86Nagia Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2020 Γεια σας Εχω το samsung galaxy s8plus.το εχω 2 χρονια και απο την πρωτη μερα δεν εκανα ουτε μια αναβαθμιση λογισμικου γιατι ειχα διαβασει οτι καποιοι που εκαναν ειχαν θεματα με τη μπαταρια.οποτε ηταν επιλογη μου να ειμαι με το παλιο λογισμικο.οταν ειχα το s4 και ειχα κανει αναβαθμιση λογισμικου ειχαν παρουσιαστει πολλα θεματα στο τηλεφωνο μου και αποφασισα στο s8plus να μην κανω καμμια αναβαθμιση.το τηλεφωνο μεσα στην εγγυηση παρουσιασε θεμα στη θυρα φορτισης καινδεν φορτιζε οταν ηταν η συσκευη κλειστη.επρεπε να το παω σε εξουσιοδοτημενο καταστημα της σαμσουνγκ να μου το επισκευασει.το πηγα στην ομνιτεκ.πραγματικα εντελως δωρεαν εφοσον ηταν μεσα στην εγγυηση μου εβαλαν μια καινουργια θυρα φορτισης και λυθηκε το προβλημα.επιπλεον χωρις να με ρωτησουν μου εκαναν αναβαθμιση λογισμικου.απ τη στιγμη που παρελαβα το κινητο και ειδα οτι μου εκαναν αναβαθμιση εν αγνοια μου ηλπιζα απλα να μην εχω θεματα.το τηλεφωνο μου αλλαξε τελειως μετα την αναβαθμιση.αμεσως μετα την αναβαθμιση τρωει μικροκοληματα οταν το χρησιμοποιω,αργει πολυ η συσκευη μου να κανει εκκινηση και το χειροτερο η μπαταρια μου εξαντλειται παρα πολυ γρηγορα!!μου κραταει πολυ λιγοτερο απ οσο μου κρατουσε κ το φορτιζω 2φορες τη μερα ενω το φορτιζα καθε 26ωρες ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ.εχω σοβαρο προβλημα με τη μπαταρια το ξαναπηγα για ελεγχο στο ιδιο σερβισ και μου ειπαν οτι η μπαταρια μου ειναι αψογη και ειναι εντος των προδιαγραφων ΤΑ θεματα πιυ αντιμετωπιζω!και εγω σας ρωταω..ειχαν δικαιωμα παρακαλω χωρις να με ρωτησουν να μου αλλαξουν το λογισμικο??τι πρεπει να κανω εγω τωρα για να βρω το δικιο μου?η μπαταρια του κινητου μου καταστραφηκε απ τη στιγμη που πηραν το κινητο μου στα χερια τους!
zx1234r Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2020 Είναι διαδικασία και πρωτόκολλα της ίδιας της Samsung. Περιγράφεται μέσα σε κάποιο απο τα εγχειρίδια.
86Nagia Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Θες να μου πεις οτι ειναι επιτρεπτο αυτο που εκαναν;οτι ειχαν αυτο το δικαιωμα χωρις να με ρωτησουν; Και τωρα τι θα κανω εγω με το προβλημα που δημιουργηθηκε στη μπαταρια μου;πρεπει να το δεκτω ετσι απλα η υπαρχει κατι που θα μπορουσα να κανω για να βρω το δικιο μου; Επεξ/σία 21 Σεπτεμβρίου 2020 από 86Nagia
zx1234r Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 11 λεπτά πριν, 86Nagia είπε Θες να μου πεις οτι ειναι επιτρεπτο αυτο που εκαναν;οτι ειχαν αυτο το δικαιωμα χωρις να με ρωτησουν; Ναι το πρωτόκολλο σε πολλά service λέει πως να κάνουν πρώτα την τελευταία αναβάθμιση για να λυθούν προβλήματα που ενδεχομένως να οφείλονται σε λάθη firmware. 11 λεπτά πριν, 86Nagia είπε Και τωρα τι θα κανω εγω με το προβλημα που δημιουργηθηκε στη μπαταρια μου; Αυτό γίνεται σε όλα τα samsung. Παιρνούν συνεχώς bloatware. Υπάρχουν εφαρμογές που σε βοηθούν να βρεις ποια είναι αυτά και να τα κάνεις disable. Επεξ/σία 21 Σεπτεμβρίου 2020 από zx1234r
86Nagia Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2020 Τι ειναι τα bloatware.και πως μπορω να τα κανω dable?θα λυθει ετσι το προβλημα της μπαταριας μου
koutsis Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2020 8 ώρες πριν, 86Nagia είπε Τι ειναι τα bloatware.και πως μπορω να τα κανω dable?θα λυθει ετσι το προβλημα της μπαταριας μου Μπες στις ρυθμίσεις / εφαρμογές και οποία εφαρμογή δεν θέλεις σβηστη η κάνε τη απενεργοποιηση
86Nagia Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2020 Εχω ελαχιστες εφαρμογες.βαιμπερ,την εφαρμογη της wind και το adobe acrobat μονο.αλλα μου τρωει το ιδιο ποσοστο μπαταριας και σε safe mode που ειναι απενεργοποιημενες οι εφαρμογες μου.στανταρ 13% σε 8ωρες οταν κοιμαμαι με ανοιχτο wifi και δεδομενα οπως εκανα παντα και μου επαιρνε ενα 6% μονο.φακτορυ ρεσετ μου εκαναν στο σερβισ και δεν αλλαξε κατι και με αυτο. πρεπει να ξανακανω εφοσον μου εχουν ηδη κανει?γιατι δεν ειναι και απλο να ξαναμπαινω σε αυτη τη διαδικασια φτου και απο την αρχη.παλι να χανω τα δεδομενα μου παλι να κραταω μπακ απ..και δεν ξερω και καλα αυτη τη διαδικασια και καθε φορα χανω και καποια αρχεια μου.πιστευεις οτι αξιζει να ξαναμπω στη διαδικασια για factory reset εφοσον μου εχουν ηδη κανει στην σαμσουνγκ?
zx1234r Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2020 Γενικά η μπαταρία πέφτει με τον καιρό. Δεν μπορείς να έχεις την ίδια απόδοση με τον πρώτο μήνα. 1
86Nagia Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2020 Το γνωριζω φιλε μου και εχεις δικιο οτι δε μπορω να εχω την ιδια αποδοση μπαταριας σε βαθος χρονου.εδω ομως η μπαταρια μου την επομενη μερα των αναβαθμισεων ειχε μεγαλη απωλεια αποδοσης .το φορτιζα μια στις 24ωρες και αμεσως μετα την αναβαθμιση μεσα σε μια μερα πρεπει καθε 12 ωρες.φταιει η φθορα του χρονου οταν απο τη μια μερα στην επομενη και μαλιστα με το που εγινε η αναβαθμιση να μειωθει η αποδοση της μπαταριας μου σχεδον στο μισο?τυχαιο ηταν?ειναι φυσιολογικο μειωση της αποδοσης της μπαταριας σχεδον 50% την επομενη μερα της αναβαθμισης?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα