Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα.

Έχω Wind φοιτητικό (δεν είμαι πλέον φοιτητής εδώ και πολλά χρόνια), και έχω βαρεθεί να χάνω κλήσεις κτλ από το χάλια σήμα της εταιρίας στην περιοχή μου αλλά κυρίως στο σπίτι μου (για να μιλήσω πρέπει να κολλήσω στο παράθυρο ή καλύτερα να βγω στο μπαλκόνι).

Εχτές τυχαία στο Marketplace του FB το μάτι μου τράβηξε μια αγγελία για μετατροπή αριθμού What's up σε What's up φοιτητικό με το αζημίωτο φυσικά... Σε ερώτηση μου στον πωλητή, άκουσα ένα διόλου ευκαταφρόνητο ποσό γισ την "εξυπηρέτηση"... Απορώ πού πήγαν οι αγνές εποχές που έβρισκες παιδιά στον δρόμο που σου έδιναν φοιτητικό απλά με 10 ευρώ τα οποία μάλιστα έμπαιναν ως κάρτα για την πρώτη ενεργοποίηση του φοιτητικού πακέτου (όπως πήρα κι εγώ το φοιτητικό μου δηλαδή)...

Αν γνωρίζετε κάτι επί του θέματος ή αν έχετε κάποιον γνωστό γνωστού που μπορεί να μου μετατρέψει 4 What's up (δικό μου, γυναίκας, κόρης και κουμπάρου) σε φοιτητικά όχι όμως ζητώντας ένα χέρι κι ένα νεφρό σε αντάλλαγμα, απαντήστε μου είτε εδώ είτε σε προσωπικό μήνυμα. Αν δεν είναι στη σωστή θέση το θέμα, παρακαλώ ας μεταφερθεί όπου πρέπει.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το Πακέτο που είχαμε πάρει τότε μόνο φοιτητικό δεν είναι πλέον! κάθε λίγο και λιγάκι στέλνουν νέα μνμ τα και αλάζουν όπως θέλουν τα πακέτα , δλδ δεν ισχύει αυτό αλλά ισχύει αυτό ( και αν θες ) .... για το σήμα τα γνωστά .

Αν κάποιος ξέρει πως μπορούμε να μεταφερθούμε ( είτε με καινούργιο νούμερο είτε με μεταφορά) σε άλλη εταιρία σε φοιτητικό πρόγραμμα , ας στείλει και από εδώ ένα pm 

ΥΓ. Καλύτερα να μεταφερθεί το εν λόγο στο Μπλα/Μπλα γιατί θα έχει κίνηση! 

Επεξ/σία από maxdore217
Δημοσ.

έχουν πέσει πολλοί σε τέτοιες αγγελίες θύματα απάτης. Επειδή προσωπικά έκανα καταγγελία όχι για το ποσό που έχασα αλλά για να μην την πατήσουν κι άλλοι, θα πρέπει πριν πληρώσετε να έχετε όλα τα στοιχεία του ατόμου που θα πληρώσετε. Ακόμη κρατήστε ιστορικό από όλες τις συνομιλίες, ψάξτε άλλους αγοραστές που αγόρασαν πριν από εσάς, αναζητήστε με το όνομα του πωλητή, ρωτήστε τους φίλους του στο facebook αν τον ξέρουν. Εμένα ο δικός μου είχε 100 φίλους στο facebook και κανένας δεν τον ήξερε προσωπικά. 

Αν αρχίσει να μην σας απαντάει μετά την πληρωμή να ξέρετε ότι πέσατε κι εσείς θύματα.

Δημοσ.
4 ώρες πριν, PrinceOfAbyss είπε

Καλημέρα.

Έχω Wind φοιτητικό (δεν είμαι πλέον φοιτητής εδώ και πολλά χρόνια), και έχω βαρεθεί να χάνω κλήσεις κτλ από το χάλια σήμα της εταιρίας στην περιοχή μου αλλά κυρίως στο σπίτι μου (για να μιλήσω πρέπει να κολλήσω στο παράθυρο ή καλύτερα να βγω στο μπαλκόνι).

Εχτές τυχαία στο Marketplace του FB το μάτι μου τράβηξε μια αγγελία για μετατροπή αριθμού What's up σε What's up φοιτητικό με το αζημίωτο φυσικά... Σε ερώτηση μου στον πωλητή, άκουσα ένα διόλου ευκαταφρόνητο ποσό γισ την "εξυπηρέτηση"... Απορώ πού πήγαν οι αγνές εποχές που έβρισκες παιδιά στον δρόμο που σου έδιναν φοιτητικό απλά με 10 ευρώ τα οποία μάλιστα έμπαιναν ως κάρτα για την πρώτη ενεργοποίηση του φοιτητικού πακέτου (όπως πήρα κι εγώ το φοιτητικό μου δηλαδή)...

Αν γνωρίζετε κάτι επί του θέματος ή αν έχετε κάποιον γνωστό γνωστού που μπορεί να μου μετατρέψει 4 What's up (δικό μου, γυναίκας, κόρης και κουμπάρου) σε φοιτητικά όχι όμως ζητώντας ένα χέρι κι ένα νεφρό σε αντάλλαγμα, απαντήστε μου είτε εδώ είτε σε προσωπικό μήνυμα. Αν δεν είναι στη σωστή θέση το θέμα, παρακαλώ ας μεταφερθεί όπου πρέπει.

Έτσι είναι, όταν θες φοιτητικό χωρίς να είσαι φοιτητής (και 4 μάλιστα), ε πρέπει να πληρώσεις. Και λίγα ζήτησε. 

• Like 1
Δημοσ.

Την προηγούμενη εβδομάδα έκανα την αλλαγή μέσω αγγελίας στο marketplace, ναι μεν η μετατροπή ήταν γύρω στο 50αρικο αλλά κερδίζεις αρκετά αργότερα. Πρώτα έγινε η μετατροπή και έπειτα η πληρωμή οπότε αν λειτουργούν όλοι στις αγγελίες έτσι τότε ο κίνδυνος απάτης ελαχιστοποιείται σημαντικά.

Δημοσ.

Α είχα απαντήσεις! Το τόπικ μεταφέρθηκε και σήμερα το ξαναβρήκα!

Σχετικά με το θέμα, αρχίζει να περιπλέκεται λίγο αν μπαίνει και η απάτη στη μέση... Το πρόβλημα δεν είναι τόσο το αν θα χάσω 20-30 ευρώ, αλλά το ότι θα μπω στη διαδικασία μεταφοράς φοιτητικού αριθμού που ήδη έχω στη Wind, χάνοντας το, στην Cosmote, κι αν πέσω και θύμα απάτης ασ'τα να πάνε...

@snik από ποιον πήρες εσύ? Εγώ βρήκα αυτήν, που τα δίνει σε πολύ χαμηλότερη τιμή σε σχέση με τον ανταγωνισμό της και μόλις μου λήξει το τωρινό πακέτο σκέφτομαι να το προχωρήσω. Αλλά φοβάμαι και μη πέσω θύμα απάτης και χάσω κι αυτά που έχω...

@lefta_yparxoun μπορείς τουλάχιστον να επιβεβαιώσεις αν είναι ή όχι η παραπάνω αυτή που σε κορόιδεψε?

@dali13gr αν οι 7.060 δημοσιεύσεις σου εδώ μέσα είναι όλες τόσο χρήσιμες και καλοπροαίρετες όσο αυτή που έκανες στο τόπικ μου, είσαι ένα χρήσιμο μέλος του φόρουμ...

Δημοσ.
2 ώρες πριν, PrinceOfAbyss είπε

@dali13gr αν οι 7.060 δημοσιεύσεις σου εδώ μέσα είναι όλες τόσο χρήσιμες και καλοπροαίρετες όσο αυτή που έκανες στο τόπικ μου, είσαι ένα χρήσιμο μέλος του φόρουμ...

Σε ευχαριστώ. Το ξέρω. 7.061

Δημοσ.
3 ώρες πριν, PrinceOfAbyss είπε

@lefta_yparxoun μπορείς τουλάχιστον να επιβεβαιώσεις αν είναι ή όχι η παραπάνω αυτή που σε κορόιδεψε?

Αυτή δεν είναι, ήταν άντρας αλλά και αυτός ο λογαριασμός δεν σου κάνει για ψεύτικος; Που είναι τα λάικ, που είναι οι δημοσιεύσεις φίλων, τάχα μου παντρεμένη αλλά πηγαίνει και σε ένα Λύκειο. Η πρώτη εικόνα προφίλ ήταν ένας με μούσια αλλά τώρα είναι γυναίκα. 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...