Προς το περιεχόμενο

Black Myth: Wukong [PC]

Sakiz105

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Έχει δοκιμάσει κανείς να το παίξει στο Steam Deck ;

Στη σχετική λίστα το βγάζει unsupported αλλά βλέπω αναφορές ότι τρέχει κανονικά (με τις αναγκαίες υποχωρήσεις προφανώς)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 678
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

4 ώρες πριν, Arkin είπε

After Entering a New Cycle, the Destined One can now purchase the material "Fine Gold Thread" from Yin Tiger.

Επιτέλους δηλαδή πόσες φορές θα έπρεπε να τερματίσεις το παιχνίδι για να maxαρεις όλες τις πανοπλίες 😅

Το κάνω εγκατάσταση και βουρ για blacksmith 

Λοιπόν, βαρέθηκα να περιμένω το patch για HDR και είπα να το ξεκινήσω το πιθήκι επιτέλους.

Πρώτες εντυπώσεις, αφού τελείωσα το 1ο chapter:

Τι γκ@υλα είναι αυτή;!;!;! Καθαρό action παιχνίδι χωρίς σάλτσες, που ξεκινάει φαινομενικά απλοϊκά αλλά βλέπω οτι έχει μεγαλο βάθος. Για τα γραφικά δεν έχω να προσθέσω κάτι, τα έχετε πει εσείς.

ΓΚ@ΥΛΑ ΛΕΜΕ!

P.S. Βλέποντας στο menu μετά την ολοκλήρωση του chapter 1 είδα οτι μου λείπει ένα yaoquai king, ο δεύτερος στη σειρά. 

Μέγα αρνητικό του παιχνιδιού η έλλειψη inclusivity 🧌....

• Like 2

4 λεπτά πριν, TsAkira είπε

Λοιπόν, βαρέθηκα να περιμένω το patch για HDR και είπα να το ξεκινήσω το πιθήκι επιτέλους.

Πρώτες εντυπώσεις, αφού τελείωσα το 1ο chapter:

Τι γκ@υλα είναι αυτή;!;!;! Καθαρό action παιχνίδι χωρίς σάλτσες, που ξεκινάει φαινομενικά απλοϊκά αλλά βλέπω οτι έχει μεγαλο βάθος. Για τα γραφικά δεν έχω να προσθέσω κάτι, τα έχετε πει εσείς.

ΓΚ@ΥΛΑ ΛΕΜΕ!

P.S. Βλέποντας στο menu μετά την ολοκλήρωση του chapter 1 είδα οτι μου λείπει ένα yaoquai king, ο δεύτερος στη σειρά. 

Μέγα αρνητικό του παιχνιδιού η έλλειψη inclusivity 🧌....

Το 11ο boss στο chapter 1 Θα ξεκλειδωθεί μετά το τέλος του chapter 2. Κάτσε να το προχωρήσεις να δεις τι γίνετε. Τρελή επικουρα και μάχες που μένουν. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...