Προς το περιεχόμενο

Black Myth: Wukong [PC]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Επειδη πεφτει πολυ πειρατεια (ενας ειμαι και εγω), καλα κανουν και τα βαζουν.

Παιχνιδαρες σαν και αυτο το συνηθιζουν.Αμα δεν θες να περιμενεις κατι μηνες για να αφαιρεσουν το αντικλεπτικο και να το σπασουν οι χακερς, σκας 60.Απλα πραγματα

• Haha 2
  • Απαντ. 698
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
3 ώρες πριν, 7nisiotis είπε

Για 30αρακι που μου βγήκε το voucher πάντως το τσίμπησα, δεν κρατήθηκα. Εδώ δώσαμε 35€ pre order key στο Callisto Protocol τότε. Καλά είχαμε περάσει.. δε το μετάνιωσα. 

Ας έχει και Denuvo, εδώ βάζει η θεια nUbi$oft στις κ0yrαδες της και πάλι αγοράζουν... Στήριξη στους Ασιάτες φίλους μας που κρατάνε τουλάχιστον τα λάβαρα ψηλά ακόμη. 

reject-modernity-embrace-monke-v0-3bqsv3cm1b7d1.png.a4dbb8e272e0fcce6d1f1c6781f144a0.png

i am a #MONKE with a stick!

Αν είναι γύρω στις (τουλάχιστον) 40-50 ώρες που ακούγεται εμένα θα μου πάρει μήνες να το τελειώσω με τους δικούς μου ρυθμούς χελώνας. Οπότε τα χρήματα του θα τα βγάλει και θα υπάρξει replayability όταν αλλάξω κάρτα και μπορέσω να το δω ξανά σε 4Κ όμως, με τα Ultra graphics, τα RT και με τα όλα του. Τώρα ότι κουπί τραβήξει η 3070 σε 1080p...

Καλόπαιχνιδο να είναι φίλε μου. Πάρε μια 3080 έστω 350 έχουν αγγελίες δώσε την 3070 250 να το παίξεις όσο καλύτερα γίνεται γιατί με 3070 παρόλο που θα είναι όλα σε 1080p μια 3080 θα αντέξει και στα 1440 πιο άνετα να έχεις και την καθαρότητα της εικόνας. 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
27 minutes ago, Arkin said:

Καλόπαιχνιδο να είναι φίλε μου. Πάρε μια 3080 έστω 350 έχουν αγγελίες δώσε την 3070 250 να το παίξεις όσο καλύτερα γίνεται γιατί με 3070 παρόλο που θα είναι όλα σε 1080p μια 3080 θα αντέξει και στα 1440 πιο άνετα να έχεις και την καθαρότητα της εικόνας. 

Spoiler

Να σου πω την αλήθεια, με κούρασαν τόσα χρόνια τα πολλά, πάρε δώσε, πήγαινε έλα με τις αγγελίες. Τώρα αν δεν φεύγει όταν είναι η κατάλληλη εποχή να φύγει κάτι, ή αυτό το κάτι έχει κάτι σπέσιαλ ή συναισθηματική αξία δε θα τα δίνω τόσο, οσο θα μένουν ως spare parts για 2ο σύστημα ή back up hardware. Η συγκεκριμένη δεν έχει ίχνος coil, εκτός και την βάλεις στα 1000 fps και εκεί οκ.ακουγεται κάτι σαν φύσημα αλλά θεωρώ ότι μάλλον είναι το τροφοδοτικό παρά η κάρτα. Δηλαδή σε φυσιολογικά καρέ ακόμα και στα 200-300 λέμε τώρα που έχω τεσταρει δεν ακούς κιχ. Με άλλες κάρτες μετά τα 100+ ήταν πολύ γκρινιαρες. Έχω βάλει ολόκληρο το σύστημα καθώς ψάχνω χρήματα να συμπληρωθούν για μηχανή, βέβαια ίσως βρω την άκρη με δανεικό μέσο για μερικούς μήνες, οπότε δε θα το δώσω ..Ειδωμεν. 

Επεξ/σία από 7nisiotis
  • Like 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, 7nisiotis είπε
  Απόκρυψη περιεχομένων

Να σου πω την αλήθεια, με κούρασαν τόσα χρόνια τα πολλά, πάρε δώσε, πήγαινε έλα με τις αγγελίες. Τώρα αν δεν φεύγει όταν είναι η κατάλληλη εποχή να φύγει κάτι, ή αυτό το κάτι έχει κάτι σπέσιαλ ή συναισθηματική αξία δε θα τα δίνω τόσο, οσο θα μένουν ως spare parts για 2ο σύστημα ή back up hardware. Η συγκεκριμένη δεν έχει ίχνος coil, εκτός και την βάλεις στα 1000 fps και εκεί οκ.ακουγεται κάτι σαν φύσημα αλλά θεωρώ ότι μάλλον είναι το τροφοδοτικό παρά η κάρτα. Δηλαδή σε φυσιολογικά καρέ ακόμα και στα 200-300 λέμε τώρα που έχω τεσταρει δεν ακούς κιχ. Με άλλες κάρτες μετά τα 100+ ήταν πολύ γκρινιαρες. Έχω βάλει ολόκληρο το σύστημα καθώς ψάχνω χρήματα να συμπληρωθούν για μηχανή, βέβαια ίσως βρω την άκρη με δανεικό μέσο για μερικούς μήνες και δε δώσω το σύστημα..Ειδωμεν. 

Βρε ξέρω ότι είναι ήσυχη απλά παραμένει 3070 άνετα προλαβαίνεις μέχρι τις 20 να την διώξεις και οι 3080 στα 350 δεν είναι άσχημη τιμή το λέω για να αναδειχθεί το παιχνίδι όσο πιο πολύ γίνεται αφού το πήρες να το ευχαριστηθεις όπως πρέπει. Το θέμα μηχανή ποτέ δεν με εξιταρε αλλά θα πω πάντα κράνος και με μέτρο η ταχύτητα όταν την πάρεις. 

• Like 1
Δημοσ.

Αν πάει για 3080 μτχ καλύτερα να ψάξει για super (που είχε περάσει η μπόρα) γιατί μπορεί να έχει σκιστεί στο mining.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Benchmark tool για το game. Ανεβάστε results!

https://www.dsogaming.com/pc-performance-analyses/black-myth-wukong-pc-benchmark-tool-released-first-results/

DLAA, Max Settings 😅

Spoiler

Screenshot-36.png

DLSS Q, FG, Max Settings

Spoiler

Screenshot-37.png

DLSS Q, FG, RT Very High, Όλα τα άλλα High

Spoiler

Screenshot-38.png

DLSS Q, FG, RT Medium, Όλα τα άλλα High

Spoiler

Screenshot-39.png

Επεξ/σία από just_a_dude
  • Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Απιστευτα γραφικα αλλα θεοβαρο στα max ολα. 100% super resolution cinematic τα παντα full ray tracing 3440x1440 fg on. 

Screenshot-3.png

Screenshot-1.png
Screenshot-2.png
Screenshot-3.png
Screenshot-4.png
Screenshot-5.png
Screenshot-6.png

Ειναι με DLAA το πιο πανω benchmark λογο DLSS Super resolution 100% στο 65% ειναι DLSS quality. 70% πανω performance για πρακτικα ιδια εικονα ειναι τρομερο. 

Screenshot-1.png

Επεξ/σία από Arkin
  • Like 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, optimus prime είπε

Νμζ οτι το benchmark μας προιδεαζει οτι το παιχνιδι θα ειναι τιγκα στα stutters.

Εγω το κανω skip χαλαρα..

Οχι οχι. Ειχε micro stutters στο πρωτο Benchmark. Ετρεξα το τριτο πριν λιγο και ηταν απολυτα smooth. Φτιαχνει την cache για αυτο καθε Unreal παιχνιδι το κανει στην αρχη. Μονο traversal αυτα οκ οταν αλλαζεις περιοχη μονο. Ριχνει σαγονια μακαρι να ειναι καλο και στα υπολοιπα εκτος γραφικα. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ναι καλά,κάτσε να δεις όταν θα ξεκινήσουν οι μάχες με alpha particle εφέ.

Πονηροι οι Κινέζοι,δεν βάλανε στο benchmark τέτοιες σκηνές επιτηδες.

Άσε που το έχουν μαξαρει το sharpness  στον Θεό και slider δεν φαίνεται ότι έχει.. 

Πανωλεθρια  θα γινει,το κάνω skip χαλαρα..

Επεξ/σία από optimus prime
  • Like 2
Δημοσ.
10 λεπτά πριν, optimus prime είπε

Ναι καλά,κάτσε να δεις όταν θα ξεκινήσουν οι μάχες με alpha particle εφέ.

Πονηροι οι Κινέζοι,δεν βάλανε στο benchmark τέτοιες σκηνές επιτηδες.

Άσε που το έχουν μαξαρει το sharpness  στον Θεό και slider δεν φαίνεται ότι έχει.. 

Πανωλεθρια  θα γινει,το κάνω skip χαλαρα..

Θα φανει οταν το παιξουμε ελπιζω να κανει ενα αρχικο shader compile γιατι στο benchmark ηταν αρκετα μικρο και να εχουμε μονο τα traversal της μηχανης. Θα γινει ανετα το νεο reference benchmark για καθε καρτα παντως οπως το βλεπω. Εχει ενα τικ παραπανω sharpenning λογικα θα προσθεσουν slider που να δουλευει στο final παιχνιδι και ελπιζω και fov slider να αναδειχθει. 

• Haha 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Arkin είπε

Απιστευτα γραφικα αλλα θεοβαρο στα max ολα.

Κάπως πρέπει να πουληθούν οι 5090.

• Like 2
Δημοσ.
31 minutes ago, optimus prime said:

Νμζ οτι το benchmark μας προιδεαζει οτι το παιχνιδι θα ειναι τιγκα στα stutters.

Εγω το κανω skip χαλαρα..

thank you, next!

Δημοσ.
13 λεπτά πριν, xtrmsnpr είπε

Κάπως πρέπει να πουληθούν οι 5090.

Οχι ενταξει απο οτι φαινεται θα την παλεψουμε αψογα και με τις παλιες 4080 4090 κατι θα γινει. Αλλα δειχνει παρα πολυ ατμοσφαιρικο και πεντακαθαρο στην εικονα. 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...