλη αρχη , και λεω αρχη διοτι οπως καταλαβαινεις υπο τετοιες συνθηκες κινδυνεύεις , ειδικα οσο περναει ο καιρος και γρυπες covid συνάχια γινουν μια μπαλα που θα μεγαλωνει . 1
paolo.catti Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2020 Δεν υπάρχει θέμα καλής καρδιάς όπως το λες όταν παίζονται ανθρώπινες ζωές. Οι άνθρωποι απλά δεν τους ενδιαφέρει και μπορείς να κανείς ανώνυμη καταγγελία στην αστυνομία και θα είναι για το γενικότερο καλό. 1
poulinos Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2020 αν ειναι σαν το δικο μου τοτε. 20.00 με 21.30 20 ατομα 20.30 με 22.00 20 ατομα. αρα 20 συν 20 ισον 40 μπορουν να ειναι στις 20.30 .αν επιτρεπεται η οχι δεν ξερω. αν βαλεις οτι εχει και 21.00 με 22.30 τοτε αλλα 20.οποτε 60 ατομα στις 21.00
Προτεινόμενες αναρτήσεις