wargasm Δημοσ. 17 Νοεμβρίου Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 16 λεπτά πριν, Arkin είπε Δοκιμασε λιγο να βαλεις οπως το εχω στο .ini αρχειο κανε το αντιγραφη επικολληση οπως ειναι και replace οτι εχει το αρχειο. Σιγουρα θα στο αλλαξει Απόκρυψη περιεχομένων ;;;;;;;;;; Ultrawide/Narrower Fixes ;;;;;;;;;; [Fix Aspect Ratio] ; Fixes aspect ratio. ; In-game Settings->Display->Aspect Ratio now controls HUD size. Enabled = true [Fix FOV] ; Fixes cropped FOV. Enabled = true ;;;;;;;;;; General ;;;;;;;;;; [Developer Console] ; Enable developer console. ; If the console does not open, check the README or "WukongTweak.log" for info on how to enable it. Enabled = true [Gameplay FOV] ; Add to gameplay FOV in degrees. (Valid range: -80 to 80) ; Game default = 0 AdditionalFOV = 30 ;;;;;;;;;; Graphical Tweaks ;;;;;;;;;; [Adjust Sharpening] ; Adjusts sharpening strength. (r.Tonemapper.Sharpen) ; Set to 0 to disable fully. ; Game default = 3.66667 Strength = 1 [Chromatic Aberration] ; Set to false to disable chromatic aberration. (r.SceneColorFringeQuality) ; Game default = true Enabled = false [Vignette] ; Set to false to disable vignetting. (r.Tonemapper.Quality) ; Game default = true Enabled = false [Virtual Shadow Maps] ; Set to true to enable virtual shadow maps. ; These can produce much higher quality non-RT shadows but may cause some visual errors. ; Game default = false Enabled = false ;;;;;;;;;; Console Variables ;;;;;;;;;; [Custom CVars] ; Add Unreal Engine console variables below to be set on startup. ; Format is "CVar = Value". Below is an example. ; r.Tonemapper.GrainQuantization = 0 Καπως ετσι πρεπει να φαινεται. Εχω και reshade στο βιντεο πες μου να σε στειλω οπως ειναι τους φακελους με τα shaders να το κουμπωσεις και μετα το κανεις on-off μεσα απο το παιχνιδι με ενα κουμπι. Πωωω εγώ άλλαζα την τιμή του game default όχι του additional. Δεν ξέρω αν θα το κρατήσω 30 γιατί έχω συνηθίσει κάπως το προηγούμενο, θα το δοκιμάσω να δω πως είναι κι στην αίσθηση. thanks arkin! 1
Arkin Δημοσ. 17 Νοεμβρίου Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 16 λεπτά πριν, wargasm είπε Πωωω εγώ άλλαζα την τιμή του game default όχι του additional. Δεν ξέρω αν θα το κρατήσω 30 γιατί έχω συνηθίσει κάπως το προηγούμενο, θα το δοκιμάσω να δω πως είναι κι στην αίσθηση. thanks arkin! Το default ειναι αυτο που εχει το παιχνιδι δεν το πειραζεις αυτο καθολου. Στο additional βαζεις την τιμη που θελεις εσυ. Το 30 ισως ειναι λιγο υψηλο αλλα δοκιμαζεις και βλεπεις πιο σε βολευει καλυτερα παει μεχρι 80 νομιζω που εκει οκ δεν μπορεις να παιξεις. Koυμπωσε και το reshade περνας τα αρχεια που εχω μεσα στο win64 φακελο και τρεχεις το παιχνιδι. Με το pad του πληκτρολογιου με τον αστερισκο και την ανω παυλα εχω να ανοιγει το panel απο το reshade και το αλλο on-off toggle. Το δοκιμαζεις αν σου αρεσει το κρατας αν οχι αστο κλειστο αλλα επειδη ειναι η πρωτη φορα που θα το δοκιμασεις νομιζω θα πεις τι εχανα τοσο καιρο. Αναμενω εντυπωσεις. https://uploadnow.io/f/P2dhB0b 1
