86Nagia Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2020 Να ρωτησω κατι παιδια.αν αλλαξω μπαταρια στο s8plus η καινουργια μπαταρια θα κραταει οπως αυτη που ειχε οταν αγορασα το τηλεφωνο;τωρα μετα απο 2 χρονια χρησης εχω φτασει σε σημειο να το φορτιζω 2 φορες το 24ωρο..παλια το φορτιζα μια φορα στις 2μερες
zx1234r Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2020 6 λεπτά πριν, 86Nagia είπε 2 φορες το 24ωρο Αφού το χρησιμοποιείς 24ωρο, μου φαίνεται εξαιρετική απόδοση η μπαταρία να σου κρατάει 12 ώρες.
koutsis Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2020 6 ώρες πριν, 86Nagia είπε Να ρωτησω κατι παιδια.αν αλλαξω μπαταρια στο s8plus η καινουργια μπαταρια θα κραταει οπως αυτη που ειχε οταν αγορασα το τηλεφωνο;τωρα μετα απο 2 χρονια χρησης εχω φτασει σε σημειο να το φορτιζω 2 φορες το 24ωρο..παλια το φορτιζα μια φορα στις 2μερες Ναι, αν την αλλάξεις σε επίσημο σέρβις θα γίνει όπως ήταν όταν το αγόρασες! 1
86Nagia Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2020 Δε το χρησιμοποιω 24 ωρο.12 ωρες κραταει η μπαταρια 😖
zx1234r Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2020 27 λεπτά πριν, 86Nagia είπε Δε το χρησιμοποιω 24 ωρο.12 ωρες κραταει η μπαταρια 😖 Αν κρατάει 12 ώρες είσαι πολύ καλά. Δεν καταλαβαίνω το πρόβλημα. Εμένα που παίζω όλη μέρα με το κινητό μου κρατάει 8. νορμάλ σε βρίσκω.
86Nagia Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2020 Το προβλημα ειναι οτι μια μερα πριν τις αναβαθμισεις που μου εκαναν αντι για 12ωρες η μπαταρια μου κραταγε 24.πιστευω στον καθενα θα κακοφαινοταν αν εβλεπε τετοια διαφορα στην αποδοση του κινητου του απο τη μια μερα στην αλλη.ετσι δεν ειναι η ειναι παραλογο αυτο που λεω?ποιο κινητο εχεις εσυ?μηπως σου κραταει τοσο λιγο λογω των αναβαθμισεων που κανεις?γιατι τρωνε μπαταρια ολες αυτες οι διαδικασιες.αλλα πεφτει σταδιακα η μπαταρια οποτε δε το καταλαβαινεις.εμενα μου επεσε μπαμ μπαμ επειδη εγιναν μαζεμενες οι αναβαθμισεις οποτε και εγινε αισθητη η διαφορα.αλλο να πεφτει η μπαταρια σε καθε ενημερωση 5%.δε γινεται αισθητο(τυχαιο ποσοστο λεω δε μπορω να ξερω ακριβως ποσο πεφτει.με σιγουρια ξερω μονο για τη δικη μου περιπτωση). εμενα που δεν ειχα κανει καμμια αναβαθμιση και μου επεσε αμεσως 50% οταν τις εκαναν μαζεμενες και οχι σταδιακα ανα 5% τη φορα φανηκε αποτομα η αλλαγη
anonymous96 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2020 Καλησπερα φιλε, Εγω μολις αλλαξα την μπαταρια μου στο s8+. Το ειχα παρει το καλοκαιρι του 2017 κ τοτε μου κρατουσε περιπου 6 ωρες και 30 λεπτα ανοιχτη οθονη. Τους τελευταιους μηνες μου κρατουσε με το ζορι 2 ωρες κ 30 λεπτα και επισης κολλουσε-αργουσε αρκετα. Οταν αλλαξα παρατηρησα 2 πραγματα: 1) Η μπαταρια πλεον μου βγαζει 5,30 με 6 ωρες ανοιχτης οθονης. Το θεωρω φυσιολογικο που δεν εχει την ιδια αποδοση με εκεινη του 2017 καθως οι επιδοσεις του επεξεργαστη εχουν πεσει αφου εχουν περασει και τρια χρονια αρα και η διαχειρηση ενεργεια εχει χειροτερεψει. 2) Πολλα απο τα κολληματα που ειχα εχουν φυγει καθως η μπαταρια πλεον μπορει και αποδιδει τα μεγιστα Αυτα απο εμενα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα