Προς το περιεχόμενο

Black Myth: Wukong [PC]

Sakiz105

Προτεινόμενες αναρτήσεις

4 λεπτά πριν, xartemporas είπε

Ούτε εμένα μαρεσουν τα souls like και το κοιτούσα με επιφύλαξη, αλλά από ότι διαβάζω εδώ, άρχισε να με ψηνει.

Χτυπα το χθες. Μονο Wukong λεμε. 

Black-Myth-Wukong-Screenshot-2024-08-21-

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 678
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
47 λεπτά πριν, Χρήστος15 είπε

Αυτός ο yin tiger πραγματικά τον σιχάθηκα. Έχετε κανένα tip να πείτε?

Παλεψέ τον αργότερα και όχι αμέσως μόλις τον γνωρίσεις. Γύρω στο 5ο chapter όταν θα έχεις κανει μερικά καλά upgrade σε weapon/armor. Επίσης να τον κάνεις freeze μόνο όταν θα έχεις σπαταλήσει τα focus points σου και όταν τον κάνεις immobilize γέμισε και ρίξε ένα γεμάτο charged heavy attack γιατί σπάζει πάντα στο πρώτο hit.  Απο εκεί και πέρα κάνε rock solid στις γεμάτες κάθετες επιθέσεις του. Σαν transforms χρησιμοποίησε τον πρώτο με την φωτιά και τα heavy attack που κάνουν dash απο μακριά και σαν δεύτερο το μεγάλο φαλακρό επίσης απο την αρχή του παιχνιδιού που κάνει κεφαλιά Zidane stun.

Τέλος αν έχεις πρόβλημα στις φάσεις που εξαφανίζεται και κάνει επιθέσεις απο διάφορα σημεία μπορείς να επιλεξεις το cloudstep αντι του Rock Solid, να εξαφανίζεσαι και να κάθεσαι στην άκρη σε μια γωνία μέχρι να τελειώσει τις επιθέσεις του και να γυρίσει στην κανονική φάση.

Επεξ/σία από psof
  • Like 1

10 ώρες πριν, Χρήστος15 είπε

Αν είσαι act3 είναι πολύ ζόρικος, αλλά δίνει  πολύ καλά δώρα, θεωρώ από τις καλύτερες μάχες του παιχνιδιού

Στο act3 μπορείς να βρεις την ευλογία του καρπουζά👀, προσωπικά τη βρήκα οκ για τη συγκεκριμένη μάχη, αν τελειώσεις το act4 και επιστρέψεις είναι εύκολος, μπορείς να τον ξυλοφορτωσεις όσες φορές θες πάντως 🤣, μία φορά όμως παίρνεις τα δώρα 😥

5 ώρες πριν, Sprou είπε

Στην pagoda μαζί με τα σχετικά captain bosses εφαγα 3.5 ώρες ..

Όλα καλά προχωράμε 

Ναι αλλά θα μαζεψες πολλά αντικείμενα και οι τρομαχτικοι ψηλοί τύποι που εμφανίζονται δυο δυο δίνουν πολύ XP

Πάντως έξω είναι χαοτική η κατάσταση τεράστιο act

• Like 1

11 ώρες πριν, psof είπε

Παλεψέ τον αργότερα και όχι αμέσως μόλις τον γνωρίσεις. Γύρω στο 5ο chapter όταν θα έχεις κανει μερικά καλά upgrade σε weapon/armor. Επίσης να τον κάνεις freeze μόνο όταν θα έχεις σπαταλήσει τα focus points σου και όταν τον κάνεις immobilize γέμισε και ρίξε ένα γεμάτο charged heavy attack γιατί σπάζει πάντα στο πρώτο hit.  Απο εκεί και πέρα κάνε rock solid στις γεμάτες κάθετες επιθέσεις του. Σαν transforms χρησιμοποίησε τον πρώτο με την φωτιά και τα heavy attack που κάνουν dash απο μακριά και σαν δεύτερο το μεγάλο φαλακρό επίσης απο την αρχή του παιχνιδιού που κάνει κεφαλιά Zidane stun.

Τέλος αν έχεις πρόβλημα στις φάσεις που εξαφανίζεται και κάνει επιθέσεις απο διάφορα σημεία μπορείς να επιλεξεις το cloudstep αντι του Rock Solid, να εξαφανίζεσαι και να κάθεσαι στην άκρη σε μια γωνία μέχρι να τελειώσει τις επιθέσεις του και να γυρίσει στην κανονική φάση.

Σε ευχαριστώ!! Επιτέλους πήγα στο chapter 4.

Ολα τα boss μετά μου φάνηκαν αστεία μετά απο τόσο προσπάθεια :P

• Like 1

Damn το κρυφό boss ήταν τούμπανο, και με κάνε και τούμπανο στο ξύλο πολλές φορές 🤣, σαν παίζεις legendary δύσκολα boss στο elden ring, αλλά εδώ έχει και σωστή κάμερα 🤣🤣🤣, 100 στα 10 η μάχη, πάμε τώρα Act 6 που έχει κάτι που δε περίμενα με τίποτα να έχει το παιχνίδι, με όσα τουλάχιστον μου είχε δείξει, τι έχουν κάνει οι τρελοί οι Κινέζοι εδώ 🥳

• Like 2

13 λεπτά πριν, Mr Aris είπε

Damn το κρυφό boss ήταν τούμπανο, και με κάνε και τούμπανο στο ξύλο πολλές φορές 🤣, σαν παίζεις legendary δύσκολα boss στο elden ring, αλλά εδώ έχει και σωστή κάμερα 🤣🤣🤣, 100 στα 10 η μάχη, πάμε τώρα Act 6 που έχει κάτι που δε περίμενα με τίποτα να έχει το παιχνίδι, με όσα τουλάχιστον μου είχε δείξει, τι έχουν κάνει οι τρελοί οι Κινέζοι εδώ 🥳

Έγινε downgrade στα γραφικά με το τελευταίο patch?

59 λεπτά πριν, thanosAIAS είπε

Έγινε downgrade στα γραφικά με το τελευταίο patch?

Ενα patch έχει πάρει, δεν έχει διαφορά με πριν, εκτός αν το chapter 6 έφαγε downgrade, έχει εμφανώς χειρότερη εικόνα στη τεράστια περιοχή, μόνο εκεί όμως, σε σχέση με όλα τα άλλα chapters, αλλά δε νομίζω να γινόταν αλλιώς... Όσοι παίξανε αυτό το σημείο καταλαβαίνουν 

Στις 2/9/2024 στις 5:01 ΠΜ, Χρήστος15 είπε

Πραγματικό pure ξύλο και θέλει συνεχόμενο dodge..

By the way σε αυτο το σημείο είμαι και έχω πεθάνει πολλάκις.Πιθανόν να επιστρέψω αργότερα.

• Like 1

4 hours ago, Sprou said:

Πραγματικό pure ξύλο και θέλει συνεχόμενο dodge..

By the way σε αυτο το σημείο είμαι και έχω πεθάνει πολλάκις.Πιθανόν να επιστρέψω αργότερα.

Στη φάση που  εξαφανίζεται και στη πέφτει από random σημεία  pane spirit ..... άραξε σε μια γωνιά .. heal άμα χρειάζεται..περίμενε μέχρι να ξεσπάσει στο ghost σου ...και συνεχίζεις μετά τον χορό κανονικά. Απλά στη φάση αυτή παίρνεις μια ανάσα γιατί μετά θα στο πάει και x4 -5 combo στη σειρά όσο πέφτει το life του.   

όταν εξαφανίζεται απλά κάτσε ακίνητος και αν θυμάμαι, θέλει στο πρώτο 2 dodge και ενα στο δευτερο αλλά έχει μεγάλο delay σαν animation ,το δύσκολο είναι οταν πέφτει με τον άνεμο γύρο του, όπου εκέι αν δεν μπορείς να το κάνεις dodge το καλύτερο είναι να γίνεις αόρατος.

τρομερο game, δεν το περιμενα με τπτ , φανταζομουν ενα graphics demo και τπτ αλλο , μπραβο τους , το boss fight για το true ending ειναι ευκολα μεσα στα καλυτερα fight που εχω παιξει σε 3rd person game.

• Like 6

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...