Xincomics Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2020 Καλησπέρα. Τον Δεκέμβριο του 19 έπιασα δουλειά σε μια επιχείρηση μέσω προγραμματος ΟΑΕΔ. Η σύμβαση ειναι για 12 μήνες και ο ΟΑΕΔ καλύπτει τα 2/3 του μισθού μου. Οταν ξέσπασε η πανδημία μου έκαναν αναστολή σύμβασης για 3 μήνες περίπου και ξαναέπιασα δουλειά αρχές καλοκαιριού. Έμαθα οτι σκέφτονται να κλείσουν την επιχειρηση καπου τώρα για χειμώνα λόγω πεσμένης κίνησης και θα με διώξουν. Γνωρίζει κανεις τι γίνεται σε αυτήν την περίπτωση, δεδομένου οτι δούλεψα μονο 7 από τους 12 μήνες της συμβασης/επιδοτησης ΟΑΕΔ? Μπορώ ας πούμε να μεταφέρω την επιδότηση για να δουλέψω σε κάποια άλλη επιχείρηση? Δικαιούμαι καποιο επίδομα? Ταμείο ανεργίας δεν δικαιούμαι, ούτε και αποζημίωση επειδη δεν εκλεισα χρόνο. Ολες οι πληροφορίες και γνώμες καλοδεχούμενες. Ευχαριστώ
Επισκέπτης Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Θα πας στον ΟΑΕΔ ... δύσκολο να βρεις ανάλογη περίπτωση για να σου απαντήσουν... ψάχνεις σε αγγελίες για νέα δουλειά άμα σου δώσουν το ΟΚ από τον ΟΑΕΔ, να μην περιμένεις Επεξ/σία 20 Σεπτεμβρίου 2020 από Επισκέπτης
Xincomics Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2020 2 ώρες πριν, SchinasN είπε Θα πας στον ΟΑΕΔ ... δύσκολο να βρεις ανάλογη περίπτωση για να σου απαντήσουν... ψάχνεις σε αγγελίες για νέα δουλειά άμα σου δώσουν το ΟΚ από τον ΟΑΕΔ, να μην περιμένεις Θα πάω ΟΑΕΔ όταν μάθω ποτέ ακριβώς θα κλείσουν. Και αν. Μπορεί να μην κλείσουν και να μου πουν κανένα όμορφο του στυλ "θα πληρώνεσαι μόνο αυτά που δίνει ο ΟΑΕΔ για σένα και τα υπόλοιπα θα μας τα επιστρέφεις"
Bitbit Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2020 κάνετε μερικοί κάτι ερωτήσεις που δυστυχώς δεν υπάρχει ούτε μια πιθανότητα στο Million να απαντήσει κάποιος. Αυτά τα ρωτάς στον ΟΑΕΔ ώστε να σου πούνε αναλυτικά τι θα συμβεί μιας και δεν είναι όλα τα προγράμματα ίδια. αν στο πουν αυτο που έγραψες κάνεις μια ωραία καταγγελία και άστους να ψάχνονται 1
Επισκέπτης Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2020 Μην γίνεις όμηρος , πας στον ΟΑΕΔ , και ψάξε νέα δουλειά ...
james01gr Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2020 ρώτα τον ΟΑΕΔ αλλά, έχω την εντύπωση πως εάν η εταιρεία σε διώξει υποχρεούται να επιστρέψει στον ΟΑΕΔ ό,τι έχει επιδοτηθεί από τον ΟΑΕΔ για εσένα. δηλαδή μισθό και ασφαλιστικές εισφορές. εάν σε διώξει, υποχρεούται να σε αντικαταστήσει με άλλον για να μην πληρώσει. τώρα εάν κλείσει εντελώς είναι κάτι που δεν γνωρίζω πως πάει. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα