{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 20 Μαϊου Share Δημοσ. 20 Μαϊου 4 ώρες πριν, p07apo είπε Μακάρι να ανταποκριθεί των προσδοκιών, όχι ότι δεν έχουμε αρκετά καλά souls like παιχνίδια απλά αυτό φαίνεται ιδιαίτερο. Aμα ισχύει ότι είναι μονο boss fights, δεν θυμάμαι κανένα game που το κάνει καλά, πέρα από το Shadow of Colossus. Ελπίζω να μην είναι έτσι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
p07apo Δημοσ. 20 Μαϊου Share Δημοσ. 20 Μαϊου 27 λεπτά πριν, {TDi}Dj2k..infc είπε Aμα ισχύει ότι είναι μονο boss fights, δεν θυμάμαι κανένα game που το κάνει καλά, πέρα από το Shadow of Colossus. Ελπίζω να μην είναι έτσι. Δεν νομίζω να ισχύει. Χωρίς να είμαι απόλυτα σίγουρος νομίζω ότι έχω δει και fight με κρίπια σε προηγούμενο trailer . 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
john2gr Δημοσ. 20 Μαϊου Share Δημοσ. 20 Μαϊου Προσφατο leak για το παιχνιδι απο εμπιστο leaker. Quote - The game will have NG+ at launch - Multiple endings - Around 160+ enemy types - 80+ Bosses - The game is slightly easier than soulsborne games 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
p07apo Δημοσ. 20 Μαϊου Share Δημοσ. 20 Μαϊου 49 λεπτά πριν, john2gr είπε Προσφατο leak για το παιχνιδι απο εμπιστο leaker. Άρα θεωρητικά πρέπει να είναι και αρκετά μεγάλο σε διάρκεια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 21 Μαϊου Share Δημοσ. 21 Μαϊου 16 ώρες πριν, p07apo είπε Άρα θεωρητικά πρέπει να είναι και αρκετά μεγάλο σε διάρκεια. E ναι, ούτε το Elden Ring νομίζω δεν έχει τόσα bosses και mobs. Το οποιο είναι λίγο περίεργο καθώς μάλλον δεν είναι open-world. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 25 Μαϊου Share Δημοσ. 25 Μαϊου 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
maarinos Δημοσ. 8 Ιουνίου Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 8 Ιουνίου Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arkin Δημοσ. 8 Ιουνίου Share Δημοσ. 8 Ιουνίου Εντάξει 4080 για 4k όλα δεξιά λογικά με dlss 3. Πολύ εύκολο σε cpu δείχνει όλο το ζόρι στη gpu θα πέσει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 8 Ιουνίου Share Δημοσ. 8 Ιουνίου Black Myth: Wukong will have Denuvo on PC Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
enable_your_mind Δημοσ. 8 Ιουνίου Share Δημοσ. 8 Ιουνίου (επεξεργασμένο) Αρα δεν θα εχει καθολου FSR στο launch απο οτι δειχνει.. αλλα εδω δεν βλεπω κραξιμο που λειπει...εκτος αν εχει και απλα δεν το αναφερει Επεξ/σία 8 Ιουνίου από enable_your_mind Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
just_a_dude Δημοσ. 8 Ιουνίου Share Δημοσ. 8 Ιουνίου Άχρηστο το πινακάκι. Ούτε fps λέει, ούτε αν έχει DLSS ή frame gen, ούτε το DLSS setting. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
starmanwarz Δημοσ. 8 Ιουνίου Share Δημοσ. 8 Ιουνίου Δεν το ειχα στα υποψιν αλλα ειδα trailers και gameplay και μου επεσε το σαγονι, ακρως εντυπωσιακο! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
7nisiotis Δημοσ. 17 Ιουνίου Share Δημοσ. 17 Ιουνίου Είναι αλλού οπτικά το γκέεειμ λέμε 😇 - δείτε λεπτομέρεια στον αντίπαλο χαρακτήρα πώς κουνιούνται τα μουστάκια του. Τις φυλλωσιές και τα particles που πετάγονται δεξιά κ αριστερά. Το impact στο κάθε χτύπημα έχει βαρύτητα σαν να τον κοπανάω εγώ με παλούκι irl * χραου πάου * 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Πέτρος Δημοσ. 17 Ιουνίου Share Δημοσ. 17 Ιουνίου 3 ώρες πριν, 7nisiotis είπε Είναι αλλού οπτικά το γκέεειμ λέμε 😇 - δείτε λεπτομέρεια στον αντίπαλο χαρακτήρα πώς κουνιούνται τα μουστάκια του. Τις φυλλωσιές και τα particles που πετάγονται δεξιά κ αριστερά. Το impact στο κάθε χτύπημα έχει βαρύτητα σαν να τον κοπανάω εγώ με παλούκι irl * χραου πάου * Eίναι πραγματικά αδιανόητη η εικόνα, αλλά αυτό το gp το αντιπαθώ όσο δεν πάει γμτ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα