Hamptons Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα σας. Έχω πρόβλημα με το πληκτρολόγιο σε laptop Lenovo. Έκανα format και εγκατάσταση των win 10, δεν ξέρω αν πάτησα κάτι λάθος κατά την εγκατάσταση αλλά το πληκτρολόγιο γράφει αλαμπουρνέζικα. Πατάω tab και μου γράφει z, πατάω backspace και γράφει y. Συνέδεσα εξωτερικό πληκτρολόγιο, στην αρχή έγραφε ό,τι να 'ναι, μετά άρχισε να γράφει σωστά. Δεν μπορώ καν να ξανακάνω fastboot εφόσον τα πλήκτρα δεν αντιστοιχούν στις λειτουργίες που ξέρω. Υπάρχει τρόπος να δω ποιο γράμμα/σύμβολο αντιστοιχεί σε ποιο πλήκτρο; Μπορώ κάπως να το διορθώσω; Αν ξέρει κάποιος να με κατατοπίσει, θα είναι μεγάλη βοήθεια. Υγ. το numlock μου βγάζει το συμβολάκι για τη φωτεινότητα της οθόνης! καταλαβαίνετε... Επεξ/σία 21 Σεπτεμβρίου 2020 από Hamptons
poseidon98 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2020 Ξανα κάνε φορματ και αυτην την φορά στις γλώσσες μην βάλεις τίποτα Αλλιώς....τσέκαρε την ταινία του πληκτρολογίου μπορεί να μην κάνει καλή επαφή και να γράφει ότι ν΄ναι (εχω προσωπική εμπειρία με αυτο) Στην χειρότερη χάλασε το πληκτρολόγιο(αλλα δεν νομίζω)
Hamptons Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2020 Πώς θα κάνω όμως φορμάτ εφόσον το Fn και το F12 δεν αντιστοιχούν στις προκαθορισμένες/γνωστές λειτουργίες τους; 🤔
FiLw Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) mouse κανονικά; απο Έναρξη μπορείς να ανοίξεις στο windows ease of access το on screen keyboard. Δοκίμασε να κάνεις καμια απεγκατάσταση της γλώσσας, του πληκτρολογιου μπας και... επίσης μόλις είδα ότι με search στο control panel τη λέξη keyboard έχει επιλογή troubleshooting find and fix keyboard problems.. δν χάνεις κάτι να τη δοκιμάσεις κάτι ακόμα. για την αλλαγή γλώσσας στο πληκτρολογίου. Windows settings (Home) -> time and language -> language -> στις preferred languages αν πατήσεις πάνω στα αγγλικά πχ σου δίνει επιλογή options. εκεί βάλε US qwerty αν δν το έχει ήδη @Hamptons δώσε και κανένα feedback να ξέρουμε πόσο χάλια είναι η κατάσταση Επεξ/σία 21 Σεπτεμβρίου 2020 από FiLw
Hamptons Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2020 Επιχείρησα να ενημερώσω τους drivers, δεν άλλαξε κάτι. Κατάφερα να κάνω νέο φορμάτ, δυστυχώς πάλι τα ίδια. Έχω ελέγξει καλωδιοταινία, δε φαίνεται να έχει κάποιο πρόβλημα. προσπάθησα να βρω το troubleshooting από την αναζήτηση, δεν το βρήκα. Μπήκα στη διευκόλυνση πρόσβασης, έκανα κάποιες αλλαγές - χωρίς αποτέλεσμα. Το πληκτρολόγιο οθόνης λειτουργεί κανονικά (αλλά δε βολεύει ούτως ή άλλως).
FiLw Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2020 win key + R και control panel (το λέω μήπως έκανες search τη λεξη keyboard σε άλλο πεδίο) το κάτι ακόμα που έγραψα το βρήκες;
Hamptons Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2020 Λοιπόν, το έκανα αυτό που είπες! Δηλαδή το έλεγξα, ήταν ήδη επιλεγμένο! Ξανά τα ίδια. Κάνω update γιατί... misery loves company 😄
FiLw Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) περίεργα πράγματα... και μου έκανε θέμα format πληκτρολογίου (qwerty...) δν μπορώ να σκεφτώ άλλη πιθανή λύση(όχι τίποτα άλλο αλλά το ξαναέκανες φορματ τσεκαρες και drivers)... αν δεν βρεις κάτι δοκίμασε εκει που είδες πως έχει επιλεγμένο το US qwerty να βάλεις κάτι άλλο να κανεις delete το us και να το ξαναβαλεις και να βγαλεις το αλλο... μήπως... έβαλες και άλλη γλώσσα στο πληκτρολόγιο ή μόνο αγγλικά; αν μόνο αγγλικά δοκίμασε να βάλεις πχ ελληνικά να δούμε τι θα γίνει... last guess re-download a new copy of ISO for Windows 10 και ένα βιντεάκι με 2 "λύσεις" για πληκτρολόγιου που "δεν λειτουργεί"... ίσως πιάσει καμία... (έχω μια επιφύλαξη για τη 2η με τη registry -"μεγαλύτερο ρίσκο" αλλά δεν χάνεις κάτι να το δοκιμάσεις αφού είσαι από format- αλλά σίγουρα δοκίμασε τη 1η που κάνει search στον υπολογιστή για driver του keyboard) @Hamptons Επεξ/σία 21 Σεπτεμβρίου 2020 από FiLw
Hamptons Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Πρέπει να είναι κολλημένο το πληκτρολόγιο γιατί πέρα απ΄το ότι άλλα πατάω και άλλα φαίνονται στην οθόνη, τρώει κολλήματα πχ στην αναζήτηση - χωρίς να πατήσω κάτι - μου εμφανίζει iiiiiiiiiiiiiiiii και kkkkkkkk - αυτά τα δύο είναι η αδυναμία του, σειρές επί σειρών. Ή πατάω ορισμένα πλήκτρα και μου βγάζει 3 γράμματα μαζί (το γράμμα που πάτησα και 2 διπλανά). Άντε να βγάλω άκρη. Και το σκέφτομαι ότι ακόμα και αν αλλάξω πληκτρολόγιο, είναι πολύ πιθανό να κάνει τα ίδια. ETA έχω δει 3-4 βιντεάκια! Επεξ/σία 21 Σεπτεμβρίου 2020 από Hamptons
FiLw Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2020 just try αρκετοί φαίνεται πως είχαν και έχουν θέμα με το Keyboard στα windows 10 ειδικά μετά από νέα εγκατάσταση... αν δεν πετύχει κάτι από τα παραπάνω δοκίμασε να κατεβάσεις νέο iso. Ελπίζω να λυθεί σύντομα! i ll be watching
Hamptons Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2020 Αν βρω κάποια λύση, θα ενημερώσω για να βοηθηθούν και άλλοι! Ευχαριστώ για την παρέα! 1
micos000 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2020 Πάρε ένα φθηνό usb πληκτρολόγιο (έχει στο jumbo με 6-7€ νομίζω) ή κανένα ασύρματο και δες αν με το usb δουλεύει σωστά. Εμένα πάντως αυτά που περιγράφεις μου μοιάζουν για πρόβλημα στο πληκτρολόγιο. Μήπως έπεσε τίποτα υγρό πάνω ή μήπως άνοιξες το λάπτοπ για να το καθαρίσεις και δεν κούμπωσες καλά την καλωδιοταινία;
dhmm Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2020 Κλείσε το laptop με shutdown. Αν δεν γίνεται κράτα πατημένο το κουμπί power και θα κλείσει... Άνοιξε το laptop με κατσαβίδι / εργαλείο ότι μπορείς και έχεις. Στη συνέχεια αφέρεσε εντελός την ταινία πάνω απο την μητρική. Άνοιξε το latop (power on ) και σύνδεσέ του ένα εξωτερικό πληκτρολόγιο και δες αν το ξανακάνει.
Hamptons Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2020 Πήρα καινούριο (ενσωματωμένο) πληκτρολόγιο και δουλεύει μια χαρά! Οπότε, ναι, ήταν κάτι με το πληκτρολόγιο. Τουλάχιστον φτιάχτηκε και όλα καλά!
EvangelinaXantzi Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2022 Καλησπέρα, μπαίνω κατευθείαν στο θέμα μου και θέλω τα φώτα σας. Ανοίγω το ΗΡ laptop μου μετά από ένα μεγάλο χρονικό διάστημα, ας πούμε 3 μήνες και το πληκτρολόγιο κάνει ότι να ‘ναι σαν να άλλαξε κάποιος την λειτουργία του κάθε πλήκτρου, δεν γράφει, π.χ. πατάς Ε και ανοίγει κάποια εφαρμογή ή πατάς Η και γράφει άκυρα γράμματα και αριθμούς μαζί. Δεν ξέρω αν γίνομαι κατανοητή αλλά το πληκτρολόγιο έχει χαζέψει. Κάνω την τελευταία εγκατάσταση windows αλλά τελικά δεν ευθύνεται ούτε αυτό. Διέγραψα τις γλώσσες και τώρα δεν μπορώ να εγκαταστήσω τα ελληνικά και το έχω στα αγγλικά. Δεν ξέρω πως έγινε αυτό από το πουθενά. Πείτε τι να κάνω!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα