Psycho_Warhead Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arkin Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου Aπολυτα λογικο και μπραβο και δεν οφειλετε μονο στην Κινα που το τιμησε. Και ο δυτικος gamer το αγαπησε μπορει στην αρχη λιγο να ξινισε για κινεζια κτλ αλλα μολις ειδε το παιχνιδι οπως ειναι καταλαβε οτι ειχε λαθος. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
7nisiotis Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου Κάποιος ζήτησε περί MSI afterburner και γραφήματος πληροφορίες σε αυτό το thread αν θυμάμαι καλά; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mr Aris Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου Κάποιος moderas να περάσει τη παρακάτω μουσική στο chapter 6 για μας τους παλιούς 🥳 Παρακαλώ μην ανοίξετε το Spoiler αν δεν έχετε φτάσει στο chapter 6 μετά το πρώτο boss fight Spoiler 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
enable_your_mind Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 37 ωρες και ακομα ειμαι στο chapter 3... τον ατελειωτο εχει.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mr Aris Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 1 λεπτό πριν, enable_your_mind είπε 37 ωρες και ακομα ειμαι στο chapter 3... τον ατελειωτο εχει.. Το μεγαλύτερο chapter από όλα, αν πας στα τυφλά δε, και ψάχνεις να βρεις τα πάντα, Άντε γειά 🤣, το log πάντως βοηθάει να καταλάβεις που περίπου έχεις αφήσει κάποιο boss 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sprou Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου Στις 31/8/2024 στις 11:09 ΜΜ, Mr Aris είπε Άρπαξα αρκετές φάπες μέχρι να το πάρω 😅 Ρε πλάκα Μ κάνετε τι ήταν αυτό; 5 ώρες σύνολο έκανα με 200 medicines Επειδή δεν έχω παίξει souls παιχνίδια απορώ αν το συγκεκριμένο boss είναι επιπέδου malenia π.χ. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 18 εκατομμύρια αντίτυπα μέχρι τώρα https://www.gamespot.com/articles/black-myth-wukong-has-now-sold-18-million-copies-expansion-coming/1100-6526290/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ilos Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2 ώρες πριν, Sprou είπε Ρε πλάκα Μ κάνετε τι ήταν αυτό; 5 ώρες σύνολο έκανα με 200 medicines Επειδή δεν έχω παίξει souls παιχνίδια απορώ αν το συγκεκριμένο boss είναι επιπέδου malenia π.χ. google consort radahn.🤣 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mr Aris Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 4 ώρες πριν, Sprou είπε Ρε πλάκα Μ κάνετε τι ήταν αυτό; 5 ώρες σύνολο έκανα με 200 medicines Επειδή δεν έχω παίξει souls παιχνίδια απορώ αν το συγκεκριμένο boss είναι επιπέδου malenia π.χ. Καλά το συγκεκριμένο boss Άντε κάνα καφέ να πιούνε με τη μαλενια 🤣🤣 Έχει πάντως ένα boss που είναι τέτοιας κατηγορίας, προσωπικά σα μάχη τη θεωρώ καλύτερη, έπος πραγματικά. Έχει πάντως και μία εντελώς άκυρη μάχη στο chapter 6, που λες τι το βάλανε αυτό το πράμα, η πιο βαρετή μάχη όλου του παιχνιδιού, πέθανα και 5-6 φορές μέχρι να το πάρω απόφαση ότι έτσι θα πάει το πράμα.... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SPANK Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου Επειδή με ψήνει το συγκεκριμένο ειναι εντελώς linear ή εχει και καθόλου Mini bosses κτλπ ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arkin Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 3 λεπτά πριν, SPANK είπε Επειδή με ψήνει το συγκεκριμένο ειναι εντελώς linear ή εχει και καθόλου Mini bosses κτλπ ? Εχει πολλα Mini bosses περα απο τα μεγαλα που σε πανε παρακατω. Και αν δεν παλεψεις με τα μικρα δεν τρεχει κατι απλα σε δινουν transformations η αλλα καλουδια. Μπορεις να κανεις backtracking απο οποιο chapter θελεις μεσω bonfire οποτε τα σκοτωνεις οποτε θελεις. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mr Aris Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου Μιας και το τελείωσα 100% 😅 Ας πω κάποια πράγματα που θέλουν προσοχή Στο chapter 2 Spoiler Όταν έρχεστε αντιμέτωποι με την ποντικοοικογενεια Την πρώτη φορά σκότωσα πρώτα το γιό, στο ng+ είπα να δω πως εξελίσσεται η ιστορία αν σκοτώσω πρώτα το πατέρα, κατά αυτό το τρόπο παίρνεις το γιό ως spirit και είναι το μόνο spirit που μπορεί να το χάσετε και να θέλει ng+, αν δεν πεθάνει πρώτα ο πατέρας Στο chapter 4 Spoiler Έρχεστε αντιμέτωποι με ένα boss που έχει 6 χέρια, είναι μέσα σε ένα @ρχιδοσ@κο 🤣 το σπάτε και εμφανίζεται Χωρίς να έχω ιδέα, τη πρώτη φορά του έκοψα όλα τα έξτρα χέρια και είναι ο μόνος τρόπος να πάρετε ένα armor peace, τη συγκεκριμένη και μόνο στιγμή, αλλιώς αν τελειώσει η μάχη με τα έξτρα χέρια του πάνω του, αναγκαστικά ng+, φαίνεται πολύς κόσμος να έχει θέμα να πάρει το συγκεκριμένο armor piece Επίσης στο chapter 4 Spoiler Στη κρυφή περιοχή του chapter 4 Θα βρείτε ένα μεθυστακα σκορπιό 🤣 boss, δύσκολο boss, αν δε πεθάνει πριν το τελικό boss της secret area, φινιτο πάτε για ng+ έτσι το έκανα τη πρώτη φορά χωρίς να ξέρω 😥, το boss δίνει συγκεκριμένο crafting material για πανοπλία, που δεν μπορεί να βρεθεί αλλού, καθώς και ένα gourd Ουσιαστικά για να κάνετε 100%τα achievements χρειάζεται ng+ έως τη secret area του chapter 5, και να τη καθαρίσετε και αυτή, εφόσον το είχατε κάνει και τη πρώτη φορά, τα σπάνια material για τη πανοπλία και το όπλο θα φτάνουν ακριβώς. Εννοείται έχετε φάει ότι boss υπάρχει στο πρώτο playthrout Σχετικά με τη δυσκολία του ng+ θα πω απλά ότι μέχρι και τη secret area του chapter 5 δε πέθανα καμία φορά, οπότε καταλαβαίνετε 🤣 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akoinonitos Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) Σημερα εκατσα να παιξω λιγο σοβαρα το παιχνιδι ,μπορω να πω οτι πονεσαν τα χερια μου και το χειριστηριο περασε δυσκολα! Ειδικα στον κεφαλα αρχισε να λυγιζει λιγο σε φαση λεω θα σπασει Επεξ/σία 8 Σεπτεμβρίου από akoinonitos 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arkin Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 1 ώρα πριν, akoinonitos είπε Σημερα εκατσα να παιξω λιγο σοβαρα το παιχνιδι ,μπορω να πω οτι πονεσαν τα χερια μου και το χειριστηριο περασε δυσκολα! Ειδικα στον κεφαλα αρχισε να λυγιζει λιγο σε φαση λεω θα σπασει Give it time 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα