userx20 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) καλησπερα σας ,εχω σεταρει εναν vpn server στο router TP-LINK tl-r600VPN τον εχω τεσταρει με την wan ip την οποια και βρηκα μεσα στο διαχειριστικο του router και λειτουργει πολυ καλα ,το προβλημα μου εντοπιζεται με το ddns καθως μου διχνει διαφορετικη ip οταν κανω ping το url μου απο αυτη που διχνει μεσα στο διαχειριστικο του ROUTER επισης θα ηθελα να αναφερω πως η ip που εμφανιζεται στο whats my ip στο google ταυτιζεται με αυτη που επιστρεφεται οταν κανω ping το url- -διευθινση ddns. συνδεσμολογια εχω συνδεσει το tp-link router με το speedport της cosmote σε bridge mode . ευχαριστω εκ των πρωτερων για την βοηθεια . Επεξ/σία 21 Σεπτεμβρίου 2020 από userx20
logvphys Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2020 Eισαι σε cgnat για αυτο. Δλδ παιρνεις LAN απο τον provider και οχι καυεθειαν WAN. 1
userx20 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2020 Eυχαριστω πολυ για την βοηθεια , ειναι δυνατον να παρω δικη wan μου ipv4 διευθινση αν επικοινονισω με υην cosmote ????
logvphys Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Ναι αλλα με την αλλαγη ip καθε μερικες μερες ειναι πιθανο να σε ξαναγυρισουν σε cgnat. Για παρτους και πες και σε εμας τι σου ειπαν. Aν δεν εχεις προβλημα μπορεις να τα αφησεις ετσι. Επεξ/σία 23 Σεπτεμβρίου 2020 από logvphys 1
userx20 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Καλεσα την cosmote και μου εδωσαν τελικα public ip ,Δοκιμασα το ddns & το vpn και ολλα λειτουργουν τελεια . Ευχαριστω πολυ φιλε μου logvphys για την βοηθεια . Επεξ/σία 23 Σεπτεμβρίου 2020 από userx20 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα