Charismo Δημοσ. 9 Αυγούστου Share Δημοσ. 9 Αυγούστου 13 minutes ago, Arkin said: Tech preview δηλαδη απλα να δείξουμε τα γραφικά? Ας ελπίσουμε το πρώτο δίωρο να μην είναι αντιπροσωπευτικό του υπόλοιπου παιχνιδιού. γιατί τα boss rush παιχνίδια τα βαριέμαι. Τουλάχιστον η Fromsoftware ακόμα και στα πιο γραμμικά παιχνίδια της βάζει διάφορα secrets και περιοχές προς εξερεύνηση για να σπάει η μονοτονία της φάπας που τρως από τα bosses. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liakinen Δημοσ. 9 Αυγούστου Share Δημοσ. 9 Αυγούστου 1 ώρα πριν, Arkin είπε Tech preview δηλαδη απλα να δείξουμε τα γραφικά? Πολύ το φοβάμαι αυτό. Αν ισχύει ειλικρινά δεν έχω χρόνο ούτε έστω να απολαύσω γραφικά. Πλέον ασχολούμαι με ότι αξίζει σε σύνολο τομέων. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arkin Δημοσ. 10 Αυγούστου Share Δημοσ. 10 Αυγούστου (επεξεργασμένο) Πως τα εφερε η ζωη και για αλλου πηγαινε τελικα το αγορασα και ελπιζω να ειναι ανταξιο με αυτα που εχω δει στα trailer. Αν δεν παρει τουλαχιστον πανω απο 80 στο metacritic απλα θα εχω πεταξει 39 ευρω αλλα θα μας μεινουν τα γραφικα. Και ελπιζω σε τουλαχιστον 50 ωρες παιχνιδι για ολα και εννοειται να τρεχει φλουδα. Θα γονατισει η 4080super. Επεξ/σία 10 Αυγούστου από Arkin 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spanian Δημοσ. 10 Αυγούστου Share Δημοσ. 10 Αυγούστου Ρε συ, δεν είπαμε όχι προπαραγγελίες? Αν και το συγκεκριμένο φαίνεται και ωραίο και να μην έχει προβλήματα (σε αντίθεση με άλλα τύπου SW Outllaws που εννοείται κατά τη γνώμη μου δεν πρέπει να το προπαραγγείλει κανείς μέχρι να σκάσουν τα πρώτα δείγματα/reviews). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aetos1988 Δημοσ. 10 Αυγούστου Share Δημοσ. 10 Αυγούστου 7 ώρες πριν, Arkin είπε Πως τα εφερε η ζωη και για αλλου πηγαινε τελικα το αγορασα και ελπιζω να ειναι ανταξιο με αυτα που εχω δει στα trailer. Αν δεν παρει τουλαχιστον πανω απο 80 στο metacritic απλα θα εχω πεταξει 39 ευρω αλλα θα μας μεινουν τα γραφικα. Και ελπιζω σε τουλαχιστον 50 ωρες παιχνιδι για ολα και εννοειται να τρεχει φλουδα. Θα γονατισει η 4080super. Αν γονατίσει η 4080 Super η RX6600 που έχω τι θα κάνει; 😥 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
CarbonFibre Δημοσ. 10 Αυγούστου Share Δημοσ. 10 Αυγούστου (επεξεργασμένο) Στις 8/8/2024 στις 8:49 ΠΜ, just_a_dude είπε Καλά πως θα τρέχει αυτό το πράγμα στις κονσόλες; 30fps @ 480p ξερω 'γω; Ένας leaker είπε ότι θα έχει 1440p/60 και 2160p/30 modes το ps5 και ότι έχει γίνει καλό optimisation. Τώρα αν είναι είναι αλήθεια ή είναι με FSR είναι άλλο θέμα. Ειλικρινά το FSR σε οτιδήποτε κάτω από 4Κ περισσότερο κακό κάνει παρά καλό. Δεν βλέπω τίποτα τρελά recommended specs για το παιχνίδι πάντως. Επεξ/σία 10 Αυγούστου από CarbonFibre 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arkin Δημοσ. 10 Αυγούστου Share Δημοσ. 10 Αυγούστου (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, spanian είπε Ρε συ, δεν είπαμε όχι προπαραγγελίες? Αν και το συγκεκριμένο φαίνεται και ωραίο και να μην έχει προβλήματα (σε αντίθεση με άλλα τύπου SW Outllaws που εννοείται κατά τη γνώμη μου δεν πρέπει να το προπαραγγείλει κανείς μέχρι να σκάσουν τα πρώτα δείγματα/reviews). Ποτέ δεν κάνω προπαραγγελιες το πούλαγε ένα μέλος στις αγγελίες από nvidia που το δίνει με αγορά κάρτας γραφικών και νόμιζα ήταν κωδικός για Steam γιατί ήταν για φίλο όχι για μένα αλλιώς δεν θα το έπερνα. Τελικά ήταν κουπόνι που βάζεις στο nvidia app και λέω δεν μπορεί θα δώσει κωδικό και τελικά έγινε άμεσο redeem στο λογαριασμό δεν δίνει κωδικό καθόλου. Αν δεν είχα και την κάρτα απλά θα εμενα με το κουπόνι να το βλέπω. Όπως και να έχει επόμενη φορά περισσότερο προσοχή να το ψάχνω λίγο παραπάνω. Και ελπίζω να είναι τουλάχιστον τίμιο αλλιώς πακέτο. 2 ώρες πριν, aetos1988 είπε Αν γονατίσει η 4080 Super η RX6600 που έχω τι θα κάνει; 😥 Είσαι ετοιμος για αλλαγή φίλε μου. Επεξ/σία 10 Αυγούστου από Arkin Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
7nisiotis Δημοσ. 10 Αυγούστου Share Δημοσ. 10 Αυγούστου Το έχω εντοπίσει και γω στα ~31€ - Είναι παιχνίδι για 4Κ OLED αυτό, αλλά αργεί ο ριολης ο Jensen να βγάλει κάρτες και την έχω παραμελήσει μόνο για ταινίες την tv. Βλέπω μόνο 1080p να αντέχει η 3070. Εξού και κρατάω δίπλα στο γραφείο την AOC 24G2. Για Call of Duty και ότι δε τραβάει πάνω από 1080 στα καρέ που θέλω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arkin Δημοσ. 10 Αυγούστου Share Δημοσ. 10 Αυγούστου 7 λεπτά πριν, 7nisiotis είπε Το έχω εντοπίσει και γω στα ~31€ - Είναι παιχνίδι για 4Κ OLED αυτό, αλλά αργεί ο ριολης ο Jensen να βγάλει κάρτες και την έχω παραμελήσει μόνο για ταινίες την tv. Βλέπω μόνο 1080p να αντέχει η 3070. Εξού και κρατάω δίπλα στο γραφείο την AOC 24G2. Για Call of Duty και ότι δε τραβάει πάνω από 1080 στα καρέ που θέλω. Πως την παλευεις βρε με 3070 τοσο καιρο? Εστω μια 4070 επρεπε να την τσιμπησεις να χαρεις gaming οπως πρεπει στα 1440p. Εννοειται μην το συζητας για Wukong με 3070 σε 1440p. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
7nisiotis Δημοσ. 10 Αυγούστου Share Δημοσ. 10 Αυγούστου 2 hours ago, Arkin said: Πως την παλευεις βρε με 3070 τοσο καιρο? Εστω μια 4070 επρεπε να την τσιμπησεις να χαρεις gaming οπως πρεπει στα 1440p. Εννοειται μην το συζητας για Wukong με 3070 σε 1440p. 12GB DOA για 4Κ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 10 Αυγούστου Share Δημοσ. 10 Αυγούστου 2 ώρες πριν, 7nisiotis είπε Το έχω εντοπίσει και γω στα ~31€ ebay ή κάπου αλλού? Αν δεν χρειάζεται nvidia κάρτα για ενεργοποίηση, με ψήνει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
7nisiotis Δημοσ. 10 Αυγούστου Share Δημοσ. 10 Αυγούστου 22 minutes ago, Fulgore said: ebay ή κάπου αλλού? Αν δεν χρειάζεται nvidia κάρτα για ενεργοποίηση, με ψήνει. "Αλλού". Θέλει 4070+ κάρτα και να μην έχει ενεργοποιηθεί ξανά κωδικός στον υπάρχοντα nvidia λογαριασμό. Είτε φτιάχνεις έναν δεύτερο dummy. Must be redeened before the end of September 2024 You must have any of the following graphic cards GeForce RTX 4090, 4080 SUPER, 4080, 4070 Ti SUPER, 4070 Ti, 4070 SUPER, or 4070 desktop or graphics card, or laptop with a GeForce RTX 4090 Laptop GPU, RTX 4080 Laptop GPU, RTX 4070 Laptop GPU.*. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 10 Αυγούστου Share Δημοσ. 10 Αυγούστου Αρα ειναι από το promotion της nvidia, κρίμα γιατι η τιμή είναι καλή, και βλέπω κοντά τέλος του χρόνου αν πέσει τόσο σε κλειδάδικα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
7nisiotis Δημοσ. 10 Αυγούστου Share Δημοσ. 10 Αυγούστου 27 minutes ago, Fulgore said: Αρα ειναι από το promotion της nvidia, κρίμα γιατι η τιμή είναι καλή, και βλέπω κοντά τέλος του χρόνου αν πέσει τόσο σε κλειδάδικα. Promo, ναι. Steam κλειδί πετάει πάντως (global) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arkin Δημοσ. 10 Αυγούστου Share Δημοσ. 10 Αυγούστου 2 λεπτά πριν, 7nisiotis είπε Promo, ναι. Steam κλειδί πετάει πάντως (global) Δυστυχως δεν δινει κλειδι αλλα αμεσο redeem. Καπως ετσι την πατησα μεσω nvidia app γινεται αμεσο redeem ενω πχ στα amd rewards δινουν κανονικα κωδικο. Και αν δεν εχεις και την καρτα που πρεπει σου μενει και το κουπονι στο χερι. Μεχρι 36 ευρω παντως το χαμηλοτερο που εχω βρει εγω το πηρα 39 με σκοπο να το δωσω αλλου αλλα οσο βλεπω βιντεο τοσο πιο καλο φαινεται απλα ελπιζω να μην ειναι μονο bosses να εχει και exploration και πιο μικρους εχθρους και μια καλη ιστορια. Ελεγαν για 15 ωρες το οποιο ειναι παρα πολυ λιγο αλλα το 2020 αυτο μεχρι σημερα πολλα μπορει να εχουν αλλαξει. Εχουμε δει πολλες φολες τα τελευταια χρονια με anticipated παιχνιδια εδω απο τη μια εχουμε ενα νεο στουντιο που δεν εχουμε δει προηγουμενη δουλεια απο την αλλη το προμοταρει πολυ και η nvidia θα εχει ολο το πακετο RTX FG κτλ οποτε δεν μπορει να ειναι κακο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα