Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

σκεφτομαι να αγορασω την rtx 3070

το συστημα μου ειναι x99 πλατφορμα και εχω τον 5820k με κλοκι στα 4,2 

μνημη ραμ 16 γκιγκα ddr4 quad channel στα 3200

η τωρινη μου καρτα ειναι asus gtx 970 επισης κλοκαρισμενη χωρις ομως να ανεβασω ρευμα

η οθονη μου ειναι μια 28ρα με αναλυση 3840χ2160 στα 60 hrz 

για 4κ gaming  μηπως φαει μπουκαλι απο τον επεξεργαστη

ο 5820κ ειναι μεν 5ης γενιας αλλα ειναι κτηνος , εχω δει καποια βιντεακια που το παιχνιδι σε χαμηλοτερε;ς αναλυσεις πχ full hd ο επεξεργαστης χρησιμοποιειται στο 90 95 τις εκατο και η καρτα γραφικων καθεται

και λεει οτι οσο υψηλοτερη ειναι η αναλυση της οθονης το φορτο εργασιας τον αναλαμβανει η καρτα γραφικων , και μονος που κοιταξα με τον επεξεργαστη μου η  3070  σε 4κ και quad αναλυσεις θα εχει λιγοτερο μπουκαλι

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, basilis_k6 είπε

θα είναι η 3070 4κ capable? Χλωμό το βλέπω εκτός αν είσαι οκ με 40fps ξερω γω.

Αμα δεν έχει ψύχωση με τα ultra settings μια χαρά capable θα ειναι η κάρτα . Πέρα από αυτό δεν ξέρουμε καν και τι παιχνίδια παίζει. Εφόσον εχει ηδη 4κ οθόνη με την gtx970 θα δει το φως το αληθινό με την καινουρια

• Like 6
Δημοσ.
2 hours ago, mcrae13 said:

Αμα δεν έχει ψύχωση με τα ultra settings μια χαρά capable θα ειναι η κάρτα . Πέρα από αυτό δεν ξέρουμε καν και τι παιχνίδια παίζει. Εφόσον εχει ηδη 4κ οθόνη με την gtx970 θα δει το φως το αληθινό με την καινουρια

προτιμω να παιζω στη native αναλυση του μονιτορ(3824χ2160) και κοβω εφε, με την 970 επαιξα αρκετα παιχνιδια σε 4κ
σε περιπτωση που κολαει κατεβαζω σε την αναλυση σε quad hd 2560x1440 και τρεχει μια χαρα
στο witcher 3 που το εβαλα λιγο σε 4κ με καποια εφε κομενα επιανε 50 55 fps 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, Runner25 είπε

προτιμω να παιζω στη native αναλυση του μονιτορ(3824χ2160) και κοβω εφε, με την 970 επαιξα αρκετα παιχνιδια σε 4κ
σε περιπτωση που κολαει κατεβαζω σε την αναλυση σε quad hd 2560x1440 και τρεχει μια χαρα
στο witcher 3 που το εβαλα λιγο σε 4κ με καποια εφε κομενα επιανε 50 55 fps 

Και το βασικότερο σε αυτην την οθόνη δεν χρειάζεσαι AA . Αυτό από μονο του σου δινει αρκετό performance

Επεξ/σία από mcrae13
  • Like 3
Δημοσ.
18 minutes ago, mcrae13 said:

Και το βασικότερο σε αυτην την οθόνη δεν χρειάζεσαι AA . Αυτό από μονο του σου δινει αρκετό performance

ακριβως φιλε μου οπως το λες

το κλεινω το AA και αμεσως απο 30 35 που ειναι παει πανω απο 40

παντως η 970 ειναι ανερπακης για αυτη την οθονη , το καλο ειναι οτι παιζω και παλια παιχνιδια αρκετα και αυτος ο υπολογιστης τα τρεχει πολυ ανετα, κανα 2 παιχνιδια μονο δε μου παιζουν καλα οπως πχ το far cry 5 

• Like 1
Δημοσ.
14 ώρες πριν, Runner25 είπε

σκεφτομαι να αγορασω την rtx 3070

το συστημα μου ειναι x99 πλατφορμα και εχω τον 5820k με κλοκι στα 4,2 

μνημη ραμ 16 γκιγκα ddr4 quad channel στα 3200

η τωρινη μου καρτα ειναι asus gtx 970 επισης κλοκαρισμενη χωρις ομως να ανεβασω ρευμα

η οθονη μου ειναι μια 28ρα με αναλυση 3840χ2160 στα 60 hrz 

για 4κ gaming  μηπως φαει μπουκαλι απο τον επεξεργαστη

ο 5820κ ειναι μεν 5ης γενιας αλλα ειναι κτηνος , εχω δει καποια βιντεακια που το παιχνιδι σε χαμηλοτερε;ς αναλυσεις πχ full hd ο επεξεργαστης χρησιμοποιειται στο 90 95 τις εκατο και η καρτα γραφικων καθεται

και λεει οτι οσο υψηλοτερη ειναι η αναλυση της οθονης το φορτο εργασιας τον αναλαμβανει η καρτα γραφικων , και μονος που κοιταξα με τον επεξεργαστη μου η  3070  σε 4κ και quad αναλυσεις θα εχει λιγοτερο μπουκαλι

Για 4K ανάλυση κάνε την υπέρβαση και πήγαινε σε 3080 rtx, ώστε να μπορείς να έχεις σε πολλά games 60 FPS.

• Like 1
Δημοσ.

Σε 4k/high  settings δεν υπάρχει σχεδόν καμία περίπτωση να παίξει bottleneck σε σύγχρονο game με την 3070. Θα πρέπει το game να είναι εντελώς cpu bound και single threaded (κανένα starcraft 2 πχ). Εδώ με την 3080 και οι μπουκάλες συνήθως είναι μέχρι 1440p, αλλά και με καλύτερα cpu από σένα.

Δημοσ.
23 ώρες πριν, Dragonlordcv2002 είπε

Εγώ με 1070 σε 4Κ δεν έχω με την κάρτα να 100ριζει και χωρις OC και πριν είχα την 970. Προχώρα άφοβα.

Τι παίζεις σε 4Κ και δεν κατοσταρίζει η 1070; Κάτι πάει λάθος αν δεν παίζεις red alert 2. 

Δημοσ.
26 λεπτά πριν, Μακιαβέλλι είπε

Τι παίζεις σε 4Κ και δεν κατοσταρίζει η 1070; Κάτι πάει λάθος αν δεν παίζεις red alert 2. 

Δεν εχω θέμα γιατί κατοσταρίζει.... δεν το διατυπωσα καλα. Συγγνωμη.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...