wargasm Δημοσ. 17 Νοεμβρίου Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2 ώρες πριν, Arkin είπε Το default ειναι αυτο που εχει το παιχνιδι δεν το πειραζεις αυτο καθολου. Στο additional βαζεις την τιμη που θελεις εσυ. Το 30 ισως ειναι λιγο υψηλο αλλα δοκιμαζεις και βλεπεις πιο σε βολευει καλυτερα παει μεχρι 80 νομιζω που εκει οκ δεν μπορεις να παιξεις. Koυμπωσε και το reshade περνας τα αρχεια που εχω μεσα στο win64 φακελο και τρεχεις το παιχνιδι. Με το pad του πληκτρολογιου με τον αστερισκο και την ανω παυλα εχω να ανοιγει το panel απο το reshade και το αλλο on-off toggle. Το δοκιμαζεις αν σου αρεσει το κρατας αν οχι αστο κλειστο αλλα επειδη ειναι η πρωτη φορα που θα το δοκιμασεις νομιζω θα πεις τι εχανα τοσο καιρο. Αναμενω εντυπωσεις. https://uploadnow.io/f/P2dhB0b Δεν περίμενα ότι θα ήταν τόσο απλό να ενεργοποιηθεί το reshade. Ωστόσο να πω την αλήθεια, ενώ μου τα κάνει πιο έντονα και ζωντανά τα χρώματα και τις αντιθέσεις, μου δίνει την αίσθηση ότι αφαιρεί λίγο από τη φυσικότητα των χρωμάτων του περιβάλλοντος / ambient occlusion. Σε άλλα παιχνίδια είμαι σιγουροσ θα κάνει μαγικά, σε αυτό νομίζω πως κάτι κερδίζεις αλλά και κάτι χάνεις. θα το δοκιμάσω σίγουρα στα επόμενα παιχνίδια όμως.
Arkin Δημοσ. 17 Νοεμβρίου Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 22 λεπτά πριν, wargasm είπε Δεν περίμενα ότι θα ήταν τόσο απλό να ενεργοποιηθεί το reshade. Ωστόσο να πω την αλήθεια, ενώ μου τα κάνει πιο έντονα και ζωντανά τα χρώματα και τις αντιθέσεις, μου δίνει την αίσθηση ότι αφαιρεί λίγο από τη φυσικότητα των χρωμάτων του περιβάλλοντος / ambient occlusion. Σε άλλα παιχνίδια είμαι σιγουροσ θα κάνει μαγικά, σε αυτό νομίζω πως κάτι κερδίζεις αλλά και κάτι χάνεις. θα το δοκιμάσω σίγουρα στα επόμενα παιχνίδια όμως. Μπορεις να φερεις την εικονα οπως θελεις εσυ με καθε reshade. Εγω παντα εχω λιγο ανεβασμενο vibrance και την αντιθεση δεν την παω πολυ υψηλα γιατι μετα χανεις σημεια απο το σκοτεινιασμα οποτε την αφηνω χαμηλα αλλα φευγει η ασπριλα της εικονας. Μπορεις να κλεισεις vibrance απο το menu με το κουμπι που σε ειπα ασε μονο το curves reshade και εισαι αψογα εφοσον θες πιο φυσικα χρωματα και οχι πιο εντονα. Το reshade ειναι must στα περισσοτερα παιχνιδια ειδικα αυτα πιο ειναι σε πιο υποτονικο pattern χρωματων.
wargasm Δημοσ. 17 Νοεμβρίου Δημοσ. 17 Νοεμβρίου Η αλήθεια είναι ότι δεν πειραματίστηκα με ρυθμίσεις. σίγουρα όμως είναι πολύ χρήσιμο εργαλείο και είναι και κάτι που πάντα ήθελα να δοκιμάσω και σίγουρα θα με απασχολήσει σε κάποιο επόμενο. εσυ το βάζεις πάντα σε κάθε παιχνίδι @Arkin ?
Arkin Δημοσ. 17 Νοεμβρίου Δημοσ. 17 Νοεμβρίου Μόλις τώρα, wargasm είπε Η αλήθεια είναι ότι δεν πειραματίστηκα με ρυθμίσεις. σίγουρα όμως είναι πολύ χρήσιμο εργαλείο και είναι και κάτι που πάντα ήθελα να δοκιμάσω και σίγουρα θα με απασχολήσει σε κάποιο επόμενο. εσυ το βάζεις πάντα σε κάθε παιχνίδι @Arkin ? Το χρησιμοποιω απο το 2017 και το βαζω σχεδον σε καθε μεγαλο παιχνιδι δηλαδη πολλων ωρων. Σε indie πχ 4-5 ωρων δεν θα ασχοληθω με reshade. Σε παιχνιδια οπως forza 4/wukong/witcher 3/AC κτλ βαζω παντα και το ρυθμιζω να ειναι οπτικα οσο καλυτερο γινεται για τα δικα μου γουστα χωρις να χανετε η ατμοσφαιρα ομως του παιχνιδιου. Μπορεις να κανεις παπαδες γενικα με το reshade εγω ενα vibrance χρησιμοποιω και curves/level ενω παλιοτερα εβαζα και clarity+lumasharpen σε 1080p monitor για πιο crispy εικονα ενω στα 1440p δεν χρειαζεται.
wargasm Δημοσ. 17 Νοεμβρίου Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 5 λεπτά πριν, Arkin είπε Το χρησιμοποιω απο το 2017 και το βαζω σχεδον σε καθε μεγαλο παιχνιδι δηλαδη πολλων ωρων. Σε indie πχ 4-5 ωρων δεν θα ασχοληθω με reshade. Σε παιχνιδια οπως forza 4/wukong/witcher 3/AC κτλ βαζω παντα και το ρυθμιζω να ειναι οπτικα οσο καλυτερο γινεται για τα δικα μου γουστα χωρις να χανετε η ατμοσφαιρα ομως του παιχνιδιου. Μπορεις να κανεις παπαδες γενικα με το reshade εγω ενα vibrance χρησιμοποιω και curves/level ενω παλιοτερα εβαζα και clarity+lumasharpen σε 1080p monitor για πιο crispy εικονα ενω στα 1440p δεν χρειαζεται. Θα σε χρειαστώ ξανά για αυτό 😉 Ευχαριστώ arkin για όλα σήμερα. 2
chrisde Δημοσ. 18 Νοεμβρίου Δημοσ. 18 Νοεμβρίου Αγαπάμε Arkin επειδή είναι πρόθυμος να βοηθήσει (και το κάνει) κόσμο. Η αλήθεια είναι όμως ότι στο reshade το παρακάνει με το vibrance. Δεν τον κρίνω, αν γουστάρει έτσι γούστο του και δικαίωμα του (προφανώς - το λέει και ο ίδιος άλλωστε ότι οι ρυθμίσεις του είναι για να ικανοποιούν τα θέλω του), αλλά θεωρώ ότι ειδικά αν έχεις καλή οθόνη (πόσο μάλλον oled) δεν πειράζεις τα χρώματα διότι τα αλλοιώνεις χωρίς λόγο. Αν είχες καμιά μέτρια ips θα σου λεγα οκ (και πάλι με μέτρο) αλλά τώρα απλά όχι. Για μένα σε oled το reshade έχει λόγο ύπαρξης για να διορθώνει όπου χρειάζεται το hdr. Επίσης όσο ήμουν σε 1440p χρησιμοποιούσα αβέρτα όπου με έπαιρνε το dldsr, για μένα είναι must σε 1080p και 1440p όσον αφορά το clarity.
TitanX Δημοσ. 18 Νοεμβρίου Δημοσ. 18 Νοεμβρίου Reshade ειναι μεγαλη ανακάλυψη. Χρησιμοποίώ σχεδόν σε όλους του τίτλους μιας και μ' αρέσει να αφαιρω το πολυ χρώμα και να δημιουργώ μια ατμόσφαιρα Bleak. ΕΙδικα σε κατι fallout 4 Elden ring κλπ τέτοιου τύπου παιχνίδια αλλαζει απιστευτα η αισθηση. Οπως ειπα ειναι η προσωπικη μου προτιμηση, γενικα τα πολλα χρωματακια εντονα δεν μου αρέσουν. Τωρα αν βρειτε και συνδυασετε enb με reshade ενταξει τα λέμε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα