infini Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2020 Έβαλα password στον λογαριασμό μου μέσα από το user accounts, το οποίο αναγνωρίζουν τα windows όταν κάνω lock με Win+L και μετά login, αλλά όταν κάνω restart και μου ζήτάει το password δεν το αναγνωρίζουν. Λειτουρκό Windows 7 Home Premium SP1.
infini Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2020 Δεν ισχύει, όταν κάνω log in από lock, το αναγνωρίζει κανονικά. Μόνο μετά από restart και shutdown υπάρχει το πρόβλημα.
Conan2046 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2020 Μήπως χρειάζεται αλλαγή γλώσσας στο πληκτρολόγιο μετά την επανεκκίνηση; 1
Tredor Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2020 17 λεπτά πριν, infini είπε αλλά όταν κάνω restart. Μήπως έχει ελληνικά σαν πρώτη γλώσσα ? !
infini Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2020 22 λεπτά πριν, Tredor είπε Μήπως έχει ελληνικά σαν πρώτη γλώσσα ? ! Τελικά αυτό ήταν. Άλλαξα τη γλώσσα στο login από το restart και μπήκε κανονικά. Ευχαριστώ για τις απαντήσεις.
zx1234r Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2020 2 ώρες πριν, infini είπε Δεν ισχύει, όταν κάνω log in από lock, το αναγνωρίζει κανονικά. Μόνο μετά από restart και shutdown υπάρχει το πρόβλημα. 2 ώρες πριν, infini είπε Τελικά αυτό ήταν. Άλλαξα τη γλώσσα στο login από το restart και μπήκε κανονικά. Ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Αρα 2 ώρες πριν, zx1234r είπε Λάθος password.
tarantules Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2020 Έτσι την έχω πατήσει κι εγώ αλλά με ενεργοποιημένο το Num lock...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα