Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, johnny7_7 είπε

AA έχει και τα fps είναι αρκετά ώστε να μη φαινονται πουθενά κολλήματα. Τα υπόλοιπα που αναφερεις δε γνωρίζω τί είναι γιατί με ενδιαφέρει το παιχνίδι στη συνολική του απόδοση.

Μάλλον δεν είδες το video ή δεν το έχεις παίξει σε switch. Δεν προσπαθώ να κάνω το άσπρο μαύρο, αλλά πολλές φορές τα specs στη θεωρία σε σχέση με το πραγματικό αποτέλεσμα δεν έχουν καμία σχέση και το αποτέλεσμα λέει πως στο witcher στο switch έχει γίνει εξαιρετική δουλειά.

Όταν πρωτοβγήκε το witcher είχα ανεβάσει κάτι videos όπου τέσταρα όλα low - off vs ultra high settings στα 1080p.Οι διαφορές δεν ήταν καν αξιόλογες.

Ανάλογα το game όμως μπορείς να δεις μεγάλες ή μικρές διαφορές μεταξύ settings. 
Το Witcher 3 είναι ένα φανταστικό game σε ότι settings και αν παίξεις.

• Like 1
  • Thanks 1
  • Απαντ. 63
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.
27 λεπτά πριν, NickTG είπε

Μεσαία κάρτα που βγήκε πριν 4 χρόνια? 

Όχι καθόλου προσγειωμένες. Αν δεν παίζει με την 5850 μου θα πρέπει να ντρέπονται. 

Και γιατί να πρέπει να σκάσεις λεφτά για όλα αυτά όταν θα μπορούσαν άνετα να κάνουν το παιχνίδι να παίζει σε game boy color? 

Εκμετάλλευση του κόσμου λέγεται αυτό! 

πραγματικά γτ κοροϊδεύεις; δεν έχουμε όλοι την πρεμούρα να σκάσουμε το 100αρικο για να παίξουμε 2-3 παιχνίδια επειδή η τάδε εταιρεία δεν βελτιστοποίησε το game όπως θα πρεπε από ps4/xbox σε pc. σου πα τόσα games που παίζονται άνετα σε μένα. πήρα τη 360 μετ/σμένη 50ε πριν 2 χρόνια γτ δεν έπαιζε πλέον στην 6570 του 2011 το pes. δεν πρόκειται να δώσω ευρώ παραπάνω απ' τη στιγμή που με καλύπτει ακόμη σε τοσα games η συγκεκριμένη gpu. οι εταιρείες χάνουν όχι εγώ...

Δημοσ.
7 minutes ago, Kubuntistas said:

πραγματικά γτ κοροϊδεύεις; δεν έχουμε όλοι την πρεμούρα να σκάσουμε το 100αρικο για να παίξουμε 2-3 παιχνίδια επειδή η τάδε εταιρεία δεν βελτιστοποίησε το game όπως θα πρεπε από ps4/xbox σε pc. σου πα τόσα games που παίζονται άνετα σε μένα. πήρα τη 360 μετ/σμένη 50ε πριν 2 χρόνια γτ δεν έπαιζε πλέον στην 6570 του 2011 το pes. δεν πρόκειται να δώσω ευρώ παραπάνω απ' τη στιγμή που με καλύπτει ακόμη σε τοσα games η συγκεκριμένη gpu. οι εταιρείες χάνουν όχι εγώ...

Κανείς δεν θέλει να δώσει λεφτά. Ούτε κάποιος που έχει ακόμα την 5850 που έγραψα στο post μου. 

Όμως η τεχνολογία προχωράει, τα παιχνίδια εξελίσσονται, τα γραφικά γίνονται καλύτερα οπότε αναγκαστικά θα ζητάνε και περισσότερα από άποψη hardware. 

Το να μη θέλουμε να δώσουμε λεφτά λοιπόν είναι θεμιτό, το να λέμε πως δεν είναι χαμηλές απαιτήσεις μια κάρτα γραφικών που βγήκε πριν 4 χρόνια λυπάμαι αλλά είναι παράλογο. 

Σίγουρα πάντως δεν θα χάσει και τόσο η εταιρεία. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, totalius είπε

Κ που ειναι το κακό σε αυτό;

Δεν είπα οτι είναι αναγκαστικά κακό,όμως είναι γεγονός πως κατεβαίνουν πολύ οι απαιτήσεις και πιστεύω και η ολη εμπειρία παιξίματος αφού,τουλάχιστον κατ εμέ κάποια παιχνίδια σαν και αυτό,απλά δεν είναι για να παίζονται σε κινητά και σε "προιστορικά"μηχανήματα.Τα 4-5 χρόνια δεν είναι κατ εμέ και παλιό,αλλά είναι κοντά στο όριο.

Επεξ/σία από ELMastas
διόρθωση
  • Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Kubuntistas είπε

Αμα περιμενανε οι εταιριες να κονομησουνε απο σενα θα το χανε κλείσει το μαγαζί. Πετα τον υπολογιστή και παρε ενα SNES. Ακους εκει 360  μεταχείρισμενη και παιζω παιχνιδια απο 2011,,,

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τα recommended είναι τα ελάχιστα που ζητάνε για να παίζει το παιχνίδι smooth και να βλέπεται (Τα minimum δεν τα σχολιάζω καν).

Αυτό μπορεί να σημαίνει Low settings, δεν μου λέει κάτι.

Προσωπικά, σαν gamer, 30 χρόνια τώρα δεν κοίταξα ποτέ τις απαιτήσεις παιχνιδιών.

Επεξ/σία από Wolf79
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, blueakamah είπε

Αμα περιμενανε οι εταιριες να κονομησουνε απο σενα θα το χανε κλείσει το μαγαζί. Πετα τον υπολογιστή και παρε ενα SNES. Ακους εκει 360  μεταχείρισμενη και παιζω παιχνιδια απο 2011,,,

καλά το BF1 του 2016 που παίζω 1080p medium 50-60 fps είναι αρχαίο; βασικά και bf5 παίζει αλλά οι χάρτες του 1 μ' αρέσουν περισσότερο. ή το PUBG (όχι το lite) 1080p medium 50fps, pes 2020 60fps. και το pc το χω 15 μήνες (την αναβάθμιση δλδ από Q8300), μητρική b450, μετ/σμενο ryzen 1400, ram 2x8GB 3000MHz, ssd 500GB. δες εδώ την 360 τι παπάδες κάνει

Επεξ/σία από Kubuntistas
Δημοσ.
28 λεπτά πριν, Kubuntistas είπε

καλά το BF1 του 2016 που παίζω 1080p medium 50-60 fps είναι αρχαίο; βασικά και bf5 παίζει αλλά οι χάρτες του 1 μ' αρέσουν περισσότερο. ή το PUBG (όχι το lite) 1080p medium 50fps, pes 2020 60fps. και το pc το χω 15 μήνες (την αναβάθμιση δλδ από Q8300), μητρική b450, μετ/σμενο ryzen 1400, ram 2x8GB 3000MHz, ssd 500GB. δες εδώ την 360 τι παπάδες κάνει

Το ξερω σε πιστευω. Εγω εχω την RX 580 8GB με custom ψύξη, και θα παίζω τα πάντα για καιρό στα HIGH!

Δημοσ.
8 ώρες πριν, nikos5800 είπε

Σιγά μην θέλεις ι9 10900κ και ρτχ 3080 για να παίξεις στα 60fps σε 1080p

Μη ξεχνάς είναι παιχνίδι που τα asset του έχουν φτιαχτεί για να τρέχει στο απλό ps4 και χβοχ one s  

mid range specs είπα ryzen 5 1600 και κάρτα γραφικών rx 5700 στα 300€
δεν είπα κατι τρελο...
αν εσενα σου φαινονται πολλα θα τα ξαναπουμε οταν βγουν τα benchmarks
για το τι χρειαζεται για να παιξει 1080p high/ultra 60-75fps
και το Witcher 3 εχει φτιαχτει για να τρεχει στο απλο ps4/xbox αλλα στο pc ειναι αλλο επιπεδο τα γραφικα του

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 ώρες πριν, patentas11 είπε

Παρόλο που (ακόμα) έχω μια RX 570 το παιχνίδι έχει γίνει προπαραγγελία στα 40€ γιατί μετά θα πάει στα 50+..

καλησπέρα  που το προ παρήγγειλες στα 40 στείλε λινκ αν δε σου κάνει κόπο

Ευχαριστώ για την απάντηση

Επεξ/σία από tadegr
Δημοσ.
9 λεπτά πριν, tadegr είπε

καλησπέρα  που το προ παρήγγειλες στα 40 στείλε λινκ αν δε σου κάνει κόπο

Από το "Skroutz των παιχνιδιών". Τρομερή σελίδα που μπορεί να βρεις απίστευτες προσφορές. Απλά πρέπει να μπαίνεις ας πούμε καθημερινά γιατί οι τιμές αλλάζουν συνεχώς.

https://www.allkeyshop.com/blog/buy-cyberpunk-2077-cd-key-compare-prices/

Προσωπικά έχω αγοράσει από CDKeys.com, Instant Gaming και HRK Game. Αυτά είναι σίγουρα καλά. Το Cyberpunk το πήρα απο CDKeys (και δεν κρατάει και προμήθεια το PayPal), ανέβηκε λίγο σήμερα η τιμή, αλλά μπορεί και να πέσει ξανά.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 ώρες πριν, NickTG είπε

Ξεκάθαρα. 

Και το Witcher 3 ένας medieval κλώνος του GTA. 

Δεν είναι απλά κλώνος. Tα quests και το main story είναι κλεμμένα από το GTA, ενώ το soundtrack του Witcher 3 είναι copy-paste από το σταθμό Radio Los Santos.

Επεξ/σία από panther_512
  • Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, panther_512 είπε

Δεν είναι απλά κλώνος. Tα quests και το main story είναι κλεμμένα από το GTA, ενώ το soundtrack του Witcher 3 είναι copy-paste από το σταθμό Radio Los Santos.

Μέχρι και ίδια γραμματοσειρά έχουν χρησιμοποιήσει... 😆😅

Ρε τι διαβάζουμε.

Δημοσ.
5 ώρες πριν, johnny7_7 είπε

AA έχει και τα fps είναι αρκετά ώστε να μη φαινονται πουθενά κολλήματα. Τα υπόλοιπα που αναφερεις δε γνωρίζω τί είναι γιατί με ενδιαφέρει το παιχνίδι στη συνολική του απόδοση.

Μάλλον δεν είδες το video ή δεν το έχεις παίξει σε switch. Δεν προσπαθώ να κάνω το άσπρο μαύρο, αλλά πολλές φορές τα specs στη θεωρία σε σχέση με το πραγματικό αποτέλεσμα δεν έχουν καμία σχέση και το αποτέλεσμα λέει πως στο witcher στο switch έχει γίνει εξαιρετική δουλειά.

Είμαι σίγουρος οτι θα είναι παιχνιδάρα ακόμη και στο switch. Απο την απάντηση σου καταλαβαίνω πως μάλλον δεν παίζεις games σε pc. Οσον αφορα την ποιότητα, σε  εγγενής αναλύσεις 540p δεν γίνεται να κάνεις θαύματα. Στο switch που είναι μικρό θα το έλιωνα, αλλα με μεγαύτερες οθόνες σίγουρα όχι. Εγω το είχα παίξει κάποτε σε 1080p@60fps οποτε βγάλε το πόρισμα σου.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...