Psycho_Warhead Δημοσ. 18 Ιουνίου Δημοσ. 18 Ιουνίου Νέες εικόνες: Spoiler Spoiler Spoiler Spoiler Spoiler Spoiler Spoiler Spoiler 5
BlueBlade Δημοσ. 2 Ιουλίου Δημοσ. 2 Ιουλίου Όσο βλέπω gameplay τόσο παραπάνω με ψήνει το παιχνίδι. Αρκετά παρόμοιο, αλλά ταυτόχρονα αρκετά διαφορετικό με τα παιχνίδια της From. Ότι πρέπει τέλος Αυγούστου, μετά τον τερματισμό του DLC να πιάσω το Wukong. Μόνο μην βγει φόλα εύχομαι... 1
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 2 Ιουλίου Δημοσ. 2 Ιουλίου 1 ώρα πριν, BlueBlade είπε Μόνο μην βγει φόλα εύχομαι... Φόλα δύσκολα, το να τρέχει σαν κουτσή Μαρία, εύκολα, αν και δεν βλέπω drops στα videos όπως παλιά. 1
BlueBlade Δημοσ. 2 Ιουλίου Δημοσ. 2 Ιουλίου 18 λεπτά πριν, {TDi}Dj2k..infc είπε Φόλα δύσκολα, το να τρέχει σαν κουτσή Μαρία, εύκολα, αν και δεν βλέπω drops στα videos όπως παλιά. Ε καλά αυτό κλάιν. Μας συνήθισε η From σε κακές optimized κυκλοφορίες.
NoiSy MaN Δημοσ. 2 Ιουλίου Δημοσ. 2 Ιουλίου 18 ώρες πριν, Psycho_Warhead είπε Τελείως monster hunter φάση το πρώτο boss
starmanwarz Δημοσ. 10 Ιουλίου Δημοσ. 10 Ιουλίου Black Myth: Wukong GeForce RTX 40 Series Bundle Available Now - Get The Ultimate Experience, Enhanced With Full Ray Tracing, DLSS & Reflex https://www.nvidia.com/en-us/geforce/news/black-myth-wukong-geforce-rtx-40-series-bundle/?linkId=100000272389545 1
Charismo Δημοσ. 19 Ιουλίου Δημοσ. 19 Ιουλίου Για κάποιο λόγο το συγκεκριμένο παιχνίδι στην αρχή θεωρούσα πως θα καταλήξει σαν τις απάτες που παίρνουν για χρόνια λεφτά από προπαραγγελίες και crowdfunding και στο τέλος θα έριχναν πιστόλι. Όσα βίντεο έχω δει πάντως πλέον φαίνεται εξαιρετικό. Ίσως too good to be true, αλλά με βάση όσα έχω δει πλήρης απογοήτευση αποκλείεται να είναι.
just_a_dude Δημοσ. 19 Ιουλίου Δημοσ. 19 Ιουλίου Θα είναι φάση GoW δηλαδή; Νόμιζα souls. Καλύτερα σαν GoW. 15 λεπτά πριν, Charismo είπε Όσα βίντεο έχω δει πάντως πλέον φαίνεται εξαιρετικό. Ίσως too good to be true, αλλά με βάση όσα έχω δει πλήρης απογοήτευση αποκλείεται να είναι. καλά ναι, μούφα δεν παίζει να είναι. οι μάχες τουλάχιστον φαίνονται έπος. Και τα γραφικά και ο σχεδιασμός των bosses. Το θέμα είναι τι κάνεις στο ενδιάμεσο. 1
xtrmsnpr Δημοσ. 19 Ιουλίου Δημοσ. 19 Ιουλίου 13 ώρες πριν, just_a_dude είπε Το θέμα είναι τι κάνεις στο ενδιάμεσο. fapfapfap 4
7nisiotis Δημοσ. 21 Ιουλίου Δημοσ. 21 Ιουλίου (επεξεργασμένο) Story/Lore μικρή ανάλυση από reddit user (κλικ για full post) Επεξ/σία 21 Ιουλίου από 7nisiotis 1
D.Luffy Δημοσ. 23 Ιουλίου Δημοσ. 23 Ιουλίου On 19/07/2024 at 09:50, Charismo said: Για κάποιο λόγο το συγκεκριμένο παιχνίδι στην αρχή θεωρούσα πως θα καταλήξει σαν τις απάτες που παίρνουν για χρόνια λεφτά από προπαραγγελίες και crowdfunding και στο τέλος θα έριχναν πιστόλι. Όσα βίντεο έχω δει πάντως πλέον φαίνεται εξαιρετικό. Ίσως too good to be true, αλλά με βάση όσα έχω δει πλήρης απογοήτευση αποκλείεται να είναι. Καταρχήν δεν υπήρξε ποτέ crowdfunding για το συγκεκριμένο παιχνίδι. Και έπειτα οι πρoπαραγγελίες ξεκίνησαν φέτος λίγο πριν το καλοκαίρι αφού πρώτα ανακοινώθηκε επίσημα η τελική ημερομηνία κυκλοφορίας του. Άρα λοιπόν το μόνο σίγουρο είναι ότι ποτέ δεν ήταν "απάτη". Και ποτέ να μην έβγαινε, κανένας δεν πλήρωσε για την αναπτυξή του εκτός από τους ίδιους τους devs. Φαίνεται καλή προσπάθεια αλλά ελπίζω να μην είναι στο στυλ τρέχω ευθεία από τη μία μάχη στην επόμενη. Θα ήθελα να δω εξερεύνηση, άνοιγμα shortcuts κτλ όπως το Dark Souls 1. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα