marksk Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2020 Παιδιά καλησπέρα επειδή εδώ και καιρό το ψήνω για camper και έχω δει μια αγγελία, αλλά είναι Αθήνα και είμαι Κομοτηνή, ξέρουμε κανένα μηχανικό ή κάποιον να στείλω Παλλήνη να πάει να δεί ένα και να το το αξιολογήσει. Εννοείται με αμοιβή.
Peugeot208 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 7 λεπτά πριν, marksk είπε Παιδιά καλησπέρα επειδή εδώ και καιρό το ψήνω για camper και έχω δει μια αγγελία, αλλά είναι Αθήνα και είμαι Κομοτηνή, ξέρουμε κανένα μηχανικό ή κάποιον να στείλω Παλλήνη να πάει να δεί ένα και να το το αξιολογήσει. Εννοείται με αμοιβή. Ισως η spotmechanic Επεξ/σία 20 Σεπτεμβρίου 2020 από Peugeot208
atrigane Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) car check, check your car; αντε βρες ακρη; εχει κανεις προσωπικη εμπειρια; Επεξ/σία 20 Σεπτεμβρίου 2020 από atrigane
marksk Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2020 Έχω πετύχει threads με Spotmechanic. Θα πάρω κανένα τηλ. αύριο να δώ. Ευχαριστώ
dpolal Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2020 10 λεπτά πριν, G.bar είπε Camper? Δηλαδη; 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα