SKOKMAN Δημοσ. 6 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2021 να κανω μια ερώτηση? Spoiler ο real vision τι απεγινε?
SabotazNic Δημοσ. 6 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2021 21 λεπτά πριν, SKOKMAN είπε να κανω μια ερώτηση? Απόκρυψη περιεχομένων ο real vision τι απεγινε? Ναι και εγώ περιμένω να τον δείξει στα credit scenes, αλλά δεν.
tempes Δημοσ. 6 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2021 (επεξεργασμένο) Spoiler Τον σκότωσε ο Θάνος για να πάρει το πετράδι. Και στο προηγούμενο επεισόδιο έδειξε ότι τον έχουν στις εγκαταστάσεις των avenger και τον έκαναν κομμάτια Αν εννοείτε αυτό Επεξ/σία 6 Μαρτίου 2021 από tempes 1
Diinekis21 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2021 Μέλος Δημοσ. 6 Μαρτίου 2021 1 λεπτό πριν, tempes είπε Τον σκότωσε ο Θάνος και στο προηγούμενο επεισόδιο έδειξε ότι τον έχουν στις εγκαταστάσεις των avenger και τον έκαναν κομμάτια Αμ εννοείτε αυτό Όχι ακριβώς! Αναρωτιούνται Spoiler Που πήγε ο reanimated/reforged άσπρος Vision (από τα κομμάτια που αναφέρεις) στο τέλος της σειράς. Τα κομμάτια ήταν σε εγκαταστάσεις της S.W.O.R.D.
orfeas26 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2021 Spoiler Πιστεύω θα γίνει villain το θέμα είναι ποιος θα μπορέσει να την κοντράρει γιατί μου δίνει την εντύπωση ότι είναι ανεξέλεγκτη. Ο τιτανομέγιστος Tony είχε δίκιο.
Diinekis21 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2021 Μέλος Δημοσ. 6 Μαρτίου 2021 Τη τελευταία post credit scene να την εκλάβουμε ως teaser του Spoiler Doctor Strange in the multiverse of madness;
Πέτρος Δημοσ. 6 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2021 7 λεπτά πριν, Diinekis21 είπε Τη τελευταία post credit scene να την εκλάβουμε ως teaser του Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου Doctor Strange in the multiverse of madness; Λογικά, ναι. Έχει ακουστεί τίποτα για solo movie της W?
Diinekis21 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2021 Μέλος Δημοσ. 6 Μαρτίου 2021 Solo όχι! Επίσης κανένα δεν είναι solo πλέον! 🤘
Kostasspil Δημοσ. 6 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2021 (επεξεργασμένο) @orfeas26 τσέκαρε λίγο το tag σου, μας το έδωσες στο πιάτο 😜 1 hour ago, Πέτρος said: Λογικά, ναι. Έχει ακουστεί τίποτα για solo movie της W? Θεωρώ την είδαμε την solo ταινία της. Είδαμε Spoiler Και backstory και full evolution Πιστεύω κι εγώ ότι κάτι γκάφα κάνει με το Darkhold και θα έρθει ο Strange. Ενδεχομένως να προσπαθήσει να επαναφέρει τα παιδιά. Υγ. Που πήγε ο White Vision ρε σεις ; Επεξ/σία 6 Μαρτίου 2021 από Kostasspil 1
Πέτρος Δημοσ. 6 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2021 22 λεπτά πριν, Kostasspil είπε @orfeas26 τσέκαρε λίγο το tag σου, μας το έδωσες στο πιάτο 😜 Θεωρώ την είδαμε την solo ταινία της. Είδαμε Απόκρυψη περιεχομένων Και backstory και full evolution Πιστεύω κι εγώ ότι κάτι γκάφα κάνει με το Darkhold και θα έρθει ο Strange. Ενδεχομένως να προσπαθήσει να επαναφέρει τα παιδιά. Υγ. Που πήγε ο White Vision ρε σεις ; Spoiler Να επαναφέρει τα παιδιά? Η W, εννοείς, έτσι? Αφού δεν υπήρξαν ποτέ, όπως κι ο κανονικός Vision...δεν μπορούσαν ποτέ να υπάρξουν εκτός της "σφαίρας" που κατασκεύασε η W. Τριμπ.δελο θα το κάνουν.
Kostasspil Δημοσ. 6 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2021 4 minutes ago, Πέτρος said: Hide contents Να επαναφέρει τα παιδιά? Η W, εννοείς, έτσι? Αφού δεν υπήρξαν ποτέ, όπως κι ο κανονικός Vision...δεν μπορούσαν ποτέ να υπάρξουν εκτός της "σφαίρας" που κατασκεύασε η W. Τριμπ.δελο θα το κάνουν. Ναι αυτό εννοώ Spoiler Μας δείχνει στο τέλος όμως ακούει τις φωνές τους, άρα είτε πρόκειται για flashback, είτε υπάρχει κάτι που δεν μας έδειξε η σειρά. Νομίζω πάντως πως η ζημιά θα γίνει επειδή με το Darkhold απλά δεν ξέρει τι σκαλίζει. Θυμήσου και την ατάκα της Harkness, ότι δεν ξέρει τι έχει απελευθερωσει 1
Πέτρος Δημοσ. 6 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2021 3 λεπτά πριν, Kostasspil είπε Ναι αυτό εννοώ Απόκρυψη περιεχομένων Μας δείχνει στο τέλος όμως ακούει τις φωνές τους, άρα είτε πρόκειται για flashback, είτε υπάρχει κάτι που δεν μας έδειξε η σειρά. Νομίζω πάντως πως η ζημιά θα γίνει επειδή με το Darkhold απλά δεν ξέρει τι σκαλίζει. Θυμήσου και την ατάκα της Harkness, ότι δεν ξέρει τι έχει απελευθερωσει Ναι ναι, συμφωνούμε. Απλά, Spoiler θα είναι κρίμα να χρησιμοποιηθεί όλο αυτό το υπόβαθρο για να πάει παραπέρα ο Strange και η όλη "Avengers" φάση (ειδικά όσο η άκ.λη Miss Marvel δεν τραβάει) και να μην εμπλέξουν τους άμεσα "ενδιαφερόμενους" (aka Mutants) στο παιγνίδι, τώρα που υιοθετήθηκαν στο σύμπαν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα