Προς το περιεχόμενο

Black Myth: Wukong [PC]

Sakiz105

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 678
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Όσο βλέπω gameplay τόσο παραπάνω με ψήνει το παιχνίδι. Αρκετά παρόμοιο, αλλά ταυτόχρονα αρκετά διαφορετικό με τα παιχνίδια της From.

Ότι πρέπει τέλος Αυγούστου, μετά τον τερματισμό του DLC να πιάσω το Wukong. Μόνο μην βγει φόλα εύχομαι...

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

1 ώρα πριν, BlueBlade είπε

Μόνο μην βγει φόλα εύχομαι...

Φόλα δύσκολα, το να τρέχει σαν κουτσή Μαρία, εύκολα, αν και δεν βλέπω drops στα videos όπως παλιά.

• Like 1

18 λεπτά πριν, {TDi}Dj2k..infc είπε

Φόλα δύσκολα, το να τρέχει σαν κουτσή Μαρία, εύκολα, αν και δεν βλέπω drops στα videos όπως παλιά.

Ε καλά αυτό κλάιν. Μας συνήθισε η From σε κακές optimized κυκλοφορίες.

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Για κάποιο λόγο το συγκεκριμένο παιχνίδι στην αρχή θεωρούσα πως θα καταλήξει σαν τις απάτες που παίρνουν για χρόνια λεφτά από προπαραγγελίες και crowdfunding και στο τέλος θα έριχναν πιστόλι.

Όσα βίντεο έχω δει πάντως πλέον φαίνεται εξαιρετικό. Ίσως too good to be true, αλλά με βάση όσα έχω δει πλήρης απογοήτευση αποκλείεται να είναι. 

Θα είναι φάση GoW δηλαδή; Νόμιζα souls. Καλύτερα σαν GoW.

15 λεπτά πριν, Charismo είπε

Όσα βίντεο έχω δει πάντως πλέον φαίνεται εξαιρετικό. Ίσως too good to be true, αλλά με βάση όσα έχω δει πλήρης απογοήτευση αποκλείεται να είναι. 

καλά ναι, μούφα δεν παίζει να είναι. οι μάχες τουλάχιστον φαίνονται έπος. Και τα γραφικά και ο σχεδιασμός των bosses. Το θέμα είναι τι κάνεις στο ενδιάμεσο.

• Like 1

On 19/07/2024 at 09:50, Charismo said:

Για κάποιο λόγο το συγκεκριμένο παιχνίδι στην αρχή θεωρούσα πως θα καταλήξει σαν τις απάτες που παίρνουν για χρόνια λεφτά από προπαραγγελίες και crowdfunding και στο τέλος θα έριχναν πιστόλι.

Καταρχήν δεν υπήρξε ποτέ crowdfunding για το συγκεκριμένο παιχνίδι. Και έπειτα οι πρoπαραγγελίες ξεκίνησαν φέτος λίγο πριν το καλοκαίρι αφού πρώτα ανακοινώθηκε επίσημα η τελική ημερομηνία κυκλοφορίας του. Άρα λοιπόν το μόνο σίγουρο είναι ότι ποτέ δεν ήταν "απάτη". Και ποτέ να μην έβγαινε, κανένας δεν πλήρωσε για την αναπτυξή του εκτός από τους ίδιους τους devs.

Φαίνεται καλή προσπάθεια αλλά ελπίζω να μην είναι στο στυλ τρέχω ευθεία από τη μία μάχη στην επόμενη. Θα ήθελα να δω εξερεύνηση, άνοιγμα shortcuts κτλ όπως το Dark Souls 1.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...