Kostasspil Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2021 On 06/02/2021 at 18:13, Nomedor said: εγώ πιστεύω ότι Hide contents Ξέρω για το origin από τα comincs Εννοεις οτι ειναι η Spoiler Harkness? Δε θα μου κανει εντυπωση. BTW, στο 5 μας εγινε Spoiler εισαγωγη στο Multiverse κι επισημα πλεον
Diinekis21 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2021 Σε κάποιο trailer νομίζω πήγε να δείξει κάτι γι'αυτή αλλά το έκλεισα! Όσο για Spoiler τον bro. Έλεγα γιατί μόνο Vis και όχι και τον bro; Αλλά δε περίμενα να εμφανιστεί ο "alternate" bro! Τα καλά του merging! Κατά τα άλλα, 80's και συνεχίζουμε. Στα 90's τι θα έχουμε; Seinfeld & Φιλαράκια;
Kostasspil Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2021 7 hours ago, Diinekis21 said: Σε κάποιο trailer νομίζω πήγε να δείξει κάτι γι'αυτή αλλά το έκλ Μάλλον εννοείς εκεί που Spoiler Είναι με τον Vision και του λέει "am I dead" ΚΑΙ ΤΗΝ ρωτάει αυτός γιατί και του απαντάει "γιατί εσύ είσαι"
Diinekis21 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2021 2 ώρες πριν, Kostasspil είπε Μάλλον εννοείς εκεί που Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου Είναι με τον Vision και του λέει "am I dead" ΚΑΙ ΤΗΝ ρωτάει αυτός γιατί και του απαντάει "γιατί εσύ είσαι" Να ξέρεις το spoiler σου θα το ανοίξω στο τέλος της σεζόν! 😅
Kostasspil Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) Αυτη η ατάκα απέκτησε τόσο νόημα στην τελευταία σκηνή 😛 Spoiler "Look, we've all been there, right? Letting our fear and anger get the best of us. Intentionally expanding the borders of the false we created." Επεξ/σία 19 Φεβρουαρίου 2021 από Kostasspil
Kostasspil Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) Δεν ειχαν πει οτι τα 3 τελευταια θα ηταν 1 ωρα; Επεξ/σία 19 Φεβρουαρίου 2021 από Kostasspil
Πέτρος Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2021 Εκεί που έλεγα ότι καλά πάει (με ελπίδες για κάτι αναπάντεχο), πάλι σαλάτα έγινε. Πώς θα το κλείσουν, τώρα?
Diinekis21 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2021 Ξεδιπλώνεται το phase 4 και μάλλον σετάρει απευθείας το Doctor Strange in the multiverse of madness, οπότε μην εγκλωβίζεσαι σε τέτοια ερωτήματα. 1
Kostasspil Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2021 Btw αναμενουμε το cameo που ειχε δηλωσει η Olsen οτι ειναι Spoiler Luke Skywalker level
asmilon Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2021 Νομιζω πως οποιος εκανε υπομονη και περασε τα πρωτα επεισοδια δικαιωνεται με το πως εξελισσεται η σειρα, αρκετα δυνατη και ενδιαφεουσα. 2 1
Kostasspil Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2021 True dat, αν και είχε γραφτεί εξαρχής ότι η σειρά δεν θα είναι κλασσικό sitcom σε όλη τη διάρκεια. PS. Τελικά κάνα μονοωρο επεισόδιο θα δούμε, ή ήταν αρβύλα; 😜
Kostasspil Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2021 ΑΠΌ ΠΟΥ ΝΑ ΤΟ ΠΙΆΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΝΑ ΤΟ ΑΦΉΣΕΙΣ ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΌ. Άντε, δείτε το να πούμε καμιά θεωρία μέχρι την άλλη εβδομάδα, έχει ψωμί 😜 1
mary Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2021 Είχε μερικά λεπτά επεισοδίου μετά τα credits
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα