kchios Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2020 Καλημέρα σας, Εργάζομαι σε μεγάλη Ναυτιλιακή εταιρία από το 1/4/2017.Αρχικά από τις 1/4/2017 έως και 1/4/2019 είχα συνεχόμενες συμβάσεις ορισμένου χρόνου .Από 1/4/2019 έως και σήμερα είμαι με αορίστου χρόνου.Το ερώτημα μου είναι αν απολυθώ τι αποζημίωση δικαιούμαι?Για τα 3 χρόνια εφόσον ήταν συνεχόμενα?Ή για τον 1 χρόνο που ήμουν ορισμένου? Παράλληλα αν υποστηρίξουν ότι εγώ "προκάλεσα" την απόλυσή μου έχω διαβάσει ότι δεν δικαιούμαι αποζημίωση.Δικαιούμαι όμως να μπω στο ταμείο ανεργίας και να λαμβάνω το μηνιαίο επίδομα? Ευχαριστώ
Dinos1973 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2020 Καποια μ.....α εχεις κανει! ο ναυτιλιακος κύκλος ειναι πολυ κλειστος και τα νεα γινονται γνωστα πολυ ευκολα. Φρόντισε εαν θέλεις να συνεχίσεις σε αυτο το επαγγελμα να φυγεις με καλο τροπο, αλλιως ούτε απεξω απο ναυτιλιακο γραφειο δεν θα ξαναπερασεις! 2 1
tsioulak Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2020 Ταμείο ανεργίας δικαιούσαι εφόσον υπάρχει απόλυση.
kchios Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας. Το ερώτημα μου είναι αν απολυθώ τι αποζημίωση δικαιούμαι?Για τα 3 χρόνια εφόσον ήταν συνεχόμενα?Ή για τον 1 χρόνο που ήμουν ορισμένου? Επεξ/σία 21 Σεπτεμβρίου 2020 από kchios
dtzgr Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) . Επεξ/σία 21 Σεπτεμβρίου 2020 από dtzgr
gorilas13 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Από 2 εώς 4 συμπληρωμένα χρόνια δικαιούσαι 2 μηνιάτικα (τακτικού μισθού) συν τις άδειες και ότι δεν έχεις πάρει.Οπότε και στις δύο περιπτώσεις στο ίδιο πηλίκο είσαι, αν και για να απαντήσω στην ερωτησή σου, υπολογίζεται ο συνολικός χρόνος εργασίας σου.Αν σε ενημερώσουν 2 μήνες πρίν, τότε θα πάρεις ένα μηνιάτικο. Αν για τον Χ Ψ λόγο δεν γίνει απόλυση δε δικαιούσαι επίδομα ανεργίας. Βέβαια μπορείς να κάνεις εικονική πρόσληψη σε κάποιον γνωστό σου να σου βάλει και κάποια ένσημα και να σε απολύσει...οπότε να πάρεις. Επεξ/σία 22 Σεπτεμβρίου 2020 από gorilas13
visualizer Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2020 1 ώρα πριν, gorilas13 είπε Από 2 εώς 4 συμπληρωμένα χρόνια δικαιούσαι 2 μηνιάτικα (τακτικού μισθού) συν τις άδειες και ότι δεν έχεις πάρει.Οπότε και στις δύο περιπτώσεις στο ίδιο πηλίκο είσαι, αν και για να απαντήσω στην ερωτησή σου, υπολογίζεται ο συνολικός χρόνος εργασίας σου.Αν σε ενημερώσουν 2 μήνες πρίν, τότε θα πάρεις ένα μηνιάτικο. Αν για τον Χ Ψ λόγο δεν γίνει απόλυση δε δικαιούσαι επίδομα ανεργίας. Βέβαια μπορείς να κάνεις εικονική πρόσληψη σε κάποιον γνωστό σου να σου βάλει και κάποια ένσημα και να σε απολύσει...οπότε να πάρεις. ΝΑ ΤΟΣ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ 🤣🤣🤣🤣🤣🤣
BrocasHelm Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2020 6 ώρες πριν, visualizer είπε ΝΑ ΤΟΣ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ 🤣🤣🤣🤣🤣🤣 Μα δεν είναι εικονική η πρόσληψη, κανονική είναι. Θα πληρωθούν κανονικά εργοδοτικές εισφορές κλπ, οπότε δεν έχει λόγο να μην πάρει το ταμείο. Άλλωστε αυτός είχε κρατήσεις στους μισθούς του τόσα χρόνια υπέρ ΟΑΕΔ ακριβώς για αυτό το λόγο, για να μπορεί να πάρει ταμείο ανεργίας αν χρειαστεί. Σαν να λέμε δούλευε τόσα χρόνια και οριακά δεν παίρνει σύνταξη για μερικά ένσημα, μην κάνει αυτασφάλιση για να συμπληρώσει ένσημα για να βγει. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα