helenz1 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) θελω φθηνο και καλο κατσαβιδι ή σετ ειτε απο δω ειτε απο amazon/banggood/aliexpress που να ναι pentalobe ts1 0.8mm (για iphone βιδες δηλαδη) με μαγνητικη επιφανεια για πιο μεγαλη ευκολια Επεξ/σία 20 Σεπτεμβρίου 2020 από helenz1
pavloa Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 13 λεπτά πριν, helenz1 είπε θελω φθηνο και καλο κατσαβιδι ή σετ ειτε απο δω ειτε απο amazon/banggood/aliexpress που να ναι pentalobe ts1 0.8mm (για iphone βιδες δηλαδη) με μαγνητικη επιφανεια για πιο μεγαλη ευκολια Για τσέκαρε αυτά, δεν ξέρω αν σου κάνουν, πάντως εμένα για ψιλοδουλειές με έχουν βολέψει πάρα πολύ. https://www.banggood.com/XIAOMI-Mijia-24-in-1-Multi-purpose-Precision-Screwdriver-Set-Aluminium-S2-Steel-Repair-Tools-p-1187158.html Επεξ/σία 20 Σεπτεμβρίου 2020 από pavloa
Τέρης Α. Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2020 15 λεπτά πριν, helenz1 είπε θελω φθηνο και καλο κατσαβιδι ή σετ ειτε απο δω ειτε απο amazon/banggood/aliexpress που να ναι pentalobe ts1 0.8mm (για iphone βιδες δηλαδη) με μαγνητικη επιφανεια για πιο μεγαλη ευκολια Κάτι τέτοιο δηλαδή; Αθάνατα είναι!
helenz1 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2020 11 λεπτά πριν, pavloa είπε Για τσέκαρε αυτά, δεν ξέρω αν σου κάνουν, πάντως εμένα για ψιλοδουλειές με έχουν βολέψει πάρα πολύ. https://www.banggood.com/XIAOMI-Mijia-24-in-1-Multi-purpose-Precision-Screwdriver-Set-Aluminium-S2-Steel-Repair-Tools-p-1187158.html τα χα δει αλλα δε βλεπω να χουν τετοιο ειδος ευχαριστω παντως 9 λεπτά πριν, Τέρης Α. είπε Κάτι τέτοιο δηλαδή; Αθάνατα είναι! οτι να ναι να ειναι μονο να εχουν αυτον τον τυπο υποδοχης
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα