enable_your_mind Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου Εκνευρίστηκα με το κεφάλαιο 4 καιρό φινάλ Μπος του..δεν μου αρέσει να βάζω οδηγούς αλλά δεν γινεται αλλιώς...οπότε τώρα κάνω αυτά που πρέπει μπας και το περάσω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mr Aris Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 32 λεπτά πριν, enable_your_mind είπε Εκνευρίστηκα με το κεφάλαιο 4 καιρό φινάλ Μπος του..δεν μου αρέσει να βάζω οδηγούς αλλά δεν γινεται αλλιώς...οπότε τώρα κάνω αυτά που πρέπει μπας και το περάσω... Συνήθως για το τελικό boss του κάθε chapter υπάρχει κάποιο item μέσα στο chapter που το κάνει πιο εύκολο, προσωπικά το βρήκα ωραία πινελιά μιας το boss αντιδρά σε αυτές τις επιθέσεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zus Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου Πολύ ωραίο παιχνίδι με vibes Dark Souls μόνο σε ό,τι αφορά τα boss fights (την ατμόσφαιρα των παιχνιδιών της From και το δέος που αποπνέουν τα boss της, πριν καν ξεκινήσεις το fight δεν θα την φτάσει κανείς θεωρώ). Έχετε και άλλοι την ικανοποίηση που παίρνω εγώ κάθε φορά που βγάζω super dodge ; 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NoiSy MaN Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2 ώρες πριν, Zus είπε Εχετε και άλλοι την ικανοποίηση που παίρνω εγώ κάθε φορά που βγάζω super dodge ; Βζιουν 3 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mr Aris Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2 ώρες πριν, Zus είπε Έχετε και άλλοι την ικανοποίηση που παίρνω εγώ κάθε φορά που βγάζω super dodge ; Αν κάνεις 6-7 συνεχόμενα, σε τίποτα combo ή range attacks, στανταρακι θα φανταστείς τον εαυτό σου master και σε φάση διαλογισμού, αφού πρώτα έχεις πει στους μαθητές σου πόσο νέοι και άπειροι είναι 🤣 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zus Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 17 λεπτά πριν, NoiSy MaN είπε Βζιουν Αυτό το βζιούν που παγώνει και τον χρόνο είναι εθιστικό! 16 λεπτά πριν, Mr Aris είπε Αν κάνεις 6-7 συνεχόμενα, σε τίποτα combo ή range attacks, στανταρακι θα φανταστείς τον εαυτό σου master και σε φάση διαλογισμού, αφού πρώτα έχεις πει στους μαθητές σου πόσο νέοι και άπειροι είναι 🤣 Εξασκήθηκα αρκετά στον κεφάλα. Μισή ωρίτσα, fight, die, rinse, repeat 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panakos_thess Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) σαν ψευτικο μου φενεται https://ibb.co/YkPpYzb δεν ριχνει και σαγονια ενταξει Επεξ/σία 11 Σεπτεμβρίου από panakos_thess Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arkin Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 45 λεπτά πριν, panakos_thess είπε σαν ψευτικο μου φενεται https://ibb.co/YkPpYzb δεν ριχνει και σαγονια ενταξει Οχι και ψευτικο. Real life σε πολλα σημεια 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tambas91 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου τα ματια του Πανάκου τα κόβω για 3-10 Πανάκο αδερφέ μου που πήγε η εικόνα με τα τούμπανα? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panakos_thess Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 5 minutes ago, Tambas91 said: τα ματια του Πανάκου τα κόβω για 3-10 Πανάκο αδερφέ μου που πήγε η εικόνα με τα τούμπανα? εβαλα τον freddy το φιλαρακι μου 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) Έχει πολύ sharpness με DLSS βασικά και δείχνει μάπα, υπάρχει mod που το αφαιρεί αλλά οι devs θα πρέπει να βάλουν slider. Και 'γω δεν εντυπωσιάστηκα, πολύ detailed χαρακτήρες, φοβερός φωτισμός αλλά τα textures είναι εντελώς κουτσουρεμένα για χάρη του πέτσινου. Επεξ/σία 11 Σεπτεμβρίου από Psycho_Warhead 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panakos_thess Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) οριστε μια φωτο με DLSS!!εχει δικαιο ο psycho Επεξ/σία 11 Σεπτεμβρίου από panakos_thess Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arkin Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 10 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε Έχει πολύ sharpness με DLSS βασικά και δείχνει μάπα, υπάρχει mod που το αφαιρεί αλλά οι devs θα πρέπει να βάλουν slider. Και 'γω δεν εντυπωσιάστηκα, πολύ detailed χαρακτήρες, φοβερός φωτισμός αλλά τα textures είναι εντελώς κουτσουρεμένα για χάρη του πέτσινου. Εγω το εχω κατεβασει πολυ το sharpening για αυτο δειχνει κοσμημα στις τελευταιες φωτο που ανεβασα. Ηταν στο 4.3 και το εβαλα στο 1 που ειναι το ιδανικο. Ενα edit ειναι ευκολο. Συν ανεβασα και το fov μην ειναι τοσο κοντα ο χαρακτηρας και ανεβηκε αρκετα το ευρος της εικονας. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mr Aris Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 18 ώρες πριν, Tambas91 είπε τα ματια του Πανάκου τα κόβω για 3-10 Πανάκο αδερφέ μου που πήγε η εικόνα με τα τούμπανα? Spoiler Μέχρι να κάνω ζουμ νόμιζα ότι είχες τη παναγία για φώτο 😅 τι έβαλες ρε τρελέ 🤣🤣🤣 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panakos_thess Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου και αυτην η Μαιμου δεν μπορουσαν να τον κανουν ποιο τουμπανο?σαν σαρδελιτσα με μαλλια ειναι 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα