TFN Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2020 4 ώρες πριν, RTW4ever είπε Πέτα αμέσως το άθλιο ελεεινό τροφοδοτικό που έχεις και πήγαινε πάρε άλλο ποιοτικό. Παρακάλα να μην σου έχει καρβουνιάσει τα πάντα όλα το ξεφτίλα deer "που δουλεύει τέλεια". Κατάλαβες ή πάλι όχι; Εγώ κατάλαβα.....μάλλον εσείς δεν καταλάβατε ότι το τροφοδοτικό το έχω δοκιμάσει.... τα ξηλωσα όλα και άφησα μόνο το τροφοδοτικό και γεφυρωσα πράσινο με μαύρο καλώδιο και δουλεύει... Άντε, μου βγάλατε όλοι συμπεράσματα....πόσο πιο λιανα να το κάνω.... Πάμε παρακάτω....υπάρχει κάτι άλλο....;
RTW4ever Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2020 2 ώρες πριν, TFN είπε Εγώ κατάλαβα.....μάλλον εσείς δεν καταλάβατε ότι το τροφοδοτικό το έχω δοκιμάσει.... τα ξηλωσα όλα και άφησα μόνο το τροφοδοτικό και γεφυρωσα πράσινο με μαύρο καλώδιο και δουλεύει... Άντε, μου βγάλατε όλοι συμπεράσματα....πόσο πιο λιανα να το κάνω.... Πάμε παρακάτω....υπάρχει κάτι άλλο....; Αμ δε βλέπω να καταλαβαίνεις με τίποτα. ΝΟΜΙΖΕΙΣ ότι δουλεύει. Από μένα τέλος, έχε γεια.
Aris_ Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2020 μπορείς να μας εξηγησεις πως το δοκίμασες ? ποια ήταν η διαδικασία ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα