TFN Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2020 Καλησπέρα στην παρέα. Εύχομαι να είστε όλοι καλά. Πήγα να ανοίξω το πρωί τον υπολογιστή και δεν ανταποκρινόταν. Τίποτα, μηδέν. Προσπάθησα πάλι το απόγευμα, άνοιξε για μια στιγμή χωρίς να δείχνει κάτι στην οθόνη και ακουγόταν 1 long beep και 2 short beeps (αν και για αυτό δεν είμαι απόλυτα σίγουρος...ίσως να ήταν και 3 short). Από το manual της μητρικής (asus h170m plus) μου λέει ότι υπάρχει πρόβλημα με την μνήμη. Η μνήμη που έχω είναι η kingston ddr4 8GB hyper (με εγγύηση εφόρου ζωής). Το ερώτημα είναι...μπορεί με προβληματική μνήμη να μην ανοίγει καθόλου ο υπολογιστής ή μπορεί να είναι και τίποτα άλλο; Ας πούμε το τροφοδοτικό...; Ή η ίδια η μητρική;
greekfragma Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2020 κλείσε το διακόπτη του τροφοδοτικού. πάτα σταθερά το power για κάνα 5άρι δευτερόλεπτα ξεκούμπωσε κάρτα γραφικών και μνήμη. πέρνα με χαρτί κουζίνας ελαφρά τις επαφές τους. φύσα και λίγο πριν ξανακουμπώσεις. δώσε ρεύμα στείλε απάντηση τι έγινε. 1
Επισκέπτης Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2020 Τι κάρτα γραφικών εχει ο υπολογιστής?
Τέρης Α. Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Πρόβλημα κάρτας γραφικών είναι τα μπιπ. 1 long 3 short. Έχει on board γραφικά ο υπολογιστής; Επεξ/σία 21 Σεπτεμβρίου 2020 από Τέρης Α.
TFN Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2020 35 λεπτά πριν, greekfragma είπε κλείσε το διακόπτη του τροφοδοτικού. πάτα σταθερά το power για κάνα 5άρι δευτερόλεπτα ξεκούμπωσε κάρτα γραφικών και μνήμη. πέρνα με χαρτί κουζίνας ελαφρά τις επαφές τους. φύσα και λίγο πριν ξανακουμπώσεις. δώσε ρεύμα στείλε απάντηση τι έγινε. Είμαι εκτός τώρα...θα το δοκιμάσω το βράδυ. Θενκς Έχει onboard κάρτα
Τέρης Α. Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Αν δεν βγάλετε άκρη με την κάρτα γραφικών δοκιμάστε με την ενσωματωμένη. Επεξ/σία 21 Σεπτεμβρίου 2020 από Τέρης Α.
TFN Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2020 Επανέρχομαι....έβγαλα RAM σκούπισα ελαφρά τις επαφές, ξαναεβαλα τίποτα...άλλαξα και τη θύρα της μνήμης, πάλι τίποτα. Δεν έχω ξεχωριστή κάρτα γραφικών, μόνο την onboard. Ούτε δεύτερη RAM έχω αλλά ούτε μπορώ να δοκιμάσω άλλου την υφιστάμενη. Καμιά ιδέα...🤔🙄 Είμαι για άλλη RAM;
Τέρης Α. Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Με την on board δουλεύει; (Βγαλμένη η κάρτα PCI- e κάρτα) Επεξ/σία 21 Σεπτεμβρίου 2020 από Τέρης Α.
TFN Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2020 Μόλις τώρα, Τέρης Α. είπε Με την on board δουλεύει; (Βγαλμένη η κάρτα PCI- e κάρτα) Όχι δεν δουλεύει....μια κάρτα έχω ...την onboard Εεε...δεν έχω καταλάβει ακριβώς τι με ρωτάς...τι εννοείς βγαλμένη η PCI - e κάρτα.... Δεν υπάρχει καμία κάρτα που να κουμπώνει πάνω στη θύρα που μου λες
Τέρης Α. Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, TFN είπε Όχι δεν δουλεύει....μια κάρτα έχω ...την onboard Εεε...δεν έχω καταλάβει ακριβώς τι με ρωτάς...τι εννοείς βγαλμένη η PCI - e κάρτα.... Δεν υπάρχει καμία κάρτα που να κουμπώνει πάνω στη θύρα που μου λες Υπέθεσα ότι είχατε έξτρα κάρτα γραφικών (εξ' αιτίας των μπιπ). Τώρα αν κάηκε το κύκλωμα των γραφικών της μητρικής ή τα ενσωματωμένα γραφικά του επεξεργαστή, σε αυτή τη περίπτωση δεν γνωρίζω πως συμπεριφέρεται το σύστημα. Αν ήταν ραμ θα έκανε συνεχόμενα μπιπ (4 νομίζω). Επεξ/σία 21 Σεπτεμβρίου 2020 από Τέρης Α.
TFN Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, Τέρης Α. είπε Υπέθεσα ότι είχατε έξτρα κάρτα γραφικών (εξ' αιτίας των μπιπ). Τώρα αν κάηκε το κύκλωμα των γραφικών της μητρικής ή τα ενσωματωμένα γραφικά του επεξεργαστή, σε αυτή τη περίπτωση δεν γνωρίζω πως συμπεριφέρεται το σύστημα. Αν ήταν ραμ θα έκανε συνεχόμενα μπιπ (4 νομίζω). Από το σάιτ της asus δίνει πρόβλημα στην μνήμη...το 1 long beep και τα 2 short beep...(θέλω να πιστεύω ότι μέτρησα σωστά 2 και όχι 3) Απλά λέω μήπως υπάρχει και κάτι άλλο...όπως έγραφα στην αρχή Επεξ/σία 21 Σεπτεμβρίου 2020 από TFN
Τέρης Α. Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Ποιο μοντέλο; Επεξ/σία 21 Σεπτεμβρίου 2020 από Τέρης Α.
TFN Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2020 1 λεπτό πριν, Τέρης Α. είπε Ποιο μοντέλο; Deer de 146 xd 550watt
Τέρης Α. Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2020 4 λεπτά πριν, TFN είπε Deer de 146 xd 550watt Αυτό εξηγεί πολλ🤮!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα