Προς το περιεχόμενο

Black Myth: Wukong [PC]

Sakiz105

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Εκνευρίστηκα με το κεφάλαιο 4 καιρό φινάλ Μπος του..δεν μου αρέσει να βάζω οδηγούς αλλά δεν γινεται αλλιώς...οπότε τώρα κάνω αυτά που πρέπει μπας και το περάσω...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 678
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

32 λεπτά πριν, enable_your_mind είπε

Εκνευρίστηκα με το κεφάλαιο 4 καιρό φινάλ Μπος του..δεν μου αρέσει να βάζω οδηγούς αλλά δεν γινεται αλλιώς...οπότε τώρα κάνω αυτά που πρέπει μπας και το περάσω...

Συνήθως για το τελικό boss του κάθε chapter υπάρχει κάποιο item μέσα στο chapter που το κάνει πιο εύκολο, προσωπικά το βρήκα ωραία πινελιά μιας το boss αντιδρά σε αυτές τις επιθέσεις. 

Πολύ ωραίο παιχνίδι με vibes Dark Souls μόνο σε ό,τι αφορά τα boss fights (την ατμόσφαιρα των παιχνιδιών της From και το δέος που αποπνέουν τα boss της, πριν καν ξεκινήσεις το fight δεν θα την φτάσει κανείς θεωρώ).

Έχετε και άλλοι την ικανοποίηση που παίρνω εγώ κάθε φορά που βγάζω super dodge ;

• Like 2

2 ώρες πριν, Zus είπε

Έχετε και άλλοι την ικανοποίηση που παίρνω εγώ κάθε φορά που βγάζω super dodge ;

Αν κάνεις 6-7 συνεχόμενα, σε τίποτα combo ή range attacks, στανταρακι θα φανταστείς τον εαυτό σου master  και σε φάση διαλογισμού, αφού πρώτα έχεις πει στους μαθητές σου πόσο νέοι και άπειροι είναι 🤣

• Like 3

17 λεπτά πριν, NoiSy MaN είπε

Βζιουν

Αυτό το βζιούν που παγώνει και τον χρόνο είναι εθιστικό!

16 λεπτά πριν, Mr Aris είπε

Αν κάνεις 6-7 συνεχόμενα, σε τίποτα combo ή range attacks, στανταρακι θα φανταστείς τον εαυτό σου master  και σε φάση διαλογισμού, αφού πρώτα έχεις πει στους μαθητές σου πόσο νέοι και άπειροι είναι 🤣

Εξασκήθηκα αρκετά στον κεφάλα. Μισή ωρίτσα, fight, die, rinse, repeat :D 

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έχει πολύ sharpness με DLSS βασικά και δείχνει μάπα, υπάρχει mod που το αφαιρεί αλλά οι devs θα πρέπει να βάλουν slider.

Και 'γω δεν εντυπωσιάστηκα, πολύ detailed χαρακτήρες, φοβερός φωτισμός αλλά τα textures είναι εντελώς κουτσουρεμένα για χάρη του πέτσινου.

Επεξ/σία από Psycho_Warhead
  • Like 2

10 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε

Έχει πολύ sharpness με DLSS βασικά και δείχνει μάπα, υπάρχει mod που το αφαιρεί αλλά οι devs θα πρέπει να βάλουν slider.

Και 'γω δεν εντυπωσιάστηκα, πολύ detailed χαρακτήρες, φοβερός φωτισμός αλλά τα textures είναι εντελώς κουτσουρεμένα για χάρη του πέτσινου.

Εγω το εχω κατεβασει πολυ το sharpening για αυτο δειχνει κοσμημα στις τελευταιες φωτο που ανεβασα. Ηταν στο 4.3 και το εβαλα στο 1 που ειναι το ιδανικο. Ενα edit ειναι ευκολο. Συν ανεβασα και το fov μην ειναι τοσο κοντα ο χαρακτηρας και ανεβηκε αρκετα το ευρος της εικονας.

• Haha 1

18 ώρες πριν, Tambas91 είπε

τα ματια του Πανάκου τα κόβω για 3-10

Πανάκο αδερφέ μου που πήγε η εικόνα με τα τούμπανα?

Spoiler

Μέχρι να κάνω ζουμ νόμιζα ότι είχες τη παναγία για φώτο 😅

τι έβαλες ρε τρελέ 🤣🤣🤣

• Haha 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...