gtr4460 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2020 Γεια σας παιδιά θέλω να κάνω ένα γκρουπ στο telegram Βασικά Το έχω κάνει ήδη και θέλω να δίνω το link να μπουν κάποια άτομα αλλά εκεί να μιλάω μόνο εγώ και να βλέπουν οι άλλοι τι γράφω τι εικόνες ανεβάζω αλλά δεν μπορώ να βρω τη ρύθμιση μπορεί να με βοηθήσει κανείς
zx1234r Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2020 Θα μπεις σε κάθε μέλος και θα του δώσεις τα απαραίτητα δικαιώματα view only.
papp0us Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2020 Δημιουργείς νέο Channel, και όχι νέο Group. Στο Channel δεν υπάρχει συζήτηση, απλά ποστάρεις, και τα λαμβάνουν όσοι έχουν εγγραφεί.
seas96 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Αυτό που χρειάζεσαι είναι channel και όχι γρκουπ .Οπότε δημιούργησε ένα channel (κανάλι ) για πετύχεις αυτό που ζητάς . Επίσης όποιος είναι gadgetakias και ασχολείται με αγορές από Κίνα και συγκεκριμένα από Banggood είναι ευπρόσδεκτος να συμμετέχει σε αυτό εδώ το γκρουπ στο Telegram : https://t.me/grslash Πρόκειται για το Ελληνικό γκρουπ του Slash Event του Banggood στο οποίο μαζευόμαστε άτομα κατά βάση Έλληνες για να κερδίζουμε δωρεάν προϊόντα μέσω αυτού του promo event του καταστήματος .Μπείτε και ρωτηστε ότι γουστάρετε ...έχουμε ωραία παρέα 😄 Επεξ/σία 27 Σεπτεμβρίου 2020 από seas96
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα