mixanobious Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2020 Καλησπέρα παιδιά Σκέφτομαι να πάρω μια ψησταριά για το μπαλκόνι μου και είμαι ανάμεσα σε δύο https://www.skroutz.gr/s/7294079/Pitsilos-Ψησταριά-Κάρβουνου-Δίχρωμη-BBQ-800-75x35cm.html https://www.skroutz.gr/s/17252827/Weber-Original-Kettle-E-4710-Black-57x60cm.html χαοτική η διαφορά στην τιμή, αξίζει όμως; Βλέπω οτι δεν μπορείς να ανεβοκατεβάσεις πχ την σχάρα στην weber Εχει κανείς κάποια εκ των δύο; Ευχαριστώ εκ των προτέρων
NikosKallithea Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2020 Κάρβουνο στο μπαλκόνι;😄 . Πανίκος 2
mixanobious Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2020 Ναι ρε φιλε, γιατί όχι; Είμαι ρετιρέ και από πάνω μου δεν υπάρχει τίποτα 7
papoys1 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2021 Στις 21/9/2020 στις 7:02 ΜΜ, NikosKallithea είπε Κάρβουνο στο μπαλκόνι;😄 . Πανίκος Αν Υπάρχει μεγάλο μπαλκόνι και όχι κανένα του μέτρου γιατί όχι. Έχω μεγάλο μπαλκόνι - βεράντα 2,20 χ 6 και ψήνω συχνά. Ανάβεις με οινόπνευμα και βαμβάκι το κάρβουνο και δεν παίρνει είδηση κανένας. Μόνο από την τσίκνα θα καταλάβει η γειτονιά ότι ψήνεις.
gsisr Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2021 άμα θες να δοκιμάσεις να καπνίσεις κιόλας, πάνε στη weber, εξαιρετικό εργαλείο!
NikosKallithea Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2021 34 λεπτά πριν, papoys1 είπε Αν Υπάρχει μεγάλο μπαλκόνι και όχι κανένα του μέτρου γιατί όχι. Έχω μεγάλο μπαλκόνι - βεράντα 2,20 χ 6 και ψήνω συχνά. Ανάβεις με οινόπνευμα και βαμβάκι το κάρβουνο και δεν παίρνει είδηση κανένας. Μόνο από την τσίκνα θα καταλάβει η γειτονιά ότι ψήνεις. Τις τέντες, τους γείτονες, τους περαστικούς, τους πυροσβέστες, δεν τους σκέφτεσαι που θα νομιζουν οτι πήρε φωτιά το σπιτι και αργα ή γρηγορα θα αρχίσουν να σου χτυπάνε τις πορτες 1
papoys1 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2021 28 λεπτά πριν, NikosKallithea είπε Τις τέντες, τους γείτονες, τους περαστικούς, τους πυροσβέστες, δεν τους σκέφτεσαι που θα νομιζουν οτι πήρε φωτιά το σπιτι και αργα ή γρηγορα θα αρχίσουν να σου χτυπάνε τις πορτες Το κάρβουνο φίλε όταν το ανάβεις με οινόπνευμα δεν βγάζει φλόγα ή κάπνα αρκεί να έχεις καλά κάρβουνα και όχι από κάποιο ρομα που έχουν ότι νάναι. Δεν ξέρω αν το έχεις κάνει δοκίμασέ το μια φορά και θα με θυμάσαι. Το κάνω συχνά. Μόνο από τη μυρωδιά θα πάρουν είδηση ότι ψήνεις. Αρκεί βέβαια να μην έχει αέρα εκεί δεν ανάβουμε. 3
NikosKallithea Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, papoys1 είπε Το κάρβουνο φίλε όταν το ανάβεις με οινόπνευμα δεν βγάζει φλόγα ή κάπνα αρκεί να έχεις καλά κάρβουνα και όχι από κάποιο ρομα που έχουν ότι νάναι. Δεν ξέρω αν το έχεις κάνει δοκίμασέ το μια φορά και θα με θυμάσαι. Το κάνω συχνά. Μόνο από τη μυρωδιά θα πάρουν είδηση ότι ψήνεις. Αρκεί βέβαια να μην έχει αέρα εκεί δεν ανάβουμε. Εγω φιλε μου χρονια τωρα εχω μπάρμπεκιου με γκάζι, και μάτι για τα τηγανητά, και εχω καθαρίσει. Πατάς το κουμπί και τέλος ανα πάσα στιγμή και ώρα Ασε που δεν προσφέρει τίποτα παραπάνω το κάρβουνο, αντιθετα, βρώμα, το σκέφτεσαι να ανάψεις φωτιά κλπ Εν ολίγοις δεν θα πρότεινα σε κανέναν κάρβουνα, ακόμα και σε σπίτια με κήπους ή και στο εξοχικό, μόνο και μόνο για την ευκολία του. Για μενα είναι η πρώτη κουζίνα-φούρνος μου, όχι η δεύτερη ή η βοηθητική Ειδικά το τηγάνι και τον φούρνου τα έχω σχεδόν καταργήσει εντός του σπιτιου Επεξ/σία 15 Φεβρουαρίου 2021 από NikosKallithea 1
SPYRER_007 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2021 Καλο το γκαζι και ευκολια αλλα σαν το καρβοουνο δεν ειναι........... 8
papoys1 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2021 2 ώρες πριν, NikosKallithea είπε Εγω φιλε μου χρονια τωρα εχω μπάρμπεκιου με γκάζι, και μάτι για τα τηγανητά, και εχω καθαρίσει. Πατάς το κουμπί και τέλος ανα πάσα στιγμή και ώρα Ασε που δεν προσφέρει τίποτα παραπάνω το κάρβουνο, αντιθετα, βρώμα, το σκέφτεσαι να ανάψεις φωτιά κλπ Εν ολίγοις δεν θα πρότεινα σε κανέναν κάρβουνα, ακόμα και σε σπίτια με κήπους ή και στο εξοχικό, μόνο και μόνο για την ευκολία του. Για μενα είναι η πρώτη κουζίνα-φούρνος μου, όχι η δεύτερη ή η βοηθητική Ειδικά το τηγάνι και τον φούρνου τα έχω σχεδόν καταργήσει εντός του σπιτιου Άντε φτιάχτο αυτό με υγραερίου. 😁 11 1
Ukforthemoment Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2021 17 λεπτά πριν, papoys1 είπε Άντε φτιάχτο αυτό με υγραερίου. 😁 Μας πέθανες παππού! Ανέβηκε η χοληστερίνη και μονο που το κοιτάζω!!
papoys1 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2021 7 ώρες πριν, Ukforthemoment είπε Μας πέθανες παππού! Ανέβηκε η χοληστερίνη και μονο που το κοιτάζω!! Στα κάρβουνα ωρέ δεν κάνει χοληστερίνη. Καίγεται.😁 Και πέραν της πλάκας φοβερή ψησταριά. Δεν ήξερα την ύπαρξή της την είδα σε ένα φίλο την αγόρασα και τρελάθηκα κάνει όσα υπόσχεται. Τη συνιστώ ανεπιφύλακτα. Κυπριακής επινόησης και κατασκευής φουκου για όποιον ενδιαφέρεται στον γκούγκλη. Επειδή είμαι και παλαβός της έχω κάνει και πατέντα για οικονομία στο κάρβουνο. Φαίνεται η λαμαρίνα που χωρίζει το χώρο καύσης στη μέση.🤣
gsisr Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2021 καλές οι αερίου και πρακτικές. τη γεύση του κάρβουνου δε θα τη πετύχουν ποτέ, είναι λογικό αυτό. για μπαλκόνι το αέριο είναι μονόδρομος. για ταράτσα - ρετιρέ αν είσαι μερακλής κάρβουνο εννοείται. αν φυσάει όμως το ξεχνάς. 1
lary7 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2021 Λοιπόν απο αυτές που έχω χρησιμοποιήσει προτείνω 1) Κάνει πολύ καλό ψήσιμο, κρατάει τα κάρβουνα με αποτέλεσμα με λίγα να ψήνεις πολύ ωρα και το πιο βασικό εχει καμινάδα, στερεώνεις εκει ενα σπιραλ 1-2 μέτρα κάπου πρόχειρα και το 80% του καπνού φεύγει μακριά. Το μόνο μειων είναι οτι δεν εχει σκάλες οπότε θέλει πατέντα αμα είναι πολύ δυνατή η φωτιά. 2) Ροδάκια για να την μετακινείς ευκολα, 4 σκάλες για να μην σου καούν και ράφι για να αφήνεις την κατσαρόλα που βάζεις τα κρέατα και να μένει ζεστή. Και εδώ μια κυριακάτικη προσπάθεια με αρνίσια με φόντο το χιόνι. 1
SB_1957 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) Εμείς μετά από τις διάφορες φτηνές από πράκτικερ, λιντλ κ.λπ. αποφασίσαμε και πήραμε αυτήν από ΙΚΕΑ πριν 4 χρόνια. Καταπληκτική, και με κάρβουνα μπρικέτες Διοδωρος που κρατάνε ώρες, μετά τα παϊδάκια κ.λπ. βάζεις και ένα ταψάκι με ό,τι γουστάρεις, από γεμιστά μέχρι κοτόπουλο, ρολό κ.λπ. κλείνεις το καπάκι και σιγοψήνεται τέλεια! https://www.ikea.gr/proioda/kipos-exoterikoi-horoi/psistaries/applaro-klasen-psistaria-gia-karboyna/49281838 Επεξ/σία 16 Φεβρουαρίου 2021 από SB_1957 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα