Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, -WISE- είπε

Ισχύει. Ένας από τους τρόπους  να μπεις στην υπηρεσία για να κάνεις τη δουλειά σου, είναι η ταυτοποίηση με ebanking.

Και τους κωδικούς του web banking μου θα τους δώσω μόνο και μόνο που γλίτωσα την ουρά και της κυράτσες στα ΚΕΠ για μια απλή εξουσιοδότηση!!

Ε ναι.

Προφανώς βέβαια δεν τους βάζεις στο gov.gr τους κωδικούς, στο site της τράπεζας κάνεις το authorize, όπως είναι και τα login with Twitter/Facebook etc ή όπως και το Taxis.

• Απαντ. 50
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
16 minutes ago, tuning123 said:

Αφού σε φακελώσουν πρώτα και δώσεις      Πρόσβαση σε taxis και e-banking 

, μετά μπορείς να το χρησιμοποιήσεις 

Πες τα ρε μεγάλε. Κανονικά θα έπρεπε να μπαίνει ο κάθε τυχαίος και να κάνει μια δήλωση 1599 στο όνομά σου χωρίς πολλά-πολλά. Μια που είπες για τράπεζες, άλλοι απατεώνες αυτοί. Για να μεταφέρεις λεφτά από web, θέλουν πιστοποιημένο κινητό για να στείλουν κωδικούς και κάτι βλακείες. Σιγά μην τους δώσω το τηλέφωνό μου για να μεταφέρω ΔΙΚΑ ΜΟΥ λεφτά. Αίσχος λέμε!!!

• Like 16
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
28 λεπτά πριν, tuning123 είπε

Yπαρχουν ωραιοτατες σπηλιες, σε ολη την Ελλαδα, που μπορει καποιος να παει να ζησει. Δεν θα εχει ουτε ηλεκτρικο ρευμα οποτε δεν θα τον φακελωνει και η ΔΕΗ.

Φτανει πια με τις ηλιθιοτητες.

Επεξ/σία από ardi21
  • Like 11
  • Thanks 5
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 ώρες πριν, CheOnWeb είπε

Πες τα ρε μεγάλε. Κανονικά θα έπρεπε να μπαίνει ο κάθε τυχαίος και να κάνει μια δήλωση 1599 στο όνομά σου χωρίς πολλά-πολλά. Μια που είπες για τράπεζες, άλλοι απατεώνες αυτοί. Για να μεταφέρεις λεφτά από web, θέλουν πιστοποιημένο κινητό για να στείλουν κωδικούς και κάτι βλακείες. Σιγά μην τους δώσω το τηλέφωνό μου για να μεταφέρω ΔΙΚΑ ΜΟΥ λεφτά. Αίσχος λέμε!!!

Έχεις πρόβλημα με το χιούμορ σου. Να το κοιτάξεις !

Επεξ/σία από tuning123
  • Confused 7
  • Sad 2
Δημοσ.

Ποιο φακέλωμα ρε, αυτόματα τραβάνε ούτως η άλλως τα στοιχεία από τις τράπεζες βάση ΑΦΜ για τις φορολογικές δηλώσεις. Στοιχεία ebanking ΔΕΝ δίνεις, κανείς login απευθείας μέσω της τράπεζας με API. 

Τεχνολογικό φόρουμ είμαστε, και θυμίζουμε σχόλια του news247 στο Facebook. 

• Like 11
  • Thanks 1
Δημοσ.
16 λεπτά πριν, SeaLion είπε

Αυτό το New World Order, για πόσα χρόνια ακόμα θα είναι New? Είναι προτζεκτάκι που τραβά πολλά χρόνια!

όταν φτάσει στην τελειότητα θα λέγεται next order γιατί θα το υπηρετούμε πλήρως και θα μας έχει όλα τα permissions.

Παλιά το λέγαμε old world order, και αντί για αυτοκίνητο κυκλοφορούσαμε με πόνια και μουλάρια. Τώρα έχουμε ηλεκτρικά αυτοκίνητα 😎

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, Pokemon640 είπε

όταν φτάσει στην τελειότητα θα λέγεται next order γιατί θα το υπηρετούμε πλήρως

Ελπίζω να ζω μέχρι τότε!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγώ πάντως παίδες μόλις έβαλα στην αναζήτηση αυτό: "ανανεωση διπλωματος λογω φθορας"

κλίκαρα να μου βγάλει αποτελέσματα μόνο για Υπουργείο Μεταφορών και τα αποτελέσματα είναι τα εξής πέντε:
- Γνωστοποίηση αεροπορικού ατυχήματος
- Διέλευση μόνιμων κατοίκων από διόδια
- Υπολογισμός χιλιομετρικών αποστάσεων
- Δωρεάν κόμιστρο ATH.ENA card για άνεργους και ΑμεΑ
- Βεβαίωση μη εμπλοκής σε αεροπορικό ατύχημα

Μήπως δεν είναι και τόσο εύχρηστο;

Τώρα σόβαρα, τί στο διάολο πρέπει να αναζητήσω στο gov.gr για να δω τί χρειάζεται για να βγάλω άλλο δίπλωμα;;;; Γράφω "αντικατάσταση άδειας οδήγησης" και βγάζει σχετικό αποτέλεσμα για τις πλημμύρες στην Εύβοια!

Επεξ/σία από Abudi
Δημοσ.
3 ώρες πριν, basilis_k6 είπε

ΘΑ έγραφα κανα σεντόνι για το γιατι θα μείνουμε για παντα σε αυτο το χάλι αλλα βαριέμαι

Αυτή η "βαρεμάρα" μας έφαγε πατριώτη... 

Οπότε πριν κρίνεις τον διπλανό σου, κοιτάξου πρώτα στον καθρέπτη... 

• Super Moderators
Δημοσ.

Διαβάζοντας τα σχόλια νομίζω πως καταλαβαίνουμε όλοι γιατί μέχρι το 2020 είχαμε ακόμη fax... Απορώ πως αφήσαμε στην άκρη τον τηλεγραφο... 

• Like 5
  • Thanks 2
Δημοσ.
4 ώρες πριν, tuning123 είπε

Έχεις φακελωθει κατά την γέννα στο κράτος . Τι ακούμε θεέ μου ...

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...