Επισκέπτης Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2020 Καλησπέρα! Αρχικά θέλω να πω πώς αν το thread βρίσκεται σε λάθος μέρος ζητώ συγγνώμη και ένας διαχειριστής παρακαλώ να το μεταφέρει στο σωστό! Αγόρασα σήμερα τον αντάπτορα TP-LINK TL-WN823N όπως προτείνει η cosmote για την σύνδεση του αποκωδικοποιητή μου με το internet για μετατροπή του σε Hybrid. Αφού λοιπόν το αγόρασα και γεμάτος χαρά τον έβαλα πάνω στον αποκωδικοποιητή και αφού βρήκα το δίκτυό μου και έβαλα τον σωστό κωδικό δεν συνδέεται. Έχω δοκιμάσει τα πάντα factory reset router / αποκωδικοποιητή , κατάργηση του wifi κωδικού και οτιδήποτε άλλο μπορεί να σκεφτεί ο νους μου... Παρόλαυτα δεν κατάφερα να τον συνδέσω και ως ύστερη επιλογή για να δω αν όντως δουλεύει έκανα wifi hotspot από το κινητό μου! Και μαντέψτε! Δούλεψε! Αυτό που δεν μπορώ να καταλάβω είναι γιατί δεν συνδέεται με το ρούτερ μου; Έχω το Speedport 2i entry που δίνει ο οτε... Αυτό που μου έκανε εντύπωση πάντως είναι πώς το κινητό μου δίνει Ip στον αποκωδικοποιητή 192.168.43.98 πράγμα που σημαίνει ότι αν ζητάει την ίδια και από το ρούτερ μου δεν την δίνει προφανώς μιας και το ρούτερ δίνει 192.168.1.1-254... Τι μπορώ να κάνω; Έχω φάει πάνω από 3 ώρες με αυτό το πράγμα... Ευχαριστώ εκ' των προτέρων!
afm Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Η 192.168.43.98 είναι η διεύθυνση που δίνει το κινητό σου γιατί προφανώς 192.168.43.1 έως 254 είναι οι διευθύνσεις που δίνει το δίκτυο του κινητού σου. Η διεύθυνση όταν το συνδέσεις στο router σου θα είναι του τύπου 192.168.1.Χ. Όταν λες δεν συνδέεται εννοείς καθόλου ή απλά συνδέεται το δίκτυο αλλά δεν δείχνει ο αποκωδικοποιητής. Επεξ/σία 22 Σεπτεμβρίου 2020 από afm
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα