Zus Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2024 Έχει δοκιμάσει κανείς να το παίξει στο Steam Deck ; Στη σχετική λίστα το βγάζει unsupported αλλά βλέπω αναφορές ότι τρέχει κανονικά (με τις αναγκαίες υποχωρήσεις προφανώς)
Mr Aris Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2024 4 ώρες πριν, Arkin είπε After Entering a New Cycle, the Destined One can now purchase the material "Fine Gold Thread" from Yin Tiger. Επιτέλους δηλαδή πόσες φορές θα έπρεπε να τερματίσεις το παιχνίδι για να maxαρεις όλες τις πανοπλίες 😅 Το κάνω εγκατάσταση και βουρ για blacksmith
TsAkira Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2024 Λοιπόν, βαρέθηκα να περιμένω το patch για HDR και είπα να το ξεκινήσω το πιθήκι επιτέλους. Πρώτες εντυπώσεις, αφού τελείωσα το 1ο chapter: Τι γκ@υλα είναι αυτή;!;!;! Καθαρό action παιχνίδι χωρίς σάλτσες, που ξεκινάει φαινομενικά απλοϊκά αλλά βλέπω οτι έχει μεγαλο βάθος. Για τα γραφικά δεν έχω να προσθέσω κάτι, τα έχετε πει εσείς. ΓΚ@ΥΛΑ ΛΕΜΕ! P.S. Βλέποντας στο menu μετά την ολοκλήρωση του chapter 1 είδα οτι μου λείπει ένα yaoquai king, ο δεύτερος στη σειρά. Μέγα αρνητικό του παιχνιδιού η έλλειψη inclusivity 🧌.... 2
Arkin Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2024 4 λεπτά πριν, TsAkira είπε Λοιπόν, βαρέθηκα να περιμένω το patch για HDR και είπα να το ξεκινήσω το πιθήκι επιτέλους. Πρώτες εντυπώσεις, αφού τελείωσα το 1ο chapter: Τι γκ@υλα είναι αυτή;!;!;! Καθαρό action παιχνίδι χωρίς σάλτσες, που ξεκινάει φαινομενικά απλοϊκά αλλά βλέπω οτι έχει μεγαλο βάθος. Για τα γραφικά δεν έχω να προσθέσω κάτι, τα έχετε πει εσείς. ΓΚ@ΥΛΑ ΛΕΜΕ! P.S. Βλέποντας στο menu μετά την ολοκλήρωση του chapter 1 είδα οτι μου λείπει ένα yaoquai king, ο δεύτερος στη σειρά. Μέγα αρνητικό του παιχνιδιού η έλλειψη inclusivity 🧌.... Το 11ο boss στο chapter 1 Θα ξεκλειδωθεί μετά το τέλος του chapter 2. Κάτσε να το προχωρήσεις να δεις τι γίνετε. Τρελή επικουρα και μάχες που μένουν.
wargasm Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2024 καλημέρα. Το ξεκίνησα χθες. Η επαφή μου με soulslike παιχνίδια σχεδόν μηδενική. Είχα ξεκινήσει το σεκιρο και το άφησα μετά από περίπου 10 ώρες. Αξίζει να το συνεχίσω αυτό, όταν στο πρώτο boss τον wandering wight έχω φάει κοντά μια μισή ώρα και δεν τον πέρασα ακόμη; δεν ξέρω… Επίσης @Arkin κάπου είχες γράψει κάποιες υποχωρήσεις που είχες κάνει στα γραφικά για να έχει περισσότερο «αέρα» το παιχνίδι αν δεν κάνω λάθος, και δεν μπορώ να τις βρω. Τις θυμάσαι; (Έχουμε το ίδιο σεταπ vga + οθόνη).
Mr Aris Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2024 6 λεπτά πριν, wargasm είπε καλημέρα. Το ξεκίνησα χθες. Η επαφή μου με soulslike παιχνίδια σχεδόν μηδενική. Είχα ξεκινήσει το σεκιρο και το άφησα μετά από περίπου 10 ώρες. Αξίζει να το συνεχίσω αυτό, όταν στο πρώτο boss τον wandering wight έχω φάει κοντά μια μισή ώρα και δεν τον πέρασα ακόμη; δεν ξέρω… Επίσης @Arkin κάπου είχες γράψει κάποιες υποχωρήσεις που είχες κάνει στα γραφικά για να έχει περισσότερο «αέρα» το παιχνίδι αν δεν κάνω λάθος, και δεν μπορώ να τις βρω. Τις θυμάσαι; (Έχουμε το ίδιο σεταπ vga + οθόνη). Ο wandering wight, δεν είναι υποχρεωτικό boss, αν θες τον αφήνεις για όποτε θες, προσοχή μόνο αν βγάλεις το boss στη secret area νομίζω εξαφανίζεται μέχρι το ng+, καλό είναι να τον σκοτώσεις πριν, δίνει κάτι χρήσιμο για την αρχή του παιχνιδιού. 1
wargasm Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2024 Δεν έχω ιδέα ποια είναι η secret area, πριν φτάσω στον wandering wight, πέρασα και από αυτός με τις φλόγες και ξεκλείδωσα το ραβδί με τις φωτιές. σκοπεύω να τον περάσω αλλά με δυσκόλεψε πολύ χθες. σήμερα με καθαρό κεφάλι ελπίζω να βγει. 1
Mr Aris Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2024 1 λεπτό πριν, wargasm είπε Δεν έχω ιδέα ποια είναι η secret area, πριν φτάσω στον wandering wight, πέρασα και από αυτός με τις φλόγες και ξεκλείδωσα το ραβδί με τις φωτιές. σκοπεύω να τον περάσω αλλά με δυσκόλεψε πολύ χθες. σήμερα με καθαρό κεφάλι ελπίζω να βγει. Όταν πας να κάνεις fast travel η περιοχή που θα έχει το check point θα αναφέρεται ως secret area 1
Arkin Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2024 5 ώρες πριν, wargasm είπε καλημέρα. Το ξεκίνησα χθες. Η επαφή μου με soulslike παιχνίδια σχεδόν μηδενική. Είχα ξεκινήσει το σεκιρο και το άφησα μετά από περίπου 10 ώρες. Αξίζει να το συνεχίσω αυτό, όταν στο πρώτο boss τον wandering wight έχω φάει κοντά μια μισή ώρα και δεν τον πέρασα ακόμη; δεν ξέρω… Επίσης @Arkin κάπου είχες γράψει κάποιες υποχωρήσεις που είχες κάνει στα γραφικά για να έχει περισσότερο «αέρα» το παιχνίδι αν δεν κάνω λάθος, και δεν μπορώ να τις βρω. Τις θυμάσαι; (Έχουμε το ίδιο σεταπ vga + οθόνη). Καλημερα. Η μονη υποχωρηση ειναι το dlss balanced απο quality μιας και αν πεσεις απο very high ray tracing τοτε χανεις αρκετα σε φωτισμο ειδικα οποτε για μενα το αφησα very high και κουμπωσα dlss balanced και τα fps ειναι 80+ και αναλογα την περισταση παει και 100. Ο wandering wight δεν ειναι για αρχη αλλα μολις τελειωσεις το chapter 1 πας πισω και τον εξοντωνεις σχετικα ανετα αλλιως μην τον πιασεις καθολου. 10 boss εχει το chapter 1 + 1 ακομα μολις τελειωσεις το chapter 2 εμφανιζεται στο δασος τo secret boss. Δεν γνωριζω αν υπαρχει καποιο missable boss μιας και κανεις fast travel παντου στο χαρτη απο οποιο chapter και αν εισαι. 1
wargasm Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2024 11 λεπτά πριν, Arkin είπε Καλημερα. Η μονη υποχωρηση ειναι το dlss balanced απο quality μιας και αν πεσεις απο very high ray tracing τοτε χανεις αρκετα σε φωτισμο ειδικα οποτε για μενα το αφησα very high και κουμπωσα dlss balanced και τα fps ειναι 80+ και αναλογα την περισταση παει και 100. Ο wandering wight δεν ειναι για αρχη αλλα μολις τελειωσεις το chapter 1 πας πισω και τον εξοντωνεις σχετικα ανετα αλλιως μην τον πιασεις καθολου. 10 boss εχει το chapter 1 + 1 ακομα μολις τελειωσεις το chapter 2 εμφανιζεται στο δασος τo secret boss. Δεν γνωριζω αν υπαρχει καποιο missable boss μιας και κανεις fast travel παντου στο χαρτη απο οποιο chapter και αν εισαι. Αρα το balance είναι στο 60-70% λογικά. Με απασχολεί κυρίως από άποψη απόκρισης/latency τα fps, καθώς 70-75 με fg φαντάζομαι θα υπάρχει latency. Οσο για τον wandering wight τελικά τον έβγαλα σήμερα το πρωί που ήμουν φρέσκος και τώρα συνάντησα τον λύκο. Ωραίο μέχρι στιγμής. Ευχαριστω παιδιά.
Arkin Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2024 10 λεπτά πριν, wargasm είπε Αρα το balance είναι στο 60-70% λογικά. Με απασχολεί κυρίως από άποψη απόκρισης/latency τα fps, καθώς 70-75 με fg φαντάζομαι θα υπάρχει latency. Οσο για τον wandering wight τελικά τον έβγαλα σήμερα το πρωί που ήμουν φρέσκος και τώρα συνάντησα τον λύκο. Ωραίο μέχρι στιγμής. Ευχαριστω παιδιά. Ναι στο 67% αν θυμαμαι καλα ειναι balanced μεχρι εκει ειναι το quality δηλαδη. Στα 65-70fps υπαρχει latency το καταλαβαινεις δηλαδη στις γρηγορες μαχες με 80+ παει αερα. Για μενα προτιμησε balanced απο το να ριξεις cinematics+very high ray tracing μιας και το παιχνιδι ριχνει σαγονια. Αν θυμαμαι καλα εχεις και ultrawide? Αν ναι να σε στειλω να ανεβασεις λιγο το FOV γινεται μοναδικο. Ωραιος που εβγαλες τον wandering wight τοσο νωρις σημαινει οτι θα τα πας εξαιρετικα στα επομενα bosses αν και καποια μοιραζουν πονο και θελει δουλιτσα για να βγουν. Καλο καψιμο.
wargasm Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2024 Αυτό ακριβώς, προτιμώ να μην χαλάσω τα visuals αν το balanced είναι οκ. Εχουμε ακριβώς το ίδιο μοντέλο οθόνης (dwf) με 4080s. καθε πρόταση για mod κτλ ευπρόσδεκτη 🙂 1
Arkin Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2024 2 λεπτά πριν, wargasm είπε Αυτό ακριβώς, προτιμώ να μην χαλάσω τα visuals αν το balanced είναι οκ. Εχουμε ακριβώς το ίδιο μοντέλο οθόνης (dwf) με 4080s. καθε πρόταση για mod κτλ ευπρόσδεκτη 🙂 Καλα θυμομουν τρελο combo για gaming. Εδω εισαι https://github.com/Lyall/WukongTweak/releases κατεβαζεις την εκδοση 0.8.5 και βαζεις ολα τα αρχεια οπως ειναι στο path του παιχνιδιου. Ανοιγεις το αρχειο WukongTweak.ini μεσα στο b1 φακελο Binaries/win64 και αρχικα κατεβαζεις το sharpening που ειναι απλα παρα πολυ σε default. Κουμπωσε 1.0 η 1.5 απο το 3.667 που εχει και τα 2 θα σου φανουν πολυ καλυτερα οπτικα. Επειτα στο fov βαλε 5 η 7 αναλογα πως θες την καμερα το default επισης για ultrawide ειναι πολυ κοντα ο χαρακτηρας. Μπορεις να βγαλεις και το vignette και απλα η εικονα γινεται κρυσταλλο. Και αν θες το κατι παραπανω πες μου να σε στειλω και το reshade που εχω φτιαξει για το παιχνιδι. 1 1
wargasm Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2024 Πραγματικά το παιχνίδι έγινε άλλο πράγμα κυρίως με τη μείωση του sharpening. Αυτο το είχε ανάγκη. το fov έχω την αίσθηση πως δεν μου το αλλάζει. μια πρέπει να το δω με screenshots γιατί διαφορά δεν διακρίνω. Οσο για τα reshades δεν έχω ασχοληθεί ποτέ.
Arkin Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2024 2 λεπτά πριν, wargasm είπε Πραγματικά το παιχνίδι έγινε άλλο πράγμα κυρίως με τη μείωση του sharpening. Αυτο το είχε ανάγκη. το fov έχω την αίσθηση πως δεν μου το αλλάζει. μια πρέπει να το δω με screenshots γιατί διαφορά δεν διακρίνω. Οσο για τα reshades δεν έχω ασχοληθεί ποτέ. Δοκιμασε λιγο να βαλεις οπως το εχω στο .ini αρχειο κανε το αντιγραφη επικολληση οπως ειναι και replace οτι εχει το αρχειο. Σιγουρα θα στο αλλαξει Spoiler ;;;;;;;;;; Ultrawide/Narrower Fixes ;;;;;;;;;; [Fix Aspect Ratio] ; Fixes aspect ratio. ; In-game Settings->Display->Aspect Ratio now controls HUD size. Enabled = true [Fix FOV] ; Fixes cropped FOV. Enabled = true ;;;;;;;;;; General ;;;;;;;;;; [Developer Console] ; Enable developer console. ; If the console does not open, check the README or "WukongTweak.log" for info on how to enable it. Enabled = true [Gameplay FOV] ; Add to gameplay FOV in degrees. (Valid range: -80 to 80) ; Game default = 0 AdditionalFOV = 30 ;;;;;;;;;; Graphical Tweaks ;;;;;;;;;; [Adjust Sharpening] ; Adjusts sharpening strength. (r.Tonemapper.Sharpen) ; Set to 0 to disable fully. ; Game default = 3.66667 Strength = 1 [Chromatic Aberration] ; Set to false to disable chromatic aberration. (r.SceneColorFringeQuality) ; Game default = true Enabled = false [Vignette] ; Set to false to disable vignetting. (r.Tonemapper.Quality) ; Game default = true Enabled = false [Virtual Shadow Maps] ; Set to true to enable virtual shadow maps. ; These can produce much higher quality non-RT shadows but may cause some visual errors. ; Game default = false Enabled = false ;;;;;;;;;; Console Variables ;;;;;;;;;; [Custom CVars] ; Add Unreal Engine console variables below to be set on startup. ; Format is "CVar = Value". Below is an example. ; r.Tonemapper.GrainQuantization = 0 Καπως ετσι πρεπει να φαινεται. Εχω και reshade στο βιντεο πες μου να σε στειλω οπως ειναι τους φακελους με τα shaders να το κουμπωσεις και μετα το κανεις on-off μεσα απο το παιχνιδι με ενα κουμπι. 1 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα