86Nagia Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2020 Γεια σας Εχω το samsung galaxy s8plus.το εχω 2 χρονια και απο την πρωτη μερα δεν εκανα ουτε μια αναβαθμιση λογισμικου γιατι ειχα διαβασει οτι καποιοι που εκαναν ειχαν θεματα με τη μπαταρια.οποτε ηταν επιλογη μου να ειμαι με το παλιο λογισμικο.οταν ειχα το s4 και ειχα κανει αναβαθμιση λογισμικου ειχαν παρουσιαστει πολλα θεματα στο τηλεφωνο μου και αποφασισα στο s8plus να μην κανω καμμια αναβαθμιση.το τηλεφωνο μεσα στην εγγυηση παρουσιασε θεμα στη θυρα φορτισης καινδεν φορτιζε οταν ηταν η συσκευη κλειστη.επρεπε να το παω σε εξουσιοδοτημενο καταστημα της σαμσουνγκ να μου το επισκευασει.το πηγα στην ομνιτεκ.πραγματικα εντελως δωρεαν εφοσον ηταν μεσα στην εγγυηση μου εβαλαν μια καινουργια θυρα φορτισης και λυθηκε το προβλημα.επιπλεον χωρις να με ρωτησουν μου εκαναν αναβαθμιση λογισμικου.απ τη στιγμη που παρελαβα το κινητο και ειδα οτι μου εκαναν αναβαθμιση εν αγνοια μου ηλπιζα απλα να μην εχω θεματα.το τηλεφωνο μου αλλαξε τελειως μετα την αναβαθμιση.αμεσως μετα την αναβαθμιση τρωει μικροκοληματα οταν το χρησιμοποιω,αργει πολυ η συσκευη μου να κανει εκκινηση και το χειροτερο η μπαταρια μου εξαντλειται παρα πολυ γρηγορα!!μου κραταει πολυ λιγοτερο απ οσο μου κρατουσε κ το φορτιζω 2φορες τη μερα ενω το φορτιζα καθε 26ωρες ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ.εχω σοβαρο προβλημα με τη μπαταρια το ξαναπηγα για ελεγχο στο ιδιο σερβισ και μου ειπαν οτι η μπαταρια μου ειναι αψογη και ειναι εντος των προδιαγραφων ΤΑ θεματα πιυ αντιμετωπιζω!και εγω σας ρωταω..ειχαν δικαιωμα παρακαλω χωρις να με ρωτησουν να μου αλλαξουν το λογισμικο??τι πρεπει να κανω εγω τωρα για να βρω το δικιο μου?η μπαταρια του κινητου μου καταστραφηκε απ τη στιγμη που πηραν το κινητο μου στα χερια τους!
georpapas Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2020 7 λεπτά πριν, 86Nagia είπε Γεια σας Εχω το samsung galaxy s8plus.το εχω 2 χρονια και απο την πρωτη μερα δεν εκανα ουτε μια αναβαθμιση λογισμικου γιατι ειχα διαβασει οτι καποιοι που εκαναν ειχαν θεματα με τη μπαταρια.οποτε ηταν επιλογη μου να ειμαι με το παλιο λογισμικο.οταν ειχα το s4 και ειχα κανει αναβαθμιση λογισμικου ειχαν παρουσιαστει πολλα θεματα στο τηλεφωνο μου και αποφασισα στο s8plus να μην κανω καμμια αναβαθμιση.το τηλεφωνο μεσα στην εγγυηση παρουσιασε θεμα στη θυρα φορτισης καινδεν φορτιζε οταν ηταν η συσκευη κλειστη.επρεπε να το παω σε εξουσιοδοτημενο καταστημα της σαμσουνγκ να μου το επισκευασει.το πηγα στην ομνιτεκ.πραγματικα εντελως δωρεαν εφοσον ηταν μεσα στην εγγυηση μου εβαλαν μια καινουργια θυρα φορτισης και λυθηκε το προβλημα.επιπλεον χωρις να με ρωτησουν μου εκαναν αναβαθμιση λογισμικου.απ τη στιγμη που παρελαβα το κινητο και ειδα οτι μου εκαναν αναβαθμιση εν αγνοια μου ηλπιζα απλα να μην εχω θεματα.το τηλεφωνο μου αλλαξε τελειως μετα την αναβαθμιση.αμεσως μετα την αναβαθμιση τρωει μικροκοληματα οταν το χρησιμοποιω,αργει πολυ η συσκευη μου να κανει εκκινηση και το χειροτερο η μπαταρια μου εξαντλειται παρα πολυ γρηγορα!!μου κραταει πολυ λιγοτερο απ οσο μου κρατουσε κ το φορτιζω 2φορες τη μερα ενω το φορτιζα καθε 26ωρες ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ.εχω σοβαρο προβλημα με τη μπαταρια το ξαναπηγα για ελεγχο στο ιδιο σερβισ και μου ειπαν οτι η μπαταρια μου ειναι αψογη και ειναι εντος των προδιαγραφων ΤΑ θεματα πιυ αντιμετωπιζω!και εγω σας ρωταω..ειχαν δικαιωμα παρακαλω χωρις να με ρωτησουν να μου αλλαξουν το λογισμικο??τι πρεπει να κανω εγω τωρα για να βρω το δικιο μου?η μπαταρια του κινητου μου καταστραφηκε απ τη στιγμη που πηραν το κινητο μου στα χερια τους! Καταρχήν εγώ έχω s8 είχα πάει και γω όμως σε αντιπροσωπεία σάμσουνγκ γτ είχε προκύψει ένα θέμα... συγκεκριμένα είχα πάει και για αλλαγή οθόνης και για ένα πρόβλημα με την οθόνη... Όμως αυτό που θέλω να σου πω είναι πως εμένα απο το κατάστημα- αντιπροσωπεία Samsung θεσσαλονίκης μου είχαν πει πως για οποιοδήποτε λόγο το κινητό ανοιχτεί πρέπει να γίνει αλλαγή μπαταρίας σε καινούρια χωρίς κόστος εφόσον είναι στην εγγύηση για λόγους στεγανοποίησης και αδιαβροχοποίησης. Κατέβασε το phone info από το στορ δες αν έχει κύκλους φόρτισης η μπαταρία αν η μπαταρία είναι ίδια τουλάχιστον θα απαιτούσα να μου την αλλάξουν.
86Nagia Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2020 Georpapa συγνωμη αλλα νομιζω δε σε καταλαβα.εμενα δε μου αλλαξαν μπαταρια αλλα θυρα φορτισης.η μπαταρια μου ειναι η ιδια απλα το λογισμικο που μου εβαλαν την τρωει γρηγορα!ζητησα να μου κανουν αλλαγη μπαταριας οπως ειπα και μου απαντησαν η μπαταρια μου δεν εχει προβλημα και ειναι εντος των προδιαγραφων! Και εγω ρωταω αν μπορειτε να μου απαντησετε.δεν εκανα 2χρονια που ειχα το κινητο αναβαθμιση λογισμικου γιατι δεν το ηθελα! Ηθελα να εχω το λογισμικο της μανας του.αυτη ηταν η επιλογη μου εφοσον τη συσκευη τη χρησιμοποιω εγω.με ποιο δικαιωμα μου αλλαξαν το λογισμικο μου χωρις να με ρωτησουν?ειχαν αυτο το δικαιωμα???μπορειτε να μου απαντησετε?μου εχουν δημιουργηθει ενα σορω προβληματα μετα την αναβαθμιση
Ukforthemoment Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2020 Ζητησες να μην πειράξουν το λογισμικό; Εκανες reset μετά την αναβάθμιση; 1
86Nagia Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Δε ζητησα να μην πειραξουν το λογισμικο γιατι δεν ηξερα οτι θα το αλλαζαν.και αυτοι το αλλαξαν χωρις να με ρωτησουν. Εγω πιστευα οτι θα μου αλλαξουν θυρα φορτισης οπως ζητησα.δε γνωριζα οτι θα μου κανουν αναβαθμιση.ειδαν οτι 2 χρονια δεν την ειχα κανει.επρεπε να με ρωτησουν ετσι δεν ειναι;ειχαν το δικαιωμα εν αγνοια μου; Ρεσετ δεν εκανα εγω αλλα εκαναν αυτοι.εκαναν αναβαθμιση λογισμικου και επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων στο τηλεφωνο μου. Εγω μετα εβαλα τις ιδιες εφαρμογες μεσα που ειχα και πριν και λιγοτερες ακομα και η μπαταρια πεφτει πολυ γρηγορα.μεσα σε 8ωρες τη νυχτα που κοιμαμαι σε safe mode καταναλωνει 13% μπαταρια.πριν καταναλωνε 6% Μου κατεστρεψαν το κινητακι μου Και μου λενε ειναι εντος των προδιαγραφων 😭😭😭 Τι να κανω; Επεξ/σία 20 Σεπτεμβρίου 2020 από 86Nagia
86Nagia Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2020 Τι να κανω; Ας με βοηθησει καποιος παρακαλω
3DJIN Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2020 θα βοηθουσε να το εβαζες στην κατηγορια των κινητων,ολο και καποιος θα το δει 1
86Nagia Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2020 Τι να κανω; Ας με βοηθησει καποιος παρακαλω Πρωτη φορα μπαινω εδω και δεν ηξερα που να καταχωρησω το προβλημα μου.σ ευχαριστω για τη συμβουλη
georpapas Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2020 Αν δεν κάνω λάθος σ δίνουν να υπογράψεις ένα χαρτί και σε ενημερώνουν οτι θα γίνουν εργοστασιακές ρυθμίσεις στη συσκευή απο τη στιγμή που το παραδίδεις... αυτό που είπα πιο πάνω είναι ότι απο το κατάστημα samsung θεσσλονίκης μου είπαν οτι για οποιοδήποτε λόγο ανοιχτεί το κινητό αυτοί κάνουν αντικατάσταση και της παλιάς μπαταρίας με καινούρια ώστε να μην υπάρχει θέμα υγρασίας στη συσκευή. Όταν έχεις ένα κινητό ακόμα και 1 χρόνο η μπαταρία της συσκευής έχει κάποιες παραμορφώσεις θα καταλάβεις αμα την αγγίξεις αυτό συμβαίνει γιατί ακριβώς ετσι είναι η μπαταρία και με το φόρτισε ξεφόρτισε παραμορφώνεται.... αυτοι λοιπον εμένα εδώ άσχετα που δεν πήγα το κινητό για αλλαγή μπαταρίας αλλά οθόνης μου είπαν πως γίνεται και αλλαγή της μπαταρίας επειδή εφόσον το κινητό άνοιξε και ξεκόλλησαν τα κομμάτια μπορεί μετά τα ίδια κομμάτια να μην κολλάνε σωστά με την φουσκωμένη μπαταρία. Εγώ πάντως έχω το σ8 έχω κάνει όλες τις αναβαθμίσεις και δεν έχω δει τόσο τραγική διαφορά απο τις αναβαθμίσεις στην απόδοση της μπαταρίας και το χρησιμοποιώ αρκετά.
86Nagia Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2020 Και εγω ρωταω αν μπορειτε να μου απαντησετε.δεν εκανα 2χρονια που ειχα το κινητο αναβαθμιση λογισμικου γιατι δεν το ηθελα! Ηθελα να εχω το λογισμικο της μανας του.αυτη ηταν η επιλογη μου εφοσον τη συσκευη τη χρησιμοποιω εγω.με ποιο δικαιωμα μου αλλαξαν το λογισμικο μου χωρις να με ρωτησουν?ειχαν αυτο το δικαιωμα???μπορειτε να μου απαντησετε?μου εχουν δημιουργηθει ενα σορω προβληματα μετα την αναβαθμιση
Ukforthemoment Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2020 1 λεπτό πριν, 86Nagia είπε Και εγω ρωταω αν μπορειτε να μου απαντησετε.δεν εκανα 2χρονια που ειχα το κινητο αναβαθμιση λογισμικου γιατι δεν το ηθελα! Ηθελα να εχω το λογισμικο της μανας του.αυτη ηταν η επιλογη μου εφοσον τη συσκευη τη χρησιμοποιω εγω.με ποιο δικαιωμα μου αλλαξαν το λογισμικο μου χωρις να με ρωτησουν?ειχαν αυτο το δικαιωμα???μπορειτε να μου απαντησετε?μου εχουν δημιουργηθει ενα σορω προβληματα μετα την αναβαθμιση Καλά ,κούλαρε λίγο ,δεν φταίμε εμείς που απαντάμε για το τι έγινε στο σερβις. Και το νέο λογισμικό που περασαν της μαμας του ήταν.Ναι το είχαν αν το έγραφαν στο χαρτί που υπέγραψες στην παράδοση .Σου το είπα και πριν ότι έπρεπε να το δηλώσεις ότι δεν θες αναβάθμιση. Οι μπαταρίες πέφτουν με τον καιρό ,και όταν γίνεται αναβάθμιση τότε πρέπει το λειτουργικό να ρυθμίσει πάλι όλες τις λειτουργίες και μοιραία καταλωνει πιο πολύ μπαταρία.. Το ότι δεν έκανες αναβαθμίσεις το θεωρώ λάθος γιατί έμενες πίσω σε ασφάλεια.
86Nagia Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2020 Πιστευω οτι εγινε το εξης στη δικη μου συσκευη..εγω 2 χρονια δεν ειχα κανει καμμια αναβαθμιση.καθε φορα που γινεται μια αναβαθμιση το ποσοστο της μπαταριας πεφτει και απο λιγο..γιατι το καινουργιο λογισμικο ειναι πιο "βαρυ" με αποτελεσμα οι εφαρμογες να καταναλωνουν περισσοτερη μπαταρια.κανοντας σταδιακα τις αναβαθμισεις δεν μπορεις να καταλαβεις αυτη την απωλεια στη μπαταρια γιατι ειναι μικρη καθε φορα..εγω δεν ειχα κανει καμμια αναβαθμιση ποτε δεν ειχα κανενα απολυτως προβλημα κ μου εκαναν μαζεμενες ολες τις αναβαθμισεις με αποτελεσμα η να γινει αμεσως βαρυ το τηλεφωνο μου και οχι σταδιακα ωστε να φανει η διαφορα στην πτωση μπαταριας.κ εκει που το φορτιζα μετα απο 2χρονια μπαταρια μια στις 24 με 26ωρες μετα την αναβαθμιση το φορτιζω καθε 12-15ωρες περιπου..εσυ στο σ8 κανεις πολυ χρηση?αν το αφησεις ανοιχτο 8ωρες τη νυχτα που κοιμασαι με ανοιχτα δεδομενα και wifi ποση μπαταρια θα σου καταναλωσει?εμενα 13% ενω πριν καταναλωνε 6%
Ukforthemoment Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2020 2 λεπτά πριν, 86Nagia είπε Πιστευω οτι εγινε το εξης στη δικη μου συσκευη..εγω 2 χρονια δεν ειχα κανει καμμια αναβαθμιση.καθε φορα που γινεται μια αναβαθμιση το ποσοστο της μπαταριας πεφτει και απο λιγο..γιατι το καινουργιο λογισμικο ειναι πιο "βαρυ" με αποτελεσμα οι εφαρμογες να καταναλωνουν περισσοτερη μπαταρια.κανοντας σταδιακα τις αναβαθμισεις δεν μπορεις να καταλαβεις αυτη την απωλεια στη μπαταρια γιατι ειναι μικρη καθε φορα..εγω δεν ειχα κανει καμμια αναβαθμιση ποτε δεν ειχα κανενα απολυτως προβλημα κ μου εκαναν μαζεμενες ολες τις αναβαθμισεις με αποτελεσμα η να γινει αμεσως βαρυ το τηλεφωνο μου και οχι σταδιακα ωστε να φανει η διαφορα στην πτωση μπαταριας.κ εκει που το φορτιζα μετα απο 2χρονια μπαταρια μια στις 24 με 26ωρες μετα την αναβαθμιση το φορτιζω καθε 12-15ωρες περιπου..εσυ στο σ8 κανεις πολυ χρηση?αν το αφησεις ανοιχτο 8ωρες τη νυχτα που κοιμασαι με ανοιχτα δεδομενα και wifi ποση μπαταρια θα σου καταναλωσει?εμενα 13% ενω πριν καταναλωνε 6% Οι μπαταρίες φθειρονται με τον χρονο/χρήση.Αν περιμένεις μετα απο 2 χρόνια να κρατάει όπως καινούργιο............ Αστο,ότι και να σου πω δεν θα αλλάξεις γνώμη.Εχεις μια στρεβλή άποψη περι των αναβαθμίσεων.
86Nagia Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2020 Μπορει να εχεις δικιο και να ειναι λαθος που δεν εκανα τις αναβαθμισεις ομως ηταν η επιλογη μου και επρεπε να το σεβαστουν.σωστα?μπορει εγω να προτιμαω να μεινω πισω σε ασφαλεια οπως λες προκειμενου να εχω μεγαλυτερη μπαταρια.αν γνωριζα οτι θα εκαναν κατι τετοιο θα τους ελεγα να μην το κανουν.δυστυχως ομως δε το γνωριζα και κανεις δε με ρωτησε. Μιλησα με σαμσουνγκ και ρωτησα κατα ποσον ειχαν αυτο το δικαιωμα και μου ειπαν οτι δεν αναγραφεται καπου στα πρωτοκολα της σαμσουνγκ αυτο.επιμενουν να μου λενε οτι η μπαταρια μου ειναι εντος των προδιαγραφων.. Οι μπαταριες φθειρονται..το γνωριζω.ειπα αρχικα οτι το φορτιζα μια στις δυο μερες...με τον καιρο το φορτιζα μια στις 24ωρες..φυσιολογικη φθορα χρονου. με το που εγινε αναβαθμιση ομως την επομενη μερα επεσα στο 12ωρο απο 24ωρο.δε θεωρω οτι αυτο ειναι φθορα χρονου.απ τη μια μερα στην επομενη.εχω στρεβλη αποψη για τις αναβαθμισεις γιατι εχω περασει πολλα στο παρελθον φιλε μ...και με αλλα τηλεφωνα..μιλαμε για σοβαρα προβληματα.να μη λειτουργει το ακουστικο με το που εκανα την αναβαθμιση κ να με τρεχουν επι ενα μηνα μεχρι που το παραδεχθηκαν...και μου εδωσαν αλλη συσκευη και με το που της εκανα την αναβαθμιση ξαναπαρουσιασε το ιδιο προβλημα αμεσως.κ φτου κ απ την αρχη αλλη συσκευη.κ δεν καναμε τελικα αναβαθμιση και λειτουργησε κανονικα η επομενη συσκευη
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα