orfeas26 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2021 40 λεπτά πριν, Kostasspil είπε @orfeas26 τσέκαρε λίγο το tag σου, μας το έδωσες στο πιάτο 😜 Θεωρώ την είδαμε την solo ταινία της. Είδαμε Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου Και backstory και full evolution Πιστεύω κι εγώ ότι κάτι γκάφα κάνει με το Darkhold και θα έρθει ο Strange. Ενδεχομένως να προσπαθήσει να επαναφέρει τα παιδιά. Υγ. Που πήγε ο White Vision ρε σεις ; Πώς σκατα μπαίνει το spoiler?
Moderators Praetorian Δημοσ. 6 Μαρτίου 2021 Moderators Δημοσ. 6 Μαρτίου 2021 54 λεπτά πριν, orfeas26 είπε Πώς σκατα μπαίνει το spoiler? 1
orfeas26 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2021 Spoiler Θεωρώ πως στην επόμενη ταινία Doctor Strange θα δούμε μια Wanda "ασταθή" που θα θυμίζει Mad Queen. Από την αντίπερα όχθη θα έχουμε έναν Dr.strange, ο οποίος είναι ούτως ή άλλως είναι ένας απόλυτα συγκροτημένος και αποφασιστικός χαρακτήρας. Το θέμα είναι αν θα καταφέρει να σώσει την Wanda ή θα παραμείνει Villain. Spoiler Αυτό το περπάτημα είναι πολύ creepy.
SabotazNic Δημοσ. 7 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2021 Στις 6/3/2021 στις 4:05 ΜΜ, orfeas26 είπε Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου Θεωρώ πως στην επόμενη ταινία Doctor Strange θα δούμε μια Wanda "ασταθή" που θα θυμίζει Mad Queen. Από την αντίπερα όχθη θα έχουμε έναν Dr.strange, ο οποίος είναι ούτως ή άλλως είναι ένας απόλυτα συγκροτημένος και αποφασιστικός χαρακτήρας. Το θέμα είναι αν θα καταφέρει να σώσει την Wanda ή θα παραμείνει Villain. Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου Αυτό το περπάτημα είναι πολύ creepy. Το ιδιο περπατημα το ειχαμε δει και στο ultron. Επιτελους το ξανα χρησιμοποιησε (ειχε ευκαιριες σε προηγουμενες ταινιες να παιξει με το μυαλο καποιων)
orfeas26 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2021 17 λεπτά πριν, SabotazNic είπε Το ιδιο περπατημα το ειχαμε δει και στο ultron. Επιτελους το ξανα χρησιμοποιησε (ειχε ευκαιριες σε προηγουμενες ταινιες να παιξει με το μυαλο καποιων) Ισχύει!! Νομίζω ότι καλή σκηνοθετική επιλογή για το dr.strange 2 θα ήταν ο James Wan. Έτσι για να τρομάξουμε λίγο.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 7 Μαρτίου 2021 Moderators Δημοσ. 7 Μαρτίου 2021 Έχει warning στην αρχή ότι SPOILERS.
orfeas26 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2021 12 ώρες πριν, Kostasspil είπε Ποιος περιμένει ενα χρόνο τώρα Αν ανοίξουν ξανά οι κινηματογράφοι πιστεύω θα περάσει. Αλλά και εγώ είμαι πολύ περίεργος.
panther_512 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2021 (επεξεργασμένο) Μόλις τελείωσα και εγώ τη σειρά. Όντως ξεκινάει κάπως, αλλά από το 3ο επεισόδιο και μετά τα πράγματα αρχίζουν και παίρνουν την πορεία τους με μία συνεχή αύξηση της κλιμάκωσης, μέχρι το αποκορύφωμα του τελευταίου επεισοδίου. Elizabeth Olsen και Paul Bettany (Wanda&Vision) εξαιρετικοί. Πολύ καλή παραγωγή και ανυπομονώ για την όποια συνέχεια (σειρά, movie etc) Fun fact: O Paul Bettany ήταν η φωνή του Jarvis (της ΑΙ του Tony Stark) σε όλες τις ταινίες της Marvel από το 2008 μέχρι και το 2015 όπου ο Jarvis μετατράπηκε σε Vision, οπότε και ο Bettany απέκτησε φυσική παρουσία στις ταινίες. Επεξ/σία 12 Μαρτίου 2021 από panther_512 2
Kostasspil Δημοσ. 11 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2021 6 hours ago, panther_512 said: Fan fact: O Paul Bettany ήταν η φωνή του Jarvis (της ΑΙ του Tony Stark) σε όλες τις ταινίες της Marvel από το 2008 μέχρι και το 2015 όπου ο Jarvis μετατράπηκε σε Vision, οπότε και ο Bettany απέκτησε φυσική παρουσία στις ταινίες. Και η γυναικα του (Jennifer Connelly) ειναι η Karen στο SM: Homecoming 1
xavier Δημοσ. 13 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2021 τι σειρες εχουν ανακοινωσει σε marvel/star wars universe και ποτε κυκλοφορουν? εχω χασει την μπαλα με τις ανακοινωσεις της disney...
Diinekis21 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2021 Μέλος Δημοσ. 13 Μαρτίου 2021 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, xavier είπε τι σειρες εχουν ανακοινωσει σε marvel/star wars universe και ποτε κυκλοφορουν? εχω χασει την μπαλα με τις ανακοινωσεις της disney... Λοιπόν Marvel-Phase 4 19/3 σκάει The Falcon and the Winter Soldier Ταινίες Spoiler Σειρές Spoiler Star Wars Ταινίες Τριλογία από Johnson, Rogue Squadron από Jenkins, μία από Waititi, μία που θα τρέξει ο Feige & άλλη μία ως φήμη. Από το 23 κι έπειτα όλες. Upcoming 'Star Wars' Movies and TV: Full List of Release Dates, Casting Scoop, Rumors and News | Entertainment Tonight (etonline.com) Σειρές Spoiler Με λίγα λόγια πάρτε καμιά μετοχή της Disney. Επεξ/σία 13 Μαρτίου 2021 από Diinekis21 5 1
jerry banana Δημοσ. 20 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2021 Παιδιά μπορεί κάποιος να μου πει γιατί δεν υπάρχει χρόνος αρκετός και είδα το μικρό αριθμό διάρκειας των επεισοδίων οπότε βολεύει .Αξίζει η σειρά ?Με αντικειμενική άποψη όχι από κάποιον φαν των κόμιξ ή και εγώ δεν ξέρω.Ενας άκυρος εάν τη δει θα ευχαριστηθεί?Γιατί είδσ το πρώτο επεισόδιο και μου θύμισε κωμωδίες εποχών που δεν έχω ζήσει καν του 50-60 .Πρέπει να περιμένω πολύ για να γίνει καλή η σειρά και ένα γίνεται που γίνεται ?Πχ προς το τέλος μετά τη μέση ?Να ξέρω εάν αξίζει να χαραμίσω το χρόνο μου.Αλλιως έχω ελπίδες για το Λόκι.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 20 Μαρτίου 2021 Super Moderators Δημοσ. 20 Μαρτίου 2021 Αν είσαι fan του MCU μια χαρά αξίζει. Τα 3 πρώτα επεισόδια είναι σε αυτό το style.
jerry banana Δημοσ. 20 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2021 29 λεπτά πριν, Thresh είπε Αν είσαι fan του MCU μια χαρά αξίζει. Τα 3 πρώτα επεισόδια είναι σε αυτό το style. Κατάλαβα δεν είμαι όπως και έγραψα άρα λογικά pass.Οταν λέω δεν είμαι έχω δει τις ταινίες μικρός που έβλεπα κινούμενα σχέδια αλλά πέρα από τις ταινίες που είναι και πρόσφατες σε σχέση με κάμποσα χρόνια πριν των σχεδίων ,πιστεύω θα χάσω τη μπάλα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα