Προς το περιεχόμενο

Black Myth: Wukong [PC]

Sakiz105

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
15 minutes ago, Mr Aris said:

Για γοριλαδικο παίξιμο μόνο hit dodge τίποτα άλλο, abilities transformations κτλ είναι για μαϊμούδες 👀🤣🤣🤣🤣

Βασικά όπως θέλει ο καθένας και τον ευχαριστεί

Έχει και εδώ δηλαδή την Unga Bunga σχολή με την οποία μυηθήκαμε στα Souls.

Γιατί αν είναι να ξεκινήσω και να μου ζητάει πιρουέτες και ξόρκια κτλ. δεν λέει.

Η στρατηγική είναι Bonk Bonk Bonk dead.

Επεξ/σία από Charismo
  • Haha 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 678
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Κυριολεκτικα μπορειτε να παιξετε το παιχνιδι οπως εσεις θελετε. Εγω δουλευω συνδυασμο απο οτι μου δινει το παιχνιδι αλλα μπορειτε να το πατε και μονο αποφυγη και χτυπημα με πολυ προσοχη και να κρατησετε τα skills για αμυνα σε δυσκολα σημεια. Καποια boss απλα δεν βγαινουν διαφορετικα. 

• Like 1

22 ώρες πριν, Mr Aris είπε

Εχει όμως μία από τις ωραιότερες, αν όχι την ωραιότερη, τοποθεσίες στο παιχνίδι 🙂

Φιλαράκι να είσαι καλά που με κατέστρεψες. Με 4 ώρες ύπνο είμαι.

Spoiler

Πάλευα από τις 11 το βράδυ έως τις 3 το χάραμα τον Scorpionlord, το σπίτι του μέσα για boss... Το χειρότερο boss fight έως τώρα με διαφορά του δεύτερου...

• Haha 1

22 ώρες πριν, wargasm είπε

Εχει ακουστεί κάτι για επίσημη προσθήκη hdr? 
Να δοκιμάσω rtx hdr ή να μην με απασχολήσει; 

Αν εχεις μονιτορ που εχει  dcip3 επιλογη βαλτο στο dcip3 ,καμια επαφη με το ξεπλυμα του srgb 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, akoinonitos είπε

Αν εχεις μονιτορ που εχει  dcip3 επιλογη βαλτο στο dcip3 ,καμια επαφη με το ξεπλυμα του srgb 

Εμείς με την ταπεινή PG 32 UCDM να πάμε με Dolby Vision καλύτερα, λόγω έλλειψης HDR support ή να δοκιμάσουμε RTX HDR;

Επεξ/σία από Zus

15 λεπτά πριν, Zus είπε

Εμείς με την ταπεινή PG 32 UCDM να πάμε με Dolby Vision καλύτερα, λόγω έλλειψης HDR support ή να δοκιμάσουμε RTX HDR;

γτ υποστηριζει dolby vision το παιχνιδι?

44 λεπτά πριν, Zus είπε

Φιλαράκι να είσαι καλά που με κατέστρεψες. Με 4 ώρες ύπνο είμαι.

Απόκρυψη περιεχομένων

Πάλευα από τις 11 το βράδυ έως τις 3 το χάραμα τον Scorpionlord, το σπίτι του μέσα για boss... Το χειρότερο boss fight έως τώρα με διαφορά του δεύτερου...

Spoiler

Εγώ δυστυχώς, τη πρώτη φορά τις άρπαξα γερά 4-5 φορές και προχώρησα στη secret area έως το τέλος. Όπου ο Scorpionlord εμφανίζεται στη μάχη και πολεμάει με το boss, το λέει πριν σπάσεις τα βαρέλια και νευριάσει αλλά που να ξερα πως θα εξελιχθεί η υπόθεση. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να πεθάνει και να μην μπορείς να τον αντιμετωπίσεις 😥

Για τα άτομα που θέλουν να δουν το  " true " ending  θα πρότεινα ίσως σε κάποια σημεία να τσεκάρετε και  playthroughs,  γιατί κάτι mini quests και secret areas θέλουν συγκεκριμένες κινήσεις και με σειρά για να βγουν, που δεν ξέρω κατα πόσο θα τα αντιληφθεί κάποιος τελείως μόνος του. Δεν εχει και map το game και ούτε καθοδήγηση ξεκάθαρη  σε κάποια πραγματα που πρεπει να γίνουν εξω απο το main story. Eπιπλεον το story και το lore αν δεν ξέρεις τι γίνεται σε γενικές γραμμές  με το  journey to the west θα μπορούσε  να σας μπερδέψει. Μπορείτε λίγο να το ψάξετε και στο ιντ. Θα πρότεινα πάντως αν είστε στις αρχές  να μην ψαχτείτε πάρα πολύ  κυρίως πριν τελειώσει κάποιο chapter, γιατί παίζει να φάτε κανα καραμπινάτο spoil και για μελλοντικα σκηνικά. Ισως οταν ολοκληρώνεται ένα chapter να ψάχνεται το συγκεκριμένο και την ανάλυση του. (Τουλάχιστον με αυτό το mindset το πήγα μέχρι τέλους και   αντιλήφθηκα τι γίνεται σιγά σιγά)

Καλα καψίματα παιδιά! 

3 ώρες πριν, akoinonitos είπε

γτ υποστηριζει dolby vision το παιχνιδι?

Ούτε DV ούτε HDR. Το θέμα είναι με ποια επιλογή έχεις το καλύτερο αποτέλεσμα.

4 ώρες πριν, akoinonitos είπε

Με αυτό είμαι AW3423DWF, νομίζω πως πάει αυτόματα με την ενεργοποίηση του hdr σε dcip3. 

Μπορεί να κάνω και λάθος βέβαια. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, Zus είπε

Ούτε DV ούτε HDR. Το θέμα είναι με ποια επιλογή έχεις το καλύτερο αποτέλεσμα.

δοκιμασε dcip3 ρε ,δοκιμασα το rtx hdr αλλα δεν μου αρεσε προτιμω dcip3  ,εφοσον δεν υποστηριζει  το παιχνιδι οτι και να βαλεις δεν εχει νοημα ,γιαυτο σου λεω dcip3

3 ώρες πριν, wargasm είπε

Με αυτό είμαι AW3423DWF, νομίζω πως πάει αυτόματα με την ενεργοποίηση του hdr σε dcip3. 

Μπορεί να κάνω και λάθος βέβαια. 

Οχι αν δεν εχει hdr το παιχνιδι και αναλογα την υλοποιηση hdr που εχει το καθε game.

Επεξ/σία από akoinonitos
  • Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
26 λεπτά πριν, Mr Aris είπε

Πόσο βάζετε το sharpness με hdr? Είναι τόσο έντονο που κάνει την εικόνα βήτα. 

Σε sdr και πάλι έχω τέρμα κάτω το sharpness 

Παιξε με το mod βρε συ εγω το εχω βαλει στο 1 απο το 4 και ειναι εξαιρετικο οσο sharpen χρειαζεται και γενικα μια πολυ crispy και παραλληλα smooth εικονα. 

https://github.com/Lyall/WukongTweak/releases/tag/v0.8.4

Στο WukongTweak.ini το κανεις edit και εκει που λεει Adjust Sharpening στο strength το αφηνεις 1 η 0 η οσο sharpen θες με λιγα λογια το stock ειναι 3.66. Εγω ανεβασα και το FOV εκλεισα το chromatic abberation και γενικα πολυ καλυτερα απο stock. 

;;;;;;;;;; Ultrawide/Narrower Fixes ;;;;;;;;;;

[Fix Aspect Ratio]
; Fixes aspect ratio.
; In-game Settings->Display->Aspect Ratio now controls HUD size.
Enabled = true

[Fix FOV]
; Fixes cropped FOV.
Enabled = true

;;;;;;;;;; General ;;;;;;;;;;

[Developer Console]
; Enable developer console. 
; If the console does not open, check the README or "WukongTweak.log" for info on how to enable it.
Enabled = true

[Gameplay FOV]
; Add to gameplay FOV in degrees. (Valid range: -80 to 80)
; Game default = 0
AdditionalFOV = 0

;;;;;;;;;; Graphical Tweaks ;;;;;;;;;;

[Adjust Sharpening]
; Adjusts sharpening strength. (r.Tonemapper.Sharpen)
; Set to 0 to disable fully.
; Game default = 3.66667
Strength = 1

[Chromatic Aberration]
; Set to false to disable chromatic aberration. (r.SceneColorFringeQuality)
; Game default = true
Enabled = false

[Vignette]
; Set to false to disable vignetting. (r.Tonemapper.Quality)
; Game default = true
Enabled = true

[Virtual Shadow Maps]
; Set to true to enable virtual shadow maps.
; These can produce much higher quality non-RT shadows but may cause some visual errors.
; Game default = false
Enabled = false

Επεξ/σία από Arkin
  • Like 2
  • Thanks 1

Νέο μεγάλο patch έσκασε μύτη 

Black Myth: Wukong 1.0.9.15179 Patch

The patch size is approximately 1.7GB. However, due to the platform's update mechanism, your computer will need to reserve around 92GB of free disk space (not necessarily on the same disk) for temporary storage of the update files.

If you have installed mods in the game, installing the patch may cause compatibility issues with the mods. This could prevent you from launching the game or triggering error pop-ups during gameplay. We recommend uninstalling the installed mods and verifying the integrity of the game files before restarting the game.

If you encounter unusually large update sizes during patch installation, or if the game gets stuck, crashes, or fails to start after installation, please refer to the Installation/Patch FAQ on our official website.

Major Updates:

Fixed an issue where the game could occasionally crash during certain boss fights if the Windows system language was set to Turkish on the PC version.

Fixed various crashes and errors occurring under specific conditions.

Fixed an issue that could prevent 100% achievement completion from triggering correctly under certain circumstances.

Added detection and update prompt for operating system version and graphics driver version.

Improved the combat experience for the Yaoguai King "Hundred-Eyed Daoist Master".

Resolved an issue where the Destined One could be thrown outside the invisible wall during certain Yaoguai Chief and King battles.

Fixed an issue where some enemies could get stuck in certain situations.

Fixed an issue where some enemies could not be defeated under specific conditions.

Fixed an issue where opening the menu interface caused some enemy skills to fail.

Fixed an issue where some murals in the Great Pagoda were not displaying correctly.

Fixed an issue where character models in the Flaming Mountains were not being removed properly.

The "Spikeshaft Staff" now increases Maximum Mana by 30.

The Insect armor set now considerably increases the duration of all medicine effects.

Reduced the narrowing effect of the timing window for Rock Solid Deflection imposed by The Great Sage Talent "Sound as A Bell (Fuming Ears)".

Fixed an issue where the Destined One could continuously maintain the "Ring of Fire" effect under certain conditions.

Fixed an issue where the damage increase effect of the "Crash (Immobilize)" talent was not being properly removed under specific conditions.

After Entering a New Cycle, the Destined One can now purchase the material "Fine Gold Thread" from Yin Tiger.

Fixed an issue where "Tadpole" and "Bodhisattva's Left Hand" might not drop (the Destined Ones who defeated the corresponding bosses before the update but did not receive the items can find the items in their inventory after the update).

Localization improvements: corrected some translation errors and added translations for certain Portaits.

Fixed some errors in subtitles and lyrics.

Corrected errors in some English voiceovers

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...