Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα. Έχω ένα audi a3 μοντέλο 2011 turbo και για αρκετό καιρό άκουγα στην εκκίνηση ένα θόρυβο σαν βράσιμο νερό κ λίγο ταρακούνημα. Όλο αυτό κρατούσε για 20 δευτερα περίπου κατά τα οποία και οι στροφές αργούσαν να πέσουν από τις 1200 στις 800 περίπου στο ρελαντί. Δεν είχα δώσει σημασία. Κακώς. Στο προγραμμστισμένο service στο συνεργείο της γειτονιάς, ο μάστορας εντόπισε τον θόρυβο χωρίςνα του πω τίποτα και μου είπε ότι έχει πρόβλημα η πολλαπλή εξαγωγή. Έλυσε τη μηχανή και μου έδειξε και τη ρωγμή. Αντικαταστάθηκε η πολλαπλή εξαγωγής και οι φλάντζες όλα γνήσια. Σύνολο μαζί με τα εργατικά 860 ευρώ. Τώρα 3 μέρες μετά τη λυπητερή, έχω το ίδιο πρόβλημα. Καμιά ιδέα κανείς τι μπορείνα φταίει; θα  το πάω βέβαια ξανά στον μάστορα αλλά θα ήθελα να έχω κ τη γνώμη κάποιου που πιθανώς να γνωρίζει.

Δημοσ.

Αυτο ειναι πολύ γενικό και πιστεύω δεν θα βρεις απάντηση, το κυριότερο ειναι οτι αυτά τα αυτοκίνητα θελουν εξουσιοδοτημένα ή πολύ καλούς γνωστές.

Τώρα να πω κσι εγω την διάγνωση μου, σαν πρόβλημα πεταλούδας μου ακούγεται η περιγραφή σου

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